Passat a verdiğimiz parayla E180 alabiliyorken passatı almak ne kadar mantıklı E sınıfı gibi bir premiuma binmek varken ne kadar mantıklı?
Valla otoparkın yalancısıyız Bildiğim kadarıyla passat a6 ile aynı sürüş dinamiklerine sahip yıldızmı vw'mi tabiiki yıldız <3Passat kullandım ancak E180 i fuarda inceleme fırsatım oldu. Passat güzel araba genelde çoğu insanın dediği gibi konfor ve izolasyonu düşüktü ama arabanın geneline göre düşük bunlar. O tasarıma o kaliteye daha iyisini istiyor insan ama bu demek değil ki e sınıfı bir araca karşı hele bir Mercedes'e karşı Passat kıyaslanır. Otoparktaki testte E180 için konfor,kalite ve sürüş dinamikleri çok iyi deniyor, burada ki belli bir kesim hala Passat sürüş olarak şöyle iyi elinden şöyle rahat çıkarırsın şöyle kaliteli böyle kaliteli. Evet kaliteli olabilir ama bunlar d sınıfı için geçerli. D+ bile olmayan bir aracı e sınıfıyla kıyaslamak ağır saçmalık bana göre.
Hatta 2.0 280 alacan baba varya uffff.Hiç boşuna masraf çıkarma kendine. Git al Superb'i paşalar gibi bin.
Pasaatmı çekeyim yanlarına
100. ileti olmaya layık bir ileti olmuş.
Pasaatmı çekeyim yanlarına
Af buyur ?Dolu ve 2.0 TDİ Passatı boş bir Mercedes E180'e tercih ederim.
Passat artık kalitesiyle premium sayılır zaten. Ve Mercedesler eski kalite çıtasına ulaşmıyor.
Benim şahsi fikrim örneğin W123 & W124 kasayla kıyasla son E klaslarını aynı malzeme kalitesine sahip olmamaları.Af buyur ?
Hocam en yeni kasalarda benim de içime sinmeyen bir garip durum var. Belki aşırı elektronik bilemiyorum, eski sağlamlık hissini alamıyorum. Ama tampon hasarından aracı yargılamak hiç adil olmaz. O tamponları kırılıp değiştirilsin diye yapıyorlar zaten. Emin olun adamlar güvenlik için 30 yılda ciddi gelişim göstermişlerdir. Passat'a da güvenlik konusunda sallamak haksızlıktır ama E180 hakikaten daha sağlamdır =)Benim şahsi fikrim örneğin W123 & W124 kasayla kıyasla son E klaslarını aynı malzeme kalitesine sahip olmamaları.
Biz çocukken babamın W123 ne otobüs çarpmıştı arkadan otobanda hatalı sollamadan geri şeride dönerken. O arabanın hâli kazaya göre çok iyidi.
Ona kıyasla bir W213 ün küçük bir çarpışma sonrası tamponu görmek yetti.
Bu benim şahsi görüşüm, deneyimim ve gözlemim. Farklı fikriniz olabilir.