Epey zaman geçti, yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Öncelikle öğrenmenin sonu yoktur, anladım ki bazı arabaya yazılım yapmayacaksın abi, ama işte nereden bilebilirim, golf ile başlamak istiyorum, 1.2 tsi 1.4 tsi, yazılım yapılmaması gereken motorlar, sıkıntı yaşamadım ama pek bir farkta yok, küçük bir sıkıntı yaşıyorum sadece, onun da turbo ile alakası olduğunu düşünüyorum çünkü küçük, 3 ve 4 devirde birden gaza oturunca araba önce bir silkeliyor sonra yürüyor, yakıttandır dedi ethanol koydum fayda etmedi, ama tsi yazılımla gerçekten fazla yakıt seçiyor, bilginize, golf te yazılımcıdan çok arabadaki motorun cürumunun belli olmasından dolayı sonuçtan memnun değilim, çevremde çoğu kişi 1.4 tsi a yazılım yaptırıp sorun yaşıyor zaten. Bmw ye gelirsek, gerçekten sonuçtan sooooon derece memnunum, yazılım sağlıklı olduğunu ve araba rahatlıkla bu gücü kaldırdığını ilk andan hissetirmişti, epey km yaptık, hiç bir sorun çıkmadı, beni tek tedirgin eden şey basınca yağ sıcaklığını rahatlıkta 130 un üstüne çıkması, onu da uzun soluklu gazlamazsan sorun olarak sayılmaz, bakalım Pazar günü İstanbul Park'a gireceğim BMW ile, inşallah bir sorun yaşamam. Sonuç olarak, US Performance'ı tecrübelerim sonucu sizlere öneririm, yeterki yazılım yaptıracağınız araba yazılıma uygun bir araba olsun, a firması olsun gene diyeceğim bu.