Alan enayidir cok netBugun Borusan’a gittik, satilan butun 1 serileri jant kapakli, joy plus icin 135 diyorlar.
Alan enayidir cok netBugun Borusan’a gittik, satilan butun 1 serileri jant kapakli, joy plus icin 135 diyorlar.
Ama BeMeWe o amblemi yeter .Alan enayidir cok net
Farlar da sarı ampul muBugun Borusan’a gittik, satilan butun 1 serileri jant kapakli, joy plus icin 135 diyorlar.
Farlar da sarı ampul mu
Borusan'ın önündeki sendin demek, emin olamamıştım![]()
once fıyat carptı sonra engellılere ozel yazısını gordumBizim arkadas 318i, c180 ve a4 arasinda cooook kararsiz ya, su 130 a verirse alicaz:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-engelli-raporu-olana-satilik-485665819/detay
318i gercekten acayip gucsuz bir araba, o arabayi dynoya cikartin 130 hp zor cikar, cikmazsa beni ...
once fıyat carptı sonra engellılere ozel yazısını gordum![]()
cok mu ıstıyor ? cok ucuz degılmı engellılere ozel dıye yazmıs hatta ben mı yanlıs anladımCok istiyo ya, piyasada tek ya, uyanik, su an aslinda sovuyorum adama ama buraya bu kadarini yansitabiliyorum![]()
cok mu ıstıyor ? cok ucuz degılmı engellılere ozel dıye yazmıs hatta ben mı yanlıs anladım
rapor olayı tamam ama anlamadıgım su baska engellı raporlu 3 serısı yok mudur koca memleketteTamam, adam otv odemeden almis, yani aslinda su an 235 yazmis gibi dusun, 215 ama piyasasi. Su an gidip sen alamazsin, engelli raporun olmasi gerekiyor.
helalınden 100 cıkar benden
helalınden 100 cıkar benden
Hemen gidip Clioyla takas yapmalıyımonce fıyat carptı sonra engellılere ozel yazısını gordum![]()
kor nokta yok head up dısplay yok serıt takıp otomatık park yok katlanır ayna yok (ses sıstemı ıyımı bılmıyorum ) anahtarsız gırıs yok hız sabıtleyıcı goremedım eh ıste dıyebılırım doluluguna o paralar 1 serısı ıcın ınanılmaz fazla ama her sekılde.Arabanin donanima baksana bi, baya dolu aslinda
Allah iyiliğinizi versin yemin ederim geyik başlığındayım zannetim![]()
Sabit konu bu beyler konuyu dağıtmayalım fazla![]()
![]()
kor nokta yok head up dısplay yok serıt takıp otomatık park yok katlanır ayna yok (ses sıstemı ıyımı bılmıyorum ) anahtarsız gırıs yok hız sabıtleyıcı goremedım eh ıste dıyebılırım doluluguna o paralar 1 serısı ıcın ınanılmaz fazla ama her sekılde.
not : son attıgın resımlerde serıt takıp tusu var ama vıdeo ss ınde goremedım
Allah iyiliğinizi versin yemin ederim geyik başlığındayım zannetim![]()
Sabit konu bu beyler konuyu dağıtmayalım fazla![]()
![]()