Tekzip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

balci

Asfalt Kurutucu
6 Eki 2016
3
6
545
''
ben psikopat değilim her tartıştığıma yumruk sallayacak kadar. sen çalışanını gece 11'de şirkete davet edeceksin. hakaretler, küfürler sarf edeceksin. sonra burada karakterden, kişilikten bahsedeceksin. bütün uyarılarıma rağmen üstüme gelir ve bana yumruk sallayıp, beni duvara bam diye itersen eğer ben de armut toplamam, karşılığını hak ettiği şekilde veririm. bak allah var yukarıda, ayağa kalktım ve sinirli olduğu için eve gitmek için resmen yalvardım. yapma dedim! ayıp ediyorsun dedim! zaten kapıya yöneldiğim için başladı olaylar. annesinin evinde yemek yedim, su içtiğim için polise gitmedim çünkü kıyamadım o kadının üzülmesine.

burada kimse çıkıp, yok role model olan birisinin böyle bir şey yapması doğru değil bla bla bla... boş konuşmayın. ben, yanımda çalıştırdığım çocuklara ruhlarını alırmışcasına bağırıp, kafalarına vazo fırlatmam çok şükür. anlayan ne demek istediğimi anlar!

kendisi darp raporu neden almadığını o kadar çok iyi biliyor ki, sen ne şerefsizsin lan burayıda okuyorsun biliyorum. şimdi bilgisayarın karşısında gülümseyerek, yiyin birbirinizi dediğinizide biliyorum. sen adam değilsin, hayatının hiçbir evresinde adam olamadın. muhip'i bile kıskandığın için gönderdin ve tek bir uyarımızı dinlemedin. murat'ın müstakbel eşine laf söyledin diye murat ayrılmadı mı vakti zamanında be şerefsiz? demedin mi uçakta, evet ben hatalıydım ve pişmanım. ulan, murat bile benimle görüşüp senin ne mal olduğunu anlattı. sen ne kadar şerefsiz bir adamsın lan. gelmedin mi peugeot 3008 lansmanında yanıma, özür dilerim bir hata ettim demedin mi bana? şirket harcamalarında seni defalarca uyarmadım mı sakın harcama o paraları, şirketi batırıyorsun diye. sırf egonu tatmin etmek için bütün her şeye para harcamadın mı? alma dedim sana böyle şeyler, aldın. ucuzlarına bakalım dedim, dinlemedin. lan 1 kere bile dinlemedin o ekipten birisini, 1 kere bile! bana 3000+3000 lira the makina için ödeme yapmış. ya şerefsiz, nerede dekontların, nerede sigortam? sırf çıldırayımda sizi şikayet edeyim, otopark'ı bitireyim istediğin için bunları yapıyorsun. ben o maaşı hak ettiğim, çocukları eğittiğim ve bütün sosyal medya hesaplarına danışmanlık yaparak, markanı daha iyi hale getirmek için aldım. sen kalktın yarım maaşımı bile ödemedin lan. sırf sana yük olmamak adına sigorta ödemeyeyim buğra dedin, tamam canın saolsun demedim mi? ulan ben sabahın 7sine kadar çalıştım, 3 saatlik uykuyla tekrar çekime gittim. lan gittim sana ilk bana verdiğin maaşla, maaşın yarı parası kadar gömlek aldım. minnet duydum çünkü sana. bir de yazmış, disiplinsizdi falan diye. sana güvenerek krediyi çektirdin bana, bilerek ayrılmamı istedin ki o krediyi ödeyemeyeyim de the makina boka gitsin istedin. ama ödedim çok şükür çünkü allah gördü! sen o kadar karaktersiz bir adamsın ki, facebook'ta harcanan parayı bile bana yıkmaya kalkıştın. sana 20 bin liralık kamera verdim, kalktın dedin ki aksiyon kamerama çöktün, bilgisayarıma çöktün. ulan evimde 200 bin liralık kamera ekipmanım var, senin 1000 liralık götü boklu ekipmanına mı çökücem? sana hibe ettiğim kameraya bile çökmeye kalkıştın lan sen. yok ben videoları sildirmek amaçlı bilgisayarına çökmüşüm. be şerefsiz, anlatsana gerçekleri! arkana sandın ki 1000 kişi alır, bana zarar verdirebilirsin sandın da kimse sevmiyor oğlum seni. senin ne mal olduğunu herkes biliyor! bilgisayarı bana ömer almadı mı, al destek olayım sana demedi mi? yalan mı yavrum? lan resmen kıskandın başarılı oluyorum diye.

sen değil misin sinan'ın karısına küfür eden! ailesine küfür eden! o çocuğu borca sokup bilerek işinden eden? konuşsana lan şerefsiz okuyorsun bunları biliyorum. ses kaydı göndermedin mi kavganın gündüz zamanı sinan'a, demedin mi söyle karına gitsin çalışsın sana para bulsun, ne iş yapıyorsa yapsın demedin mi? cinnet geçirmedin mi telefonda? nasıl unuttun oğlum bunları sen? ekşi sözlükte hesaplar satın alıp, takipçilerine küfürler, hakaretler yağdırmadın mı yanımızda? sığırlar, köpekler demedin mi? gerçi sen yalan söylemeyi seversin, alışkınsın. son planında tutmadı, neden kaçtığını da biz o kadar iyi biliyoruz ki! ama allah büyük, senin yanına bırakmayacak bunları pislik herif.

focus rs elinden kaçmışta, yerler sıkıntılıymışta, bunu kimse çekemiyormuşta, patlamışta... buğra abi iyi biliyor nasıl patladığını, anlatsana gerçekleri. arabayı herkes yemek yerken kaçırmadın mı? kendi egonu tatmin etmek için her viraj yanlamaya çalışmadın mı? ulan doğan kabak'ı bile ben olmasaydım görebilir, evine gidebilir miydin bir düşün. kim seni kaale alır aslanım? sen kimsin? adam değil madam bile değilsin sen! ya sen, ben olmasaydım istanbulpark'ın kapısından girebilir miydin? ben olmasaydım eğer senin pr'ın için 1000 tane çakmak yaptırabilir miydin?

bilerek yaptın bütün bunları çünkü sinirleneceğimi ve çıldırarak herkesi yakacağımı iyi biliyordun. hadi geçmiş olsun otopark bitti. bu konuşmalardan sonra o şahsiyet sinan'a hayatta devretmez o şirketi. herkes götüne şimdi kına yaksın, kendi takipçileri kendi sitesini gönül rahatlığıyla bitirdi, tebrikler. o sitede hakkımda atıp tutan ne kadar adam varsada hakaret davası için gerekli talimatları verdim. hepinizle tek tek görüşüp, şikayetimden de asla vazgeçmeyeceğim. buraya da yazın, iyice olayı büyüteyim.

beni kovmuşta, ya senin ne haddine lan beni kovmak sığır. sen kimsin? sırf markalara beni satmaya çalıştığın ve üzerimden paralar kazanmaya çalıştığın için beni projeye dahil ettin ama yemedi çünkü allah çok büyük! biz bilmiyoruz sanki sinan'ı, doğan'ı ve ömer'i aracı kılıp, benim işe devam etmem için elinden geleni yapmayı. hani 100k abonem olamazdı? senin 5 senede yaptığını 7 ayda yaptım çünkü ben dürüstüm oğlum. kalbim temiz, senin gibi kalbim mühürlü değil!

şimdi yeni bir gol hazırlığında eğer tanıyorsam bu mahlukatı bunu yapacak. ya sinan'ı bitirecek bu sefer ya da benim üzerime oynayacak. hadi yap bakalım da bende avukatıma o yaptığın şeyide paylaşayım.

hayatında temizleyemeyeceğin tek yaraya merhaba de! köpek seni! köpeklerinide, senide her zaman her yerde bekliyorum!
''
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,104
45,653
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
And hocam, her ne kadar bütün mevzular çok nahoş şekilde iç içe geçmiş olsa da, tartışma kültürü dediğimiz şey maalesef bu mevzuda sağlanamamış olsa da bizim burada ' Buğra senin için bunu dedi, sana bunları bunları söyledi, sen ne diyorsun ? ' diye tek tek yazıp sormamız yakışık almaz. İki kişi arasındaki bir mevzu maalesef ki böyle ortaya saçıldı fakat buna rağmen iki kişi arasındaki soruna aracılık etmek pek doğru değil.
TT forumunda ve yukarıda açıklamalar var, sen de zaten biliyorsundur bu açıklamaları elbet okumuşsundur. Önce Buğra'ya bir cevap hakkı doğmuştu, şimdi sana cevap hakkı doğdu.. Söylenenleri az çok biliyorsun, gerekli açıklamayı yaparsın diye umuyoruz. Tüm takipçiler adına konuşamam fakat şahsım adına ben mevzunun dedikodu kısmında değilim, mümkün mertebe bir olgunlukla bu mevzu çözülüp kapanırsa hem biz takipçilere hem otopark'a hem sen dahil bütün şahıslara rahatlama gelecektir.
 

Yarimgazdebriyaj

Profesör
8 Eyl 2016
176
75
1,035
''
ben psikopat değilim her tartıştığıma yumruk sallayacak kadar. sen çalışanını gece 11'de şirkete davet edeceksin. hakaretler, küfürler sarf edeceksin. sonra burada karakterden, kişilikten bahsedeceksin. bütün uyarılarıma rağmen üstüme gelir ve bana yumruk sallayıp, beni duvara bam diye itersen eğer ben de armut toplamam, karşılığını hak ettiği şekilde veririm. bak allah var yukarıda, ayağa kalktım ve sinirli olduğu için eve gitmek için resmen yalvardım. yapma dedim! ayıp ediyorsun dedim! zaten kapıya yöneldiğim için başladı olaylar. annesinin evinde yemek yedim, su içtiğim için polise gitmedim çünkü kıyamadım o kadının üzülmesine.

burada kimse çıkıp, yok role model olan birisinin böyle bir şey yapması doğru değil bla bla bla... boş konuşmayın. ben, yanımda çalıştırdığım çocuklara ruhlarını alırmışcasına bağırıp, kafalarına vazo fırlatmam çok şükür. anlayan ne demek istediğimi anlar!

kendisi darp raporu neden almadığını o kadar çok iyi biliyor ki, sen ne şerefsizsin lan burayıda okuyorsun biliyorum. şimdi bilgisayarın karşısında gülümseyerek, yiyin birbirinizi dediğinizide biliyorum. sen adam değilsin, hayatının hiçbir evresinde adam olamadın. muhip'i bile kıskandığın için gönderdin ve tek bir uyarımızı dinlemedin. murat'ın müstakbel eşine laf söyledin diye murat ayrılmadı mı vakti zamanında be şerefsiz? demedin mi uçakta, evet ben hatalıydım ve pişmanım. ulan, murat bile benimle görüşüp senin ne mal olduğunu anlattı. sen ne kadar şerefsiz bir adamsın lan. gelmedin mi peugeot 3008 lansmanında yanıma, özür dilerim bir hata ettim demedin mi bana? şirket harcamalarında seni defalarca uyarmadım mı sakın harcama o paraları, şirketi batırıyorsun diye. sırf egonu tatmin etmek için bütün her şeye para harcamadın mı? alma dedim sana böyle şeyler, aldın. ucuzlarına bakalım dedim, dinlemedin. lan 1 kere bile dinlemedin o ekipten birisini, 1 kere bile! bana 3000+3000 lira the makina için ödeme yapmış. ya şerefsiz, nerede dekontların, nerede sigortam? sırf çıldırayımda sizi şikayet edeyim, otopark'ı bitireyim istediğin için bunları yapıyorsun. ben o maaşı hak ettiğim, çocukları eğittiğim ve bütün sosyal medya hesaplarına danışmanlık yaparak, markanı daha iyi hale getirmek için aldım. sen kalktın yarım maaşımı bile ödemedin lan. sırf sana yük olmamak adına sigorta ödemeyeyim buğra dedin, tamam canın saolsun demedim mi? ulan ben sabahın 7sine kadar çalıştım, 3 saatlik uykuyla tekrar çekime gittim. lan gittim sana ilk bana verdiğin maaşla, maaşın yarı parası kadar gömlek aldım. minnet duydum çünkü sana. bir de yazmış, disiplinsizdi falan diye. sana güvenerek krediyi çektirdin bana, bilerek ayrılmamı istedin ki o krediyi ödeyemeyeyim de the makina boka gitsin istedin. ama ödedim çok şükür çünkü allah gördü! sen o kadar karaktersiz bir adamsın ki, facebook'ta harcanan parayı bile bana yıkmaya kalkıştın. sana 20 bin liralık kamera verdim, kalktın dedin ki aksiyon kamerama çöktün, bilgisayarıma çöktün. ulan evimde 200 bin liralık kamera ekipmanım var, senin 1000 liralık götü boklu ekipmanına mı çökücem? sana hibe ettiğim kameraya bile çökmeye kalkıştın lan sen. yok ben videoları sildirmek amaçlı bilgisayarına çökmüşüm. be şerefsiz, anlatsana gerçekleri! arkana sandın ki 1000 kişi alır, bana zarar verdirebilirsin sandın da kimse sevmiyor oğlum seni. senin ne mal olduğunu herkes biliyor! bilgisayarı bana ömer almadı mı, al destek olayım sana demedi mi? yalan mı yavrum? lan resmen kıskandın başarılı oluyorum diye.

sen değil misin sinan'ın karısına küfür eden! ailesine küfür eden! o çocuğu borca sokup bilerek işinden eden? konuşsana lan şerefsiz okuyorsun bunları biliyorum. ses kaydı göndermedin mi kavganın gündüz zamanı sinan'a, demedin mi söyle karına gitsin çalışsın sana para bulsun, ne iş yapıyorsa yapsın demedin mi? cinnet geçirmedin mi telefonda? nasıl unuttun oğlum bunları sen? ekşi sözlükte hesaplar satın alıp, takipçilerine küfürler, hakaretler yağdırmadın mı yanımızda? sığırlar, köpekler demedin mi? gerçi sen yalan söylemeyi seversin, alışkınsın. son planında tutmadı, neden kaçtığını da biz o kadar iyi biliyoruz ki! ama allah büyük, senin yanına bırakmayacak bunları pislik herif.

focus rs elinden kaçmışta, yerler sıkıntılıymışta, bunu kimse çekemiyormuşta, patlamışta... buğra abi iyi biliyor nasıl patladığını, anlatsana gerçekleri. arabayı herkes yemek yerken kaçırmadın mı? kendi egonu tatmin etmek için her viraj yanlamaya çalışmadın mı? ulan doğan kabak'ı bile ben olmasaydım görebilir, evine gidebilir miydin bir düşün. kim seni kaale alır aslanım? sen kimsin? adam değil madam bile değilsin sen! ya sen, ben olmasaydım istanbulpark'ın kapısından girebilir miydin? ben olmasaydım eğer senin pr'ın için 1000 tane çakmak yaptırabilir miydin?

bilerek yaptın bütün bunları çünkü sinirleneceğimi ve çıldırarak herkesi yakacağımı iyi biliyordun. hadi geçmiş olsun otopark bitti. bu konuşmalardan sonra o şahsiyet sinan'a hayatta devretmez o şirketi. herkes götüne şimdi kına yaksın, kendi takipçileri kendi sitesini gönül rahatlığıyla bitirdi, tebrikler. o sitede hakkımda atıp tutan ne kadar adam varsada hakaret davası için gerekli talimatları verdim. hepinizle tek tek görüşüp, şikayetimden de asla vazgeçmeyeceğim. buraya da yazın, iyice olayı büyüteyim.

beni kovmuşta, ya senin ne haddine lan beni kovmak sığır. sen kimsin? sırf markalara beni satmaya çalıştığın ve üzerimden paralar kazanmaya çalıştığın için beni projeye dahil ettin ama yemedi çünkü allah çok büyük! biz bilmiyoruz sanki sinan'ı, doğan'ı ve ömer'i aracı kılıp, benim işe devam etmem için elinden geleni yapmayı. hani 100k abonem olamazdı? senin 5 senede yaptığını 7 ayda yaptım çünkü ben dürüstüm oğlum. kalbim temiz, senin gibi kalbim mühürlü değil!

şimdi yeni bir gol hazırlığında eğer tanıyorsam bu mahlukatı bunu yapacak. ya sinan'ı bitirecek bu sefer ya da benim üzerime oynayacak. hadi yap bakalım da bende avukatıma o yaptığın şeyide paylaşayım.

hayatında temizleyemeyeceğin tek yaraya merhaba de! köpek seni! köpeklerinide, senide her zaman her yerde bekliyorum!
''
Ne yazikki hepsinin gercek olabilicegini dusunuyorum
 

Zulfadli

Mehmet
Profesör
1 Eki 2016
103
193
1,185
Ankara
Marka
Hyundai
Aşağıda ki yazıda tt'de,eski kurguculardan biri tarafından yazılmış;

And Mehmet Çetin’i Buğra Akpınar sayesinde tanıdım, o dönemler video kurgu işleriyle amatör olarak ilgileniyordum. Buğra abi de Allah razı olsun bildiklerini bana anlatıp, video konusunda kendimi geliştirmeme yardımcı oluyordu. Kısacası bana eğitmenlik ve abilik yapıyordu. Sonrasında ben Otopark.Com ekibine dahil oldum ve otopark’ın video kurgularını yapmaya başladım. Bu sırada kendi işimde çalışmaya devam ederken, freelance olarak video kurgularıyla ilgileniyordum. Buğra Abinin otopark için yaptıklarını gözleriyle görmüş, şahit olmuş bi adamım ben. Kendisi ile samimiyetimiz, ve bana verdiği kıymetten ötürü evinde çok gördüm otopark.com’un analizlerini yaptığını, nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye sabahlara kadar çalıştığını kendim biliyorum! Doğan abi ile otopark’ı bir araya getirdi. Doğan Kabak’ı da o şekilde tanıdım.

Günlerden bir gün “Intercity’nin içerisinde bulunan İpop’taki ofisimde boş bulduğum vakit esanasında otopark.com’un videosunu kurgularken, Volkan aradı.
-Kurtköy’e çekime geliyoruz, And abi aracı anlatacak, müsaitsen ofise uğrayacağım dedi.
Tabii dedim buyur kanka ne demek. Neyse And ile birlikte geldiler, bende kendilerine çekim falan yapmışsınız gelin abi bi yemek yiyelim, sen devam edersin sonra çekime dedim.
And ise, güneşten yararlanalım çok vakit yok şu egea’yı bir çekip geleyim yemeği öyle yiyelim olur mu dedi. Tamam abi dedim ne demek… Biz Volkan ile kurgu yapmaya devam ederken belli bi süre sonra And’ın işi bitti ve ofisin önüne geldi. Bi 15 dakka falan arabadan inmedi, bizde yanına doğru gittik baktım kameraları falan topluyor, Abi açsındır biz bişeyler yedik ne yersin diye sordum tamamen insanlığımdan!
Sormaz olaydım. Sırf bunu sordum diye bana bir başladı bağırmaya!
Ondan maaş almadığım halde, kendi çalıştığım iş yerimde astlarımın da duyabileceği şekilde;

-Benim senin gibi boş vaktim yok! Ben bu siteyi ayakta tutmaya çalışıyorum! Siz ne *** yiyosunuz! Konuşturmayın beni test yetiştirmeye çalışıyoruz şurda işim var dedim sana dalga mı geçiyosun lan sen benle!

gibi bir cümle kurdu! Şoka girdim bir insana karnın aç mı yemek yiyelim dediğinde gelen tepkiye bak. Abi bağırma, abi sakin tamam abi bin arabana abi hadi abi yürü tamam abi diye diye zorla yolladım, sinirden elim ayağım titredi şerefsizim. Gel zaman git zaman yaptığım işleri beğeniyor, Allah yukarıda hakkımı da ödüyordu. Hiçbir zaman paramı geciktirmedi yada bana bedava iş yaptırmaya çalışmadı. Hatta ve hatta Mustang videosunu hediye edecektim, böyle konuşmuştuk ama o video çok izlendiği için, olmaz bu video çok izlendi al bunu deyip paramı ödedi.

Lakin davranışları tavırları birbirini tutmaz, durduk yere canım cicim derken bağırmaya başlardı. Bir türlü anlam veremezdim And’ın bu davranışına. Bu gün fark ettim ki kendisi ileri düzey bir şizofrenmiş.
Günlerden bir gün otopark.com’da Buğra abi And ve Sinan Abinin toplantısı vardı, akşam oldu gece oldu kimseden ses yok… Buğra abinin de bende harici harddiski var ertesi gün de lazım ona Buğra abiyi yakalayıp HDD yi vermem lazım ona. Gece 1.50 civarı aradım. Telefonu açtığında sesi falan titriyordu abi ne oldu dedim, yok bişey dedi abi nerdesin dedim boşver dedi arkadan da Serdar abi diye bir abimiz var buğra abinin oturduğu sitede onun sesi geldi. Anladım ki sitenin bahçesinde buğra abi. Çıktım evden bastım gittim buğra abinin yanına. Bi baktım kolunda yara var, abi ne oldu falan diyince anlattı muhabbeti kolunda yara var dediğimde And ısırmış etini kopartmış, onun yarası…
Tabi sakinleştirmeye çalışıp ortalığı dindirmeye çalışırken Sinan abi ile konuştuk, oda ertesi gün çekime gidecekti, buğra abide bulunan otopark.com’un go prolarını Buğra abi kendi ağzıyla şunları Sinan’a götürebilir misin, işleri aksamasın lansmandan dolayı kameralar bende kaldı dedi. Kavga ettiği adamın şirketi için “işleri aksamasın” kelimesini kullandı bu adam! Kim diyor kameralara çökmeye çalıştı diye ? Gecenin 3 ünde Sinan abinin evine ben götürdüm o kemaraları ? Kim götünden sallıyor çökmeye çalıştı diye? Adam kavgadan 2 saat sonra yolladı lan kameraları. Günah alırken ölçülü alında cehennem odunlarınızdan birisi eksik olsun en azından…
Ben Buğra abiye vefa borcu olan adamım, minnet duyarım bana yaptığı iyilikler için.. Bu yüzden bende ayrılıcam abi otoparktan dedim, bunun üzerine Buğra Abi bana, ne alakası var seninle olayın zaten paraya ihiyacın var çalış harçlığını çıkart devam et işine sinirlendirme beni dedi. Bu adam art niyetli bi adam olsa, hayır efendim çalışamazsın diyip beni de ayırırdı ordan ? bu adam işine devam edeceksin dinle beni dedi. Bunu diyen adamı laptop’a çökmekle suçladılar. Ayıptır. YUH!
Ertesi gün, And beni aradı. Akşam toplantı yapıcam gel dedi, tamam abi gelirim dedim. Ertesi günün akşamı ayrılmak istediğimi konuşmak amaçlı gittim o toplantıya, toplantı sonuna kadar bekledim, herkes dağıldıktan sonra usturuplu bir dil ile, bu güne kadar yaptıkları için teşekkür ettim, ve ayrılmak istediğimi söyledim. Sebebini sorunca da, bana bu işleri Buğra abi öğretti, ben para kazansam da kazanmasam da onun yanında olmak istiyorum diyip otopark.com ile olan ilişkimi noktalandırdım.
Biten bu ilişki üzerine sosyal medya’da gördüklerimden yola çıkarak;
hep bir laf sokmak, iğnelemek sabote etmek gibi art niyetli hareketlerle devam etti And Mehmet Çetin… Anlamadığımızı sanıyordu, lakin yanılıyordu. 5 yaşındaki çocuk bile ne yapmaya çalıştığını anlayabilirdi…
Focus RS in kazasını canlı canlı saniye saniye gördüm, And ve race kontrol ekibinden sonra bu kazayı öğrenen ilk kişi bendim. Böyle bir kaza sonrasında aradan geçen 1 saatte forumlara benim ofisimin olduğu konumdan çekilen fotoğraflar çoktan yayılmış bile… Direk Buğra Abinin (Yıldırım) yanına indim. Abi bak böyle böyle fotoğrafların kesinlikle benimle ilgisi yok, benim telefonla çektiklerim bunlardır diye telefonu Buğra abinin eline verdim, forumlardaki fotoğraflarla karşılaştırdı açı ve renk tonları birbirleriyle uyuşmuyor tabi, kendi elleriyle sildi fotoğrafları. Akşamına geçmiş olsun yapabileceğim bir şey var mı diye And’ı aradım konuştuk ettik.
Bu sırada The Makina’nın sosyal medyadaki facebook, instagram gibi platformları ile ilgilenen bir ekibimiz var. Focus RS kazası sonrasında, konu ile ilgili her ne olursa olsun tek nokta geçmemesi için gelen gönderilerin hiçbirini onaylamadık, aracın çekicideki fotoğraflarını dahi attı takipçiler sayfaya, gönderiler onaylanmadı haliyle.. takipçilerimiz için bşr açıklama yazdık, göndermeyin onaylamayacağız anlamına gelen. Buğra abi beyler kaza ile ilgili hiçbirşeyi lütfen onaylamayın, ve lütfen gördüğünüz yerlerde müdahale edin gibi bir konuşma yaptı bizim ekiple.. Sonuç olarak bu bir kazaydı ve hepimiz aynı sektör içerisindeydik. Bu bizim de başımıza gelebilirdi… Buğra abi bu olanların, hırsızlık suçlamalarının ve türlü iftiraların üzerine hala bu şekilde konuşabilen bir adam. Ben bu adamı 2 senedir tanıyorum. Ve 2 yıldır neredeyse her gün yanındayım bu adamın. Karakterini de çok iyi biliyorum iyi niyetini de. Yazmayacaktım bu yazıyı ama kendi ekibine bir iş yaptırırken rica eden, bu isteğini rica minnet söyleyen bi adam için bu denli suçlama yapılmasına dayanamadım…

Yapılan terbiyesizliklerin bir sonu olmalı, bunun da sonu gelecek.

Unutmayınız;

Kibir ve inat, bir kişinin önce kendini mükemmel görmesini sağlar, sonrasında da sonunu oluşturur.

Umarım yaptığı hataların bedelini, en ağır şekilde değil de ders çıkaracağı bir şekilde öder…
 

mustafa.e

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
2,884
8,361
4,570
25
İstanbul
Marka
Volkswagen
And hocam, her ne kadar bütün mevzular çok nahoş şekilde iç içe geçmiş olsa da, tartışma kültürü dediğimiz şey maalesef bu mevzuda sağlanamamış olsa da bizim burada ' Buğra senin için bunu dedi, sana bunları bunları söyledi, sen ne diyorsun ? ' diye tek tek yazıp sormamız yakışık almaz. İki kişi arasındaki bir mevzu maalesef ki böyle ortaya saçıldı fakat buna rağmen iki kişi arasındaki soruna aracılık etmek pek doğru değil.
TT forumunda ve yukarıda açıklamalar var, sen de zaten biliyorsundur bu açıklamaları elbet okumuşsundur. Önce Buğra'ya bir cevap hakkı doğmuştu, şimdi sana cevap hakkı doğdu.. Söylenenleri az çok biliyorsun, gerekli açıklamayı yaparsın diye umuyoruz. Tüm takipçiler adına konuşamam fakat şahsım adına ben mevzunun dedikodu kısmında değilim, mümkün mertebe bir olgunlukla bu mevzu çözülüp kapanırsa hem biz takipçilere hem otopark'a hem sen dahil bütün şahıslara rahatlama gelecektir.
Kesinlikle katılıyorum. Bu platforma dahil olan herkesi seven biri olarak işin dedikodusu peşinde değiliz sadece olayın aslı astarı nedir öğrenmek istiyoruz.
 

stan

Rahmi Tanır
Panpa
8 Eyl 2016
1,713
1
6,421
4,070
36
İzmir
Marka
Alfa Romeo
@and bu saatten sonra ancak @sinan a ve otopark'a zarar verirsin.
Tek bir kişinin iddiaları olsa, inanmayalım, inkar edelim. Ama hem intercity Buğra, hem eski editörler iddiaları doğruluyor.
Yapma, etme artık.
Bitti diyorsan bu iş bırak peşini. İlla cevap vereceksen, git tt de ilgili başlığa yaz.
 

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Alihan'a Namı diğer Trafik Kafası, yüzünden gülücük eksik olmayan sempatik insan. Bunu o kaleme aldıysa ve yaşananlar gerçek ise hayal kırıklığına uğrarım.

Aşağıda ki yazıda tt'de,eski kurguculardan biri tarafından yazılmış;

And Mehmet Çetin’i Buğra Akpınar sayesinde tanıdım, o dönemler video kurgu işleriyle amatör olarak ilgileniyordum. Buğra abi de Allah razı olsun bildiklerini bana anlatıp, video konusunda kendimi geliştirmeme yardımcı oluyordu. Kısacası bana eğitmenlik ve abilik yapıyordu. Sonrasında ben Otopark.Com ekibine dahil oldum ve otopark’ın video kurgularını yapmaya başladım. Bu sırada kendi işimde çalışmaya devam ederken, freelance olarak video kurgularıyla ilgileniyordum. Buğra Abinin otopark için yaptıklarını gözleriyle görmüş, şahit olmuş bi adamım ben. Kendisi ile samimiyetimiz, ve bana verdiği kıymetten ötürü evinde çok gördüm otopark.com’un analizlerini yaptığını, nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye sabahlara kadar çalıştığını kendim biliyorum! Doğan abi ile otopark’ı bir araya getirdi. Doğan Kabak’ı da o şekilde tanıdım.

Günlerden bir gün “Intercity’nin içerisinde bulunan İpop’taki ofisimde boş bulduğum vakit esanasında otopark.com’un videosunu kurgularken, Volkan aradı.
-Kurtköy’e çekime geliyoruz, And abi aracı anlatacak, müsaitsen ofise uğrayacağım dedi.
Tabii dedim buyur kanka ne demek. Neyse And ile birlikte geldiler, bende kendilerine çekim falan yapmışsınız gelin abi bi yemek yiyelim, sen devam edersin sonra çekime dedim.
And ise, güneşten yararlanalım çok vakit yok şu egea’yı bir çekip geleyim yemeği öyle yiyelim olur mu dedi. Tamam abi dedim ne demek… Biz Volkan ile kurgu yapmaya devam ederken belli bi süre sonra And’ın işi bitti ve ofisin önüne geldi. Bi 15 dakka falan arabadan inmedi, bizde yanına doğru gittik baktım kameraları falan topluyor, Abi açsındır biz bişeyler yedik ne yersin diye sordum tamamen insanlığımdan!
Sormaz olaydım. Sırf bunu sordum diye bana bir başladı bağırmaya!
Ondan maaş almadığım halde, kendi çalıştığım iş yerimde astlarımın da duyabileceği şekilde;

-Benim senin gibi boş vaktim yok! Ben bu siteyi ayakta tutmaya çalışıyorum! Siz ne *** yiyosunuz! Konuşturmayın beni test yetiştirmeye çalışıyoruz şurda işim var dedim sana dalga mı geçiyosun lan sen benle!

gibi bir cümle kurdu! Şoka girdim bir insana karnın aç mı yemek yiyelim dediğinde gelen tepkiye bak. Abi bağırma, abi sakin tamam abi bin arabana abi hadi abi yürü tamam abi diye diye zorla yolladım, sinirden elim ayağım titredi şerefsizim. Gel zaman git zaman yaptığım işleri beğeniyor, Allah yukarıda hakkımı da ödüyordu. Hiçbir zaman paramı geciktirmedi yada bana bedava iş yaptırmaya çalışmadı. Hatta ve hatta Mustang videosunu hediye edecektim, böyle konuşmuştuk ama o video çok izlendiği için, olmaz bu video çok izlendi al bunu deyip paramı ödedi.

Lakin davranışları tavırları birbirini tutmaz, durduk yere canım cicim derken bağırmaya başlardı. Bir türlü anlam veremezdim And’ın bu davranışına. Bu gün fark ettim ki kendisi ileri düzey bir şizofrenmiş.
Günlerden bir gün otopark.com’da Buğra abi And ve Sinan Abinin toplantısı vardı, akşam oldu gece oldu kimseden ses yok… Buğra abinin de bende harici harddiski var ertesi gün de lazım ona Buğra abiyi yakalayıp HDD yi vermem lazım ona. Gece 1.50 civarı aradım. Telefonu açtığında sesi falan titriyordu abi ne oldu dedim, yok bişey dedi abi nerdesin dedim boşver dedi arkadan da Serdar abi diye bir abimiz var buğra abinin oturduğu sitede onun sesi geldi. Anladım ki sitenin bahçesinde buğra abi. Çıktım evden bastım gittim buğra abinin yanına. Bi baktım kolunda yara var, abi ne oldu falan diyince anlattı muhabbeti kolunda yara var dediğimde And ısırmış etini kopartmış, onun yarası…
Tabi sakinleştirmeye çalışıp ortalığı dindirmeye çalışırken Sinan abi ile konuştuk, oda ertesi gün çekime gidecekti, buğra abide bulunan otopark.com’un go prolarını Buğra abi kendi ağzıyla şunları Sinan’a götürebilir misin, işleri aksamasın lansmandan dolayı kameralar bende kaldı dedi. Kavga ettiği adamın şirketi için “işleri aksamasın” kelimesini kullandı bu adam! Kim diyor kameralara çökmeye çalıştı diye ? Gecenin 3 ünde Sinan abinin evine ben götürdüm o kemaraları ? Kim götünden sallıyor çökmeye çalıştı diye? Adam kavgadan 2 saat sonra yolladı lan kameraları. Günah alırken ölçülü alında cehennem odunlarınızdan birisi eksik olsun en azından…
Ben Buğra abiye vefa borcu olan adamım, minnet duyarım bana yaptığı iyilikler için.. Bu yüzden bende ayrılıcam abi otoparktan dedim, bunun üzerine Buğra Abi bana, ne alakası var seninle olayın zaten paraya ihiyacın var çalış harçlığını çıkart devam et işine sinirlendirme beni dedi. Bu adam art niyetli bi adam olsa, hayır efendim çalışamazsın diyip beni de ayırırdı ordan ? bu adam işine devam edeceksin dinle beni dedi. Bunu diyen adamı laptop’a çökmekle suçladılar. Ayıptır. YUH!
Ertesi gün, And beni aradı. Akşam toplantı yapıcam gel dedi, tamam abi gelirim dedim. Ertesi günün akşamı ayrılmak istediğimi konuşmak amaçlı gittim o toplantıya, toplantı sonuna kadar bekledim, herkes dağıldıktan sonra usturuplu bir dil ile, bu güne kadar yaptıkları için teşekkür ettim, ve ayrılmak istediğimi söyledim. Sebebini sorunca da, bana bu işleri Buğra abi öğretti, ben para kazansam da kazanmasam da onun yanında olmak istiyorum diyip otopark.com ile olan ilişkimi noktalandırdım.
Biten bu ilişki üzerine sosyal medya’da gördüklerimden yola çıkarak;
hep bir laf sokmak, iğnelemek sabote etmek gibi art niyetli hareketlerle devam etti And Mehmet Çetin… Anlamadığımızı sanıyordu, lakin yanılıyordu. 5 yaşındaki çocuk bile ne yapmaya çalıştığını anlayabilirdi…
Focus RS in kazasını canlı canlı saniye saniye gördüm, And ve race kontrol ekibinden sonra bu kazayı öğrenen ilk kişi bendim. Böyle bir kaza sonrasında aradan geçen 1 saatte forumlara benim ofisimin olduğu konumdan çekilen fotoğraflar çoktan yayılmış bile… Direk Buğra Abinin (Yıldırım) yanına indim. Abi bak böyle böyle fotoğrafların kesinlikle benimle ilgisi yok, benim telefonla çektiklerim bunlardır diye telefonu Buğra abinin eline verdim, forumlardaki fotoğraflarla karşılaştırdı açı ve renk tonları birbirleriyle uyuşmuyor tabi, kendi elleriyle sildi fotoğrafları. Akşamına geçmiş olsun yapabileceğim bir şey var mı diye And’ı aradım konuştuk ettik.
Bu sırada The Makina’nın sosyal medyadaki facebook, instagram gibi platformları ile ilgilenen bir ekibimiz var. Focus RS kazası sonrasında, konu ile ilgili her ne olursa olsun tek nokta geçmemesi için gelen gönderilerin hiçbirini onaylamadık, aracın çekicideki fotoğraflarını dahi attı takipçiler sayfaya, gönderiler onaylanmadı haliyle.. takipçilerimiz için bşr açıklama yazdık, göndermeyin onaylamayacağız anlamına gelen. Buğra abi beyler kaza ile ilgili hiçbirşeyi lütfen onaylamayın, ve lütfen gördüğünüz yerlerde müdahale edin gibi bir konuşma yaptı bizim ekiple.. Sonuç olarak bu bir kazaydı ve hepimiz aynı sektör içerisindeydik. Bu bizim de başımıza gelebilirdi… Buğra abi bu olanların, hırsızlık suçlamalarının ve türlü iftiraların üzerine hala bu şekilde konuşabilen bir adam. Ben bu adamı 2 senedir tanıyorum. Ve 2 yıldır neredeyse her gün yanındayım bu adamın. Karakterini de çok iyi biliyorum iyi niyetini de. Yazmayacaktım bu yazıyı ama kendi ekibine bir iş yaptırırken rica eden, bu isteğini rica minnet söyleyen bi adam için bu denli suçlama yapılmasına dayanamadım…

Yapılan terbiyesizliklerin bir sonu olmalı, bunun da sonu gelecek.

Unutmayınız;

Kibir ve inat, bir kişinin önce kendini mükemmel görmesini sağlar, sonrasında da sonunu oluşturur.

Umarım yaptığı hataların bedelini, en ağır şekilde değil de ders çıkaracağı bir şekilde öder…
 
Son düzenleme:

mgdedeoglu

Reis
7 Eyl 2016
3,232
9,855
5,320
36
Stuttgart
And bırak değmez. Yukarıdaki iddiaları yapmamış olduğuna inanmak istiyorum. Ne bu "leş ötesi" kendini otomobilci insanlara değer ne de kendini paralamaya. Git Amerika'ya işini yap hayatını yaşa.
 

Renard

Panpa
8 Eyl 2016
1,534
4,749
4,070
37
İstanbul
Marka
BMW
Aranızda ne geçti bilinmez bizi de ilgilendirmez ancak tartışmanın fitilini sen ateşlemiş oldun. Ortaya bu kdr şey saçıldıktan sonra merak etme durumunda kaldık her ne kdr takipçileri ilgilendirmese de. Yaşananların hepsinin bir yalan olduğunu varsaymak seni hep yaptığın iş ile hatırlamak istiyorum ki öyle de olacak. Daha önce dediğim gibi yolun açık olsun @and
 
Son düzenleme:

Mt.Akina

Reis
Beta Programı
18 Ocak 2017
5,579
1
22,226
5,670
Ankara
Marka
Ford
Şu saatten sonra ben Sinan abi'den bir yorum duymadıkça ne Buğra'ya ne And abi'ye ne de herhangi başka sorumlu bir kişiyi suçlayıp küçük düşürmek istemiyorum bence diğer arkadaşlar siz de böyle düşünün herkesin kendine göre bir penceresi var hangisi doğru bilemiyoruz temennim tüm pencereler açılırsa ancak o zaman şeffaf görebiliriz.
 

And

Üye
8 Eyl 2016
144
1,419
3,035
40
İstanbul
TT'yi okumadım, telefonuma mesajlar geldi o nedenle bu başlığı açtım. Dizi çekecek halim yok, gerçekleri yazar geçerim

Anladığım kadarıyla Buğra ve Alihan 2 mesaj atmış, onların hesabı soruluyor. Biri uyuşturucu bağımlısı, sayısız kurumdan kavgalı ayrılmış (Carviser ve Otomobil Dünyam dahil), defalarca otokontrolünü kaybedip çevresine fiziksel şiddet uygulamış sabıkalı bi tip; diğeri "Trafik Kafası", sağa sola küfürler savurarak video çeken, askerden rapor alıp evine dönen ve (kendi ifadesiyle) halen ruh sağlığı yerine gelmemiş zavallı bir çocuk.

Öncelikle okuduklarınızın arkasındaki cerahati bilin.

O gecenin detayı şu: Evvelki aylarda Buğra'yı resmi bir YouTube toplantısına göndermiştim kendine network yapması için, öğlen aradı "uyuyakaldım gitmedim" dedi. Jaguar XE'nin drone görüntülerini Utku'ya teslim etmeyi unuttuğu için videonun yayını bir hafta gecikti. Drone bozulmuştu o yaptıracaktı, 1 günlük tamir işi vardı, 1 ay savsakladı, çekimler eksik kaldı. 3000TL karşılığı ayda en az 1 The Makina sözü vermişti, 2 ayda 1 belki yayınladı. Kameranın ayarlarını değiştirip çocuklara veriyordu, onlar da ayarları bilmediğinden saçma sapan görüntüler çekiyordu. Sırada bir sürü video beklerken kurgucuları yanına alıp aylak aylak ortalarda geziniyordu. Bunun gibi daha tonla işgüzarlığı vardı, müdahale etmem gerekiyordu.

Sorun şu ki, Buğra bir hatası yüzüne vurulduğunda önce inkâr edip sonra çıldıran bir insan. Önceleri telefonda bu yüzden birkaç kez tartışmıştık. O gece 11‘de çağırdım çünkü öncesinde dersim vardı. Sinan ile birlikte, bu sorunları konuşmak için bir araya gelmiştik. Gene hatalarını inkâr etmeye başladı. Tek bir küfür ya da hakaret etmedim, yumruk sallamadım; ben sokakta büyümedim. Eve gitmek için yalvardığı, “ayıp ediyorsun” dramaları falan yalan. Kavga, masadan kalkarken bana hafifçe kafa atmasıyla başladı. Sonrasında Sinan araya girdi, Buğra ofisten çıktı, ardından telefon açıp tehditler savurdu. Darp raporu almadım çünkü burası İsviçre değil, daha önemli işlerim vardı.

Ertesi gün bize emanet ettiği Panasonic P1 kamerayı ona teslim ettik. Rahat kurgu yapsın diye satın aldığımız ve ona teslim ettiğimiz bilgisayarı geri istedik. “Videolarımı silin vereyim” dedi, sildik. Birlikte ekipman alışverişine gittiğimizde gene çekimlerine yardımcı olmak için aldığım Gopro Hero4 Black onda kaldı, geri vermedi. Hepsinin faturası duruyor.

Vazo fırlatmaktan bahsetmiş, kimseye vazo fırlatmadım; ama Alihan, benim kendisine çıkıştığım o tek seferin onlarca mislini, her türlü bağırış çağırışı ve aşağılanmayı gözümün önünde her gün Buğra’dan görüyordu. Bir test aracının içinde üçümüz varken, Alihan’a avaz avaz bağırdı, hakaretler yağdırdı dakikalarca, Bajaj Cute’ün kurgusunu istediği gibi yapmadığı için. Ben bunu eleştirmedim, yargılamadım, müdahale de etmedim çünkü aralarında böyle tuhaf bir ilişki vardı.

Ancak Alihan’ın, Buğra’dan gördükleri yanında; havanın kararmak üzere olduğu saatlerde benim Egea’nın testini tamamlamak için iki ayağımın bir pabuca girdiği dakikalarda, yanında kalmam için üstelediği bir anda ona sesimi yükseltmem üstüne paragraflar döşemesini anlayamadım. “Benim senin gibi boş vaktim yok! Siz ne *** yiyosunuz!” gibi bir cümle kurmadım. Yaptığım doğru değildi, çocuk iyi niyetliydi de; sonrasında gönlünü alma amaçlı kaç defa telefonda konuştuk. Gene de gönlünü alamadıysam tekrar özür dilerim.

Muhip’i “kıskanma” gibi bir durumum yoktu; onu Otopark’a kattığı bakış açısı ve özgün karakteri sebebiyle aramızda katıp 4 sene başarılı olması için çırpınan benim. Çaba ve katkıları, bir şirket çalışanlarının minimum gereksinimlerini karşılamadığı için; başka bir tabirle tembelliği sebebiyle ayrıldık, bunu da Buğra’ya çok net açıkladım.

Geçen Ankaralı bir editör de yazmış; Murat kız arkadaşı yerine kadın gözü videolarına Aslı çıktığı ve bu konuda ona haber vermediğim için ayrıldı. Bu konuda asla “hatalıyım” demedim, adamı ben kovmadım ki? Fakat sonrasındaki köşe yazımdan ve atışmalardan dolayı pişman olduğumu belirttim.

3008 lansmanında Buğra'nın yanına gittim, tek konuştuğumuz Focus kazasıydı. Buğra geçmiş olsun dedi, ben de teşekkür ettim. Özür falan dilemedim.

Ekipmanlardan bazılarını almamamı söyledi evet, ben de aldım ve hepsini halen kullanıyoruz (Glidecam hariç, onu iade ettik).

Şimdi baktım, 27 Nisan ve 6 Mayıs’ta toplam bir 2.950 TL göndermişim bankadan (50 TL borcu vardı). Diğerini elden vermiştim. Ödemediğim parası yok.

3 saatlik uykuyla çekime gittiyse ya sabaha kadar karı kız peşinde koşturduğundan ya da gündüz yapması gerekeni geceye bıraktığındandır. Bu da 1 kere olmuştur zaten, normalde çekimlere katılmazdı. Ama kurgu eğitimi verdiği ve sosyal medyayla ilgilendiği doğru.

O gömleğe 1500 TL verdiğini sanmıyorum :) Gene de teşekkür ederim.

Borçlarını ödeyebilmek için kredi çekmeye mecburdu, benle ilgisi yok.

Ekşi Sözlük'te kullandığım tek hesap "frame", onunla da kimseye hakaret etmedim.

Facebook’a harcanan paranın tamamını şirket ödedi. Reklamları zamanında kapatmadığı için 26 Haziran’da ek bi bedel çıktı, onu da verdik zaten.

Sinan’ın eşine küfür etmeler falan… Uyuşturucudan uzak durun arkadaşlar sonu böyle oluyor.

Focus RS mevzusu gayet net açıklandı. Mantıken; ben egomu tatmin etmek için yanlamaya çıktıysam, bunu kameraları açıp sonra yayınlamak üzere yaparım değil mi? Herkes pitte yemek yiyorken değil? Neden kameralar kapalıydı o zaman?

Daha önce söylediğim gibi, amacım arabayı tanımaktı. Pist yönetiminin görüşleri alınacaksa; ben çıkmadan önce yarım saat yanlayıp, dışardan telefonla çekip, lastikleri haşat edip, pistten çimlere çıkıp, arka jantları çamurdan gözükmeyecek halde geri getiren ve sonunda uyarı alan TopGear ekibini soruştursunlar.

Kazadan sonra Alihan beni aradı, geçmiş olsun için, ve bir sözlük sitesindeki ilgili başlığı Buğra’nın kaldırttığını söyledi. Eksik olmasın dedim, telefonu kapadıktan sonra teşekkür etmek için Buğra’yı aradım, meşgule düştü. Sonra söz konusu siteyi açtım, başlık yeniden açılmıştı, yazar da “neden silindiğini anlamadım” vb. bir şeyler yazmıştı. Görünen, gerçekten Buğra olayın yayılmaması için bir çaba şarf etmişti. O gün kendisine ulaşamadım, bugün kendisine teşekkür ederim.

Benim finansmanım olmasa o dergi çıkabilir miydi, Buğra onu düşünsün. TopGear konusunun özeline şimdilik girmiyorum, Doğan girmedikçe de girmem.

Galeri galeri dolaşıp sahiplerine dilenmek gibi bir huyum olmadığı için hayır, muhtemelen –en azından o vesileyle- o çakmakları yaptıramazdım.

Sinan şirketi alır almaz, o kendi bileceği iş. Belki başka firma üstünden fatura keser, belki şahıs firması açar, kime ne? Tekrar yazıyorum, Sinan Otopark.com’un yeni yöneticisidir.

Tamamen Buğra’nın ifadeleriyle yazıyorum: “Ben Otopark’tan önce senelerce çalıştım didindim, tırmaladım; kimsenin haberi olmadı. Ne zaman ki Otopark’a çıktım, sokakta tanınır oldum, videolarım izlenmeye başladı, sosyal medya hesaplarım patladı.” Bunları görmek için müneccim olmaya gerek yok zaten.

Başarının tek ölçütü abone sayısı değil; Buğra'nın yüzüne bile bakmayacak markaların Otopark’la çalışıp bir video için bir kamyon para dökmesinin başka sebepleri de var.

Tüm hakaretlerini aynen iade ediyor, yolunda başarılar diliyorum.

Ek: Şizofren değilim ve hayatımda hiç antidepresan kullanmadım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım