Yıllarca M4'teki sesi yapay zannedenlere şunu anlatamadım, eline sağlık @Cenk
Eyvallah hocam. Ford bunu kullanıyorsa Bmw gibi M departmanına sahip bir marka da muhakkak buna benzer bir şey kullanıyordur zaten diye düşünüyorum.Yıllarca M4'teki sesi yapay zannedenlere şunu anlatamadım, eline sağlık @Cenk
ya abi bakma sesine laf attığımaYalnız Velar alan insanın böyle bir şey söyleme hakkı olmaz bence. Benim 1.2 atmosferik arabamın benzin deposunu doldurduğumdan daha kolay doldurur Velar deposunu. =) Bunu alan insanın tercih sebebi dizelin tork hissi filan belki olabilir ama asla yakıt ekonomisi olmaz.![]()
Daha üst düzey bişey vardır m4deEyvallah hocam. Ford bunu kullanıyorsa Bmw gibi M departmanına sahip bir marka da muhakkak buna benzer bir şey kullanıyordur zaten diye düşünüyorum.
ya abi bakma sesine laf attığımakedi erişemediği ciğere mundar dermiş
![]()
Olabilir.. Detaylarını bilmediğim için kötüdür iyidir diyemem. Fakat M departmanının başarılarını bildiğimiz için en azından yapay ses kullanmıyorlardır, Ford'da olduğu gibi bir teknoloji kullanıyorlardır diyebiliyorum en fazla.Daha üst düzey bişey vardır m4de
Editor mu kaldi sitede ? Gecen haberi gecmisti muhip falan da ayrilmis. Tek basina ne kadar yetisebilir sinanSıradaki testler basliginda güncel videoları paylaşıyoruz. Hadi @sinan abi yoğun yazmasın. Editör arkadaşlarımız neden sırada gelecek videoları söylemiyor. Su gün gelecek demenize gerek yok sadece çektik editleyip koyucaz demeniz de yeter. Hakan abi lafım kesinlikle sana değil yanlış anlama.
Sıradaki testler basliginda güncel videoları paylaşıyoruz. Hadi @sinan abi yoğun yazmasın. Editör arkadaşlarımız neden sırada gelecek videoları söylemiyor. Su gün gelecek demenize gerek yok sadece çektik editleyip koyucaz demeniz de yeter. Hakan abi lafım kesinlikle sana değil yanlış anlama.
Kim biliyor yeni video çekilirken veya kurgulanirken sadece Sinan abinin mi haberi oluyorEditörler sadece yazılı içerik giriyor onun dışında siteye eklenecek videoları forum yönetimi veya editörler bilmiyor.
işte bu ya fizik tedaviden gelir gelmez test görmek mutlu etti
Geçmiş olsunişte bu ya fizik tedaviden gelir gelmez test görmek mutlu etti![]()
Soyleselerdi bende cekerdim.İnstagram,Facebook gibi uygulamaları kullanmayanlar varsa buraya yazayımChevrolet bel air videosu çekildi ve yakında otopark.com^da yayında olacak
![]()