Aşk var sevgi var emek var tatlılık var...Ahhhhhh
Aşk var sevgi var emek var tatlılık var...Ahhhhhh
Abi stok ta mı tutuyon böyle karikatürleri.
yapma ıste bunu :/
Yoo gugıl amca döküyo önüme bende ordan kırpıyomAbi stok ta mı tutuyon böyle karikatürleri.
yapma ıste bunu :/
Aha orhan ne olacaksa olsun diyor
Bi daha mı gelicez dünyaya ahdhahdhahsAha orhan ne olacaksa olsun diyor
iskender olayından guc aldım dıyorsun yanıBi daha mı gelicez dünyaya ahdhahdhahs
Yok be kaptan bunlardan bi sey olmaz yani olursa ayıp karikatür lan bu
Banlanırsam isyan çıkarırımiskender olayından guc aldım dıyorsun yanı
Sen banlanırsan bizde çıkartırız.Banlanırsam isyan çıkarırım
Ben bi kere cikarttim bunun icin birdaha ugrasmam ben acik soyluyorumSen banlanırsan bizde çıkartırız.
kime karşı ne çıkartıyosun anlamadım ayıp...Sen banlanırsan bizde çıkartırız.
ben tek başıma savaşırımmmmmBen bi kere cikarttim bunun icin birdaha ugrasmam ben acik soyluyorum
Avustralyalı opeller ayrı bir şey zaten adamlar m5 e ciddi ciddi rakip araba çıkarmışlardı ama sonra gm oraya da el attı sağolsun.@berkay4408seversin
Abi isyan yani sen ne çıkartıyosan bizde sana destek olmak amaçlı.Bir yanlışım olduysa boynum kıldan incedir.İstiyosan hemen gidip intihar ediyim.kime karşı ne çıkartıyosun anlamadım ayıp...
ben tek başıma savaşırımmmmm
o zaman dansAbi isyan yani sen ne çıkartıyosan bizde sana destek olmak amaçlı.Bir yanlışım olduysa boynum kıldan incedir.İstiyosan hemen gidip intihar ediyim.
Plastik karteri ilk defa duyuyorum. Benim bildiğim çelikten ya da döküm yolu ile demirden veya alüminyumdan yapılır bunun malzemesi. Teknik açıdan böyle üretilmesinin bir açıklaması var mı bilemiyorum, sığ olarak yapabildiğim tek yorum ağırlığı azaltmak için böyle bir malzeme seçmişlerdir herhalde.aracı servise bırakmıştım malum kronik salınca burç sesi, aradılar karter yağ sızdırıyor dediler. İyide altını vurmadım sadece karlı havada kullandım dedim.
Valla çatlak var falan filan bi baktım ne göreyim karter plastik, şaka gibi plastik yawwwww. Kırılmaması mümkün değil bildiğin b.ktan plastik.
1500TL cik fiyat verdiler...
Hocam bence bir sanayiye de götür ya da başka vw servisi varsa oraya karterin durduk yere çatlayacak bir şey olduğunu sanmıyorumaracı servise bırakmıştım malum kronik salınca burç sesi, aradılar karter yağ sızdırıyor dediler. İyide altını vurmadım sadece karlı havada kullandım dedim.
Valla çatlak var falan filan bi baktım ne göreyim karter plastik, şaka gibi plastik yawwwww. Kırılmaması mümkün değil bildiğin b.ktan plastik.
Hocam ne diyeyim bilemedim... Plastikse soğuktan sıcaktan çatlaması kaçınılmazdır zaten de, Plastik kaplamanın içinde asıl karter vardır bence. Levha şeklinde metal hakiki karter koruyucu yerine karterin üstünü kibarca kapatacak plastik bir parça koymuşlardır. Asıl yağ kaçağı içeride, gözünüzle gördüğünüzden farklı bir kaynaktandır.aracı servise bırakmıştım malum kronik salınca burç sesi, aradılar karter yağ sızdırıyor dediler. İyide altını vurmadım sadece karlı havada kullandım dedim.