yeşil olması çok iyi olmuş, keyifle kullanın. geçen bayide inceledim peugeot günden güne tasarımı iyileştiriyor gerçekten
Kime ne kadar öptürürseler modu olmuş, baya tatsız olay geçmiş olsun.Bugün öğrendiğim bilgi beni derinden üzdü, 3 gün önce arkadaşın arkadaşı benimle aynı bayiden siyah GT paket 308 i kasko ve aksesuarlar dahil trink 900 bin liraya almış, yani arada 50-60 bin lira civarı bi fark var, tam bunu öğrenmemin üstüne stellantis in anket atması çok iyi oldu, her şeye 1 puan verdim, gerçekten bu bayilik sisteminin kalkması lazım, her ülkede markalar kendi bayisini açsın, bu nası bi tokatlama politikasıdır
Yani ülkenin gerçekten tadı kaçtı, nakitte para tutmak istemediğini biliyolar insanların, kurbanlık koyun gibi söğüşlüyolar, o fark enflasyonla kapanır ama bu kadar büyük kazık sokmak hiç etik değil.Kime ne kadar öptürürseler modu olmuş, baya tatsız olay geçmiş olsun.
Öncelikle geçmiş olsun. Nazarlık olacaksa böyle olsunEvet nazar boncuğumuz hayırlı olsun, babama dün ilk defa arabayı verdim, o kadar para verdi bi kere sürsün nolcak dedim, daha evvelsi gün kredinin ilk taksidini karttan ödedim, verdim ve kaldırıma vurdu… bir önceki gün lastikçi de adamdan özellikle jantları çizmemesi için ricada bulunmuştum
İlk ve son kez arabayı vermiş oldjm
Bence izlenir, uzun dönem kullanıcı deneyimi 2 saatlik deneyimlerden daha değerli.Arkadaşlar selam,
6000 km yi geçtik bile! Sizce kullanıcı videosu çeksem izlenir mi?
Merak eden her zaman izler abi.Arkadaşlar selam,
6000 km yi geçtik bile! Sizce kullanıcı videosu çeksem izlenir mi?
GT donanımın içinde biraz bulundum, normalde ben de fiziksel kontrolü tercih edenlerdenim ama i toggles çok pratik geldi. Dokunacağın yerler kocaman, istediğin gibi atama yapabiliyorsun vs vs.Öncelikle hayırlı olsun. Uzun süredir buralarda yoktum. Bende aralık ayında bir tek active prime bulabildiğim için ondan satın aldım sizin ki ile aynı renk. En boşu olmasına rağmen doluluğu fena değil tek aradığım özellik anahtarsız giriş şuanlık.
Genel olarak beğendim hatta ilerleyen dönemde bulabilirsem elimdekini satıp sıfır allure yükseltmeyi düşünüyorum fiziksel olmayan klime kontrollü araçlara ayar olduğum için GT bana göre değil.
Aslında evet özellikle start&stop un oraya sabitlenmesi çok güzel. Fakat ben direk elimin altında klima kumandalarını fiziksel olarak bulma isteğinden vazgeçemiyorum. 3 seçenek arasından allureyi seçerdim fakat bayide sadece active prime vardı. Artık hangisini bulursak onu alıyoruz…GT donanımın içinde biraz bulundum, normalde ben de fiziksel kontrolü tercih edenlerdenim ama i toggles çok pratik geldi. Dokunacağın yerler kocaman, istediğin gibi atama yapabiliyorsun vs vs.
Özgür hala herhangi bir dokunuş yapmadın mı?