Parası olan birisi, riske atabileceği maddi gücü oranında istediği modeli alabilir. Neticede maddi durumu ona el veriyor. Fakat kenarda 50-60 bin lira nakit para biriktirip, üstüne 40-50 bin lira kredi çekip sıfır bir araba alayım diyen kişinin yapacağı mantıklı bir hareket değil sıfır araç almak. Bugün evine 20-30 bin lira aylık gelir sokabilen bir doktora tutup da sıfır araba almak mantıklı değil derseniz olmaz ( 1-2 bin km'deki sıfıra yakın 2.el araçlar hariç ). Ama iki devlet memuru maaşıyla ev, çoluk çocuk geçindiren birisine de sıfır araba al denmez. Tamamen kişinin riske atabileceği para ve aylık kazancıyla doğru orantılıdır bu.
Türkiye'de özel hastanelerde, artık hasta kesiminin profiline göre bu paraları hatta daha fazlasını kazananlar mevcut. Özellikle plastik cerrahi alanında uzmanlaşmış ve hasta kitlesi bu kısımda yoğunlaşan doktorlar güzel gelir elde ediyorlar. Kendi hasta tabanını oluşturan, hastaneye değil de doktorun ismine gelen hastaları da elde edebildiysen muayenehane açıyorsun, ameliyat başına da özel hastanelerle anlaşıp ameliyatını yapıp daha da güzel gelirler elde edebiliyorsun. Gerçekten iyi bir doktor olabilmek çok zor, tüm ömrünü bu işe vermen gerekiyor. Ama başarabilirsen de kazancı çok iyidir.Kim yav bu 20-30 bin kazanan doktorlar, cildircam yakinda![]()
hasta başına hastaneden komisyon alan isim yapmış prof doktorun aylık geliri ameliyatıyla ıvırı zıvırıyla 100bini görebiliyor üzerine bile çıkabiliyor.Türkiye'de özel hastanelerde, artık hasta kesiminin profiline göre bu paraları hatta daha fazlasını kazananlar mevcut. Özellikle plastik cerrahi alanında uzmanlaşmış ve hasta kitlesi bu kısımda yoğunlaşan doktorlar güzel gelir elde ediyorlar. Kendi hasta tabanını oluşturan, hastaneye değil de doktorun ismine gelen hastaları da elde edebildiysen muayenehane açıyorsun, ameliyat başına da özel hastanelerle anlaşıp ameliyatını yapıp daha da güzel gelirler elde edebiliyorsun. Gerçekten iyi bir doktor olabilmek çok zor, tüm ömrünü bu işe vermen gerekiyor. Ama başarabilirsen de kazancı çok iyidir.
Bizim okulun hastanesindeki bir doktor porsche carrera 4s cabrio ile gelip gidiyor işe.Kim yav bu 20-30 bin kazanan doktorlar, cildircam yakinda![]()
Tabii tabii.. Genellikle muayenehanesi olmadan direkt bir özel hastanede çalışan iyi doktorlar söylediğim tarzda rakamlar alıyor. Ama kendi hasta kitlesini oluşturup isim yapabilmiş doktorlar muayenehane açıp özel hastanelerle de ameliyat başı ücrete anlaşıp daha yüksek paralar kazanabiliyor. Özel hastanede çalışan doktorların yaptığı ameliyatlardan fazla para alıyor hastaneler. Ama muayenehane açıp özel hastanede ameliyat başı ücrete anlaşırsan o zaman çok daha düşük pay veriyorsun hastaneye. Tabii bu da doktorun gelirini arttırıyor. Ama bu şekil bir doktor olmak hiç kolay değil. Çok ciddi emek ve başarı istiyor.hasta başına hastaneden komisyon alan isim yapmış prof doktorun aylık geliri ameliyatıyla ıvırı zıvırıyla 100bini görebiliyor üzerine bile çıkabiliyor.
Belki kazanıyorlardır ama senden saklıyorlardırYani benim ana baba doktor, o dediginiz rakamlar bizim eve girseydi benim su an heralde bugatti ye falan binmem gerekirdi![]()
Alanında başarılı olupta şanslı olan herkes güzel kazanır ama konu dağılıyor.
@Ozgur Gunes nerede bizim volvo kağıtları vidaları dahi orada görmek istiyorum![]()
bence sana gostermedıler hala ılerıde surprız yapacaklarYani benim ana baba doktor, o dediginiz rakamlar bizim eve girseydi benim su an heralde bugatti ye falan binmem gerekirdi
Annemle babamin gencligini dusundum simdi, babam hem devlet hem ozel de calisirdi, ayrica muaynehaneside vardi, annemde ayni sekilde, cok fazla hastalari olmasina ragmen hic bir zaman(o zamanin parasiyla) bu paralari kazandiklarini gormedim.
T006 olarak s60 var ama RA01 olarak şasi yazıyorlar TA01 tavan yazıyolar volvodan korkulur boş donanım araç istesek ne gelir acaba
Sınava çalışmayıp, sınav kağıdını doldurmaya çalışırken ben
Premium markaların müşteri temsilcileri gerçekten çok farklı davranıyor. Bu yaptığını ford'da veya vw'de yapmaya kalksa sana araba yok fakir git buradan derlerdiSıfır araba almak ve mercedes demişken şunu şuraya bırakayım
Premium markaların müşteri temsilcileri gerçekten çok farklı davranıyor. Bu yaptığını ford'da veya vw'de yapmaya kalksa sana araba yok fakir git buradan derlerdi