Şu an istanbuşdayım, pistin yakınındaki shell de yakıt, hava basıncı falan ayarlıuoruz, birazdan pistte olurum.Dikkatli gel... Yolun acik olsun..
Şu an istanbuşdayım, pistin yakınındaki shell de yakıt, hava basıncı falan ayarlıuoruz, birazdan pistte olurum.Dikkatli gel... Yolun acik olsun..
Dün akşam aynı konuyu izmirli bir abimiz ile konuşuyorduk, biz de 2:47 hedef dedik.hadi geçmiş olsun, mito 2.47 döner. bizde yarın pistteyiz
Güzel olmuş Ali, "İstanbul park'a böyle gelmiştim" diye göstetecek anım oldu
Dün pistte parası olan çok arkadaş vardı (ben onlardan biri değilim ) ama gördüğüm kadarı ile en çok keyif alan M2 sahibi olan arkadaştı.Param olsa M4 falan hikaye, M2 alıp daily yaparım yemin ederim. Gerçekten BMW'nin son zamanlarda çıkardığı en iyi performans araçlarından biri.
Bir dahaki girişinde muhtemelen çok daha iyi süre çıkarırsın hocam. Geçmiş olsun.
Güzel olmuş Ali, "İstanbul park'a böyle gelmiştim" diye göstetecek anım oldu
Dün piste kadar geldiğin için de tekrardan teşekkürler.
Yine otopark forum ekibinden @ardaserin i pistte denk gelip Z3 ü yakından görmek de keyifliydi.
İnş video gelimce, kaçırdığın kısımları da net şekilde aktaracağız aga.Şu kiz isteme durumu olmasaydı akşama kadar kalacaktım. Sizi yolcuda edecektim. Ama işte babam işi organize ettiği için benim araba ona lazımdı. Ordan etkinliğin ortasından ayrılmak canımı sıktı
Bu sefer ben gaza getirmedim bakBen patladım ya bugün 1. Turdan arabanın bujileri yedim ve elveda dedim, Ankara'ya zar zor döndüm Hiç aklıma gelmedi gitmeden bujileri değiştirmek
Bu sefer ben gaza getirmedim bak
Sen artık piste girerken bi kurşun falan döktür aga. Ciddi ciddi talihsizlikler hep seni buluyor.
Ben de piste girmeden önce yağ, buji filtreleri falan değiştirip de istanbul'a gittim. Bujilerim artık NGK.
Tabi senin yazılımın da etkisi olabilir buji eritmesine. Ama pistte gazlamayla buji erimesini ilk kez duydum. O sebeple, sanki o bujilerin zaten gideceği varmış, piste denk gelmiş gibime geldi.
Dün pistte ilk turdan geri pite dönen 1 serisi senmiydin ?Ben patladım ya bugün 1. Turdan arabanın bujileri yedim ve elveda dedim, Ankara'ya zar zor döndüm Hiç aklıma gelmedi gitmeden bujileri değiştirmek
Dün pistte ilk turdan geri pite dönen 1 serisi senmiydin ?
ya bilseydim padokta gelirdim yanına bayağı üzüldüm ilk turda motorun gitmesine
ya bilseydim padokta gelirdim yanına bayağı üzüldüm ilk turda motorun gitmesine
yaa 1 turda ne kadar deli sürersin ki bir dahakine inşallahHevesim kursağımda kaldı ya, o kadar yol gittim geldim, uykusuz kaldım, dünya para harcadım, hepsi boşa gitti, bide bi ton stres çektim. Gelseydin keşke, forumdan geldi bir arkadaş, sohbet ettik, deli gibi sürüyodun normal falan dedi
yaa 1 turda ne kadar deli sürersin ki bir dahakine inşallah