bu muhip abiyle test ettikleri 320d luxury idi ama onda vardı sanki yanlış mı hatırlıyorumSport+ modu sadece Sport Line ve M paketlerde bulunur.
bu muhip abiyle test ettikleri 320d luxury idi ama onda vardı sanki yanlış mı hatırlıyorumSport+ modu sadece Sport Line ve M paketlerde bulunur.
Normalde dtc kapatınca comforta alıyor arabayı sport+ yapınca gaz tepkisi kaybolmuyor zaten donut yapmadıkça fazlası gerekmiyor ama sport+a alıp bi daha dtcye basınca ne oluyor bilmiyorum çünkü işareti çıkıyorya bu dediğin olay dtc ye bikere basınca oluyodu uzun süre basılı tutunca komple gidiyodu.Yani bunu ayrı bir modda sunmadan yapmama izin veriyordu.Ama şimdi sport+ modu olan bir arabada dtc tuşuna bir kere basınca ne oluyor o zaman? kafamda deli sorular... ve gerçekten 3 yıldır her f30 gördüğümde aklıma bu geliyor biri aydınlatırsa tam güzel olur![]()
Sport+'da iken DTC'ye basarsan Comfort'a alıp DTC aktif diyor.Normalde dtc kapatınca comforta alıyor arabayı sport+ yapınca gaz tepkisi kaybolmuyor zaten donut yapmadıkça fazlası gerekmiyor ama sport+a alıp bi daha dtcye basınca ne oluyor bilmiyorum çünkü işareti çıkıyor
Aynen birinde tam kapatıyor ama tam kapatınca niye sporta almıyor onu anlayamıyorumSport+'da iken DTC'ye basarsan Comfort'a alıp DTC aktif diyor.
Sport+ ile Comfort mod + DTC açık aynı şey değil.
o zaman sport plus araç spor modda iken yüzde otuz sınırlı müdahelede bulunuyor sadece dtc tuşunu bikere basarsan comforttayken yüzde otuz sınırlı müdahelede bulunuyor.Ama o paket mevzusundan emin olamıyorumSport+'da iken DTC'ye basarsan Comfort'a alıp DTC aktif diyor.
Sport+ ile Comfort mod + DTC açık aynı şey değil.
nerede agır kullanımı tolerans edemeyen marka var ben orada yokum arkadasNe alakası var? Motorları üretip yüzbinlerce km Mısır'daki tesislerinde çölde sıcağa karşı, İsveç'teki tesislerinde karda buzda dondurucu soğuklara karşı test edip piyasaya sunuyorlar.
Sizin dediğiniz olay BMW alıp it gibi kullananlar yüzünden gelişen bir olay. Yıllardır BMW kullanıyorum, hiçbir aracımda ne motor bitirdim ne de yüksek masraflara sebep olacak ciddi bir sorunla karşılaştım. Ne de sattığım kişiler sıkıntı yaşadı. Efendi gibi kullanıldıktan sonra, zamanında bakımları yapıldıktan sonra milyon kilometrelere ulaşan BMW'ler var.
Sıfır al, rodajda basa basa kullan içine sıç, sürekli yüksek devir çevir, habire yanla, ne diferansiyel ne jant lastik bırak sonra ikinci sahibine BMW biner de (genel algıyı söylüyorum yani sizin lafınız için değil). Öyle bir şey yok. Siz bana bugün sıfır km F10 M5 verin, 50.000 km'ye gelmeden motorunu bitirebilirim yani.
Nasıl kullandığının önemi var orada. İkinci sahibi, beşinci sahibi olayı değil yani. O yüzden 2. el BMW isteyenlere özellikle söylüyoruz düzgün kullanılmış, temiz bakılmış, servis kayıtları olan, oynanmamışını arayın bulun diye.
yazılanların üzerine bunu okudum aklımdan geçeni yazmışsınız boşuna düşünmüşüm bu kadarBen kendi arabamda sport+ açtırdım ama sadece traction off yapmak arasında bir gaz tepkisi farkı sezemedim, bence tamamen aynı şey, sadece traction açıp sonra kapatınca direk comforta alıyor orası doğru, sport+ ın çok gereksiz olduğunu düşünüyorum.
ya çok saçma zaten dsc yi kapatınca comforta alıyor sporta alınca devreye alıyor dsc yiBenim aracım M paket sport+ alınca dinamik çekiş kontrolü devreye girip direksiyon gaz tepkisi sport modda kalıyor, isterseniz tüm kontrolleri de kapatabliyorsunuz ama tavsiye etmem, kodlama ile sport plus modu ekranda çıksa bile bazı araçlarda tepkiler yine comfort diye duymuştum ama görmedim tam emin değilim