Yok zaten panpaYok artık

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok zaten panpaYok artık
harbiden iyi oluyodu o jggjfgjjBenim için tek artısı ışıkta beklerken kafanı kaldırıp kaç saniye kaldığına bakabilmen
Benim için tek artısı ışıkta beklerken kafanı kaldırıp kaç saniye kaldığına bakabilmen
bence en güzel şu astralarda olan tavana devam eden camlar, bak ona işte para veririm, hem gerçekten ferahlık katıyor hem de görüş alanım artıyor:
sunroof bence ferahlık falan katmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 12354
Ekli dosyayı görüntüle 12355
Bu mevzu sunroof'tan ziyade cam tavanlı araçlar için geçerli. Sunroof özelliğinin cam tavanlı araçlar kadar ağırlık farkı oluşturacağını pek düşünmüyorum. Fakat cam tavanlı araçlar model ve markanın uyguladığı mühendisliğe göre 50 kg'a, hatta bazen daha fazla ağırlığa kadar çıkabiliyor. Malum, böyle bir ağırlığı üreticiler yeni kasalarında yüksek mühendislik uygulayarak bin bir zorlukla düşürebiliyor. Bir otomobilin tepesinde yer alacak bu ağırlığın yan etkisini görmek için piste girmeyi beklemeye lüzum yok. Dediğim gibi böyle bir ağırlık bir otomobil için oldukça fazla.Pek çok kişidi aracın sürüş dinamiklerinden vs örnek vermiş iyi güzel de abiler kardeşler hemen hemen hiçbirimiz piste çıkıp yarışmıyoruz yahutta viraja Allah ne verdiyse girmiyoruz.
kendi fikrimi belirteyim, ikinci el araba bakarken sunrooflu arabaları direk eliyorum. Bmw alırken sunrooflu alcakmışsında, bilmem ne de. Başlarım ikinci eline, avantajı neredeyse sıfır. tek bir avantajı var, kelebek cam, o da güneş geçmesin kafama diye perde kapalı olmalı.
Kia'yı sunrooflu almıştım, neyse yılda 2 defa sunroof bakımı yaptırmama rağmen, sunroof bozuldu, 300 lira durdul yere kaçtı bana, neyse 3-4 ay sonra arabayı tam satacağım gün o lanet sunroof yinr bozuldu, baş belası meret. Otururum, kafam tavana değer, arkada oturan rahat edemez. Sunroof diyosun, yazın açsan başına Güneş geçiyo, kışın soğuktan açamıyorsum. Saçma bir icat.
Gökyüzünde yıldızlar, elinde buzz gibi bi bomonti filtresiz. Hafif yatırdığım koltukta sunroof'tan gökyüzünü seyrediyorum. Daha ötesi cabrio zaten![]()
evin önünde yapcam benasdfasdfBunu ek yapacaktım yazıya, sonra alkollü sürücü diyerek linç edilmek istemedim.![]()
Ne romantik forummuşuz arkadaş. Bizde yok tepeden ağırlık yapıyor, yok ağırlık merkezi hede hödö diye bir şeyler diyoruz. Cam tavan verelim abim sunroof kesmez, yıldızlar öyle daha eğlenceli![]()
Sonunda güzelim focus'umun tavanını kestireceniz bana o olacakyav para para para nereye kadar koyver gitsin hayat sevince güzel![]()
Sonunda güzelim focus'umun tavanını kestireceniz bana o olacakHayır, girişmişken sunroof falan da kesmez beni komple cam olur
![]()
Çek kozlu sahile, bankları düşür denizin içine kadar. Misss. Martta o bankları suya sokup denize girdiğimi biliyom ben gecenin fii saatlerinde![]()