http://www.techturkey.com/forum/sohbet/133671-2015-typer-468.htmlHocam alinti adresini alabilirmiyim
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/133671-2015-typer-468.htmlHocam alinti adresini alabilirmiyim
Eyvah eyvah benim focus'un isciligi bunun yaninda mercedes kalir. Typer'i cok severim ama bu kabul edilemez.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu gördüğünüz 2017 TYPER ın muhteşem işçiliği (başka yerden alıntı)
Bu type r mi sedanmi normal anlamadim vallahi ama bu kesin turkiye uretim sonucudur
Gönderdiğim linkin devamındaki sayfaları okursanız typer olduğunu anlarsınız ki daha başka kusurlardan da bahsetmişler.Bu type r mi sedanmi normal anlamadim vallahi ama bu kesin turkiye uretim sonucudur
Galiba honda ya hoscakal deme vakti geldi ortalik karisir artik.Eyvah eyvah benim focus'un isciligi bunun yaninda mercedes kalir. Typer'i cok severim ama bu kabul edilemez.
aynen okudum hocam tam bir fiyaskoGönderdiğim linkin devamındaki sayfaları okursanız typer olduğunu anlarsınız ki daha başka kusurlardan da bahsetmişler.
Bu üretim anlayışını değiştirmeleri lazım. İşçilik kusurlarını görür görmez benim arabanın yanındaydım zaten açtım telefonun ışığını baktım kapı içlerine, menteşelere falan çok şükür her yer muntazam bir sıkıntı yok. Cidden kötü işçilik yani olacak iş değil.Galiba honda ya hoscakal deme vakti geldi ortalik karisir artik.
rezalet.. yav şu işçlik hatası haspel kadar bir vw group aracında çıksaydı aman aman diyim neler olurdu. bu forumda da gözler açılmaya başladı gerçekten artık mutluyum. Honda çok iyi bir firmadır, her konuda rüştünü ispatlamıştır eyvallah.. ancak son kasalarda yaşananlar kabul edilir gibi değilEyvah eyvah benim focus'un isciligi bunun yaninda mercedes kalir. Typer'i cok severim ama bu kabul edilemez.
Eyvah eyvah benim focus'un isciligi bunun yaninda mercedes kalir. Typer'i cok severim ama bu kabul edilemez.
AYNISI BENIM ACCENTTE DE VARrezalet.. yav şu işçlik hatası haspel kadar bir vw group aracında çıksaydı aman aman diyim neler olurdu. bu forumda da gözler açılmaya başladı gerçekten artık mutluyum. Honda çok iyi bir firmadır, her konuda rüştünü ispatlamıştır eyvallah.. ancak son kasalarda yaşananlar kabul edilir gibi değil
O konuda haklısın işte, buralarda ne kavgalar dönerdi tahmin bile edemiyorum. Benim içinse çok fark etmezdi ha ford, ha honda, ha vw bu kadar bariz ve göze sokulur hata olmamalı. Ben hondaları çok severim, bana uygun motor seçeneği olsaydı satın bile alabilirdim fakat şöyle bir işçilik olmaz yani. En dandik bisikletin bile birleşim yerleri ve boyalarında bu tarz hatalar olmuyor. Ben üreticinin yerinde olsam bunu alıp showroom'a koymaya utanırdım.rezalet.. yav şu işçlik hatası haspel kadar bir vw group aracında çıksaydı aman aman diyim neler olurdu. bu forumda da gözler açılmaya başladı gerçekten artık mutluyum. Honda çok iyi bir firmadır, her konuda rüştünü ispatlamıştır eyvallah.. ancak son kasalarda yaşananlar kabul edilir gibi değil
Kaç model ?AYNISI BENIM ACCENTTE DE VAR![]()
Böyle bir işçilik pek normal olmasa da senin aracı anlayabilirim. Neticede 8 yaşında b segment araba üstelik hyundai'nin o yıllardaki atılımıyla şimdiki atılımı aynı değil. Ama olmasaydı iyiydi işte2010 knk![]()
Hyundai yapmışsa vardır bi bildiği knk kapwpsşepdBöyle bir işçilik pek normal olmasa da senin aracı anlayabilirim. Neticede 8 yaşında b segment araba üstelik hyundai'nin o yıllardaki atılımıyla şimdiki atılımı aynı değil. Ama olmasaydı iyiydi işte![]()
Era'nın canı sağolsun. Hayatımda kullandığım en deli dana dizeldi boşver keyifli arabaHyundai yapmışsa vardır bi bildiği knk kapwpsşepdopsiyonlu alınmıştır kesin...
![]()
kesinlikle.. ancak inan bana her konuda yamuğumuz olduğu gibi bu konuda da var. satıcılar ne sattığının farkında değil, çoğu. çünkü meslek erbabları işlerini hangi işi sevdiklerine göre değil para kazanmak için seçiyor. insanlar sevdiği işi yapamıyor. öyle olunca da çoğu zaman araba alırken karşında kavun satması gereken bir adam ya da ruj satması gereken bir kadın olabiliyor. ben ara ara arabaları test etmeye gidiyorum, belli bir süre sonra ben mi müşteriyim yoksa ona mı satacağım işler karışıyorBen üreticinin yerinde olsam bunu alıp showroom'a koymaya utanırdım.
Bir yerden sonra sırf bu konu yüzünden showroom'a gitmeyi bıraktım. Aracı bakıma falan götürdüğümde ancak girip bakıyorum bahaneyle. Çünkü dediğin gibi hiç bir şey bilmeyen tipler bütün şevkini kırıyor, soru sorsan saçma sapan cevap alıyorsun. Ayrıca bu memlekette bırak işçilik hatalı aracı, yükleme-nakliyat sırasında hasar almış araçları bile showroom'a koyabiliyorlar o yüzden artık pek şaşırmıyorum. Üzerinde çizikleri olan showroom araçları bile var. Hadi çizik halde koydun bari pasta cila yap öncesindekesinlikle.. ancak inan bana her konuda yamuğumuz olduğu gibi bu konuda da var. satıcılar ne sattığının farkında değil, çoğu. çünkü meslek erbabları işlerini hangi işi sevdiklerine göre değil para kazanmak için seçiyor. insanlar sevdiği işi yapamıyor. öyle olunca da çoğu zaman araba alırken karşında kavun satması gereken bir adam ya da ruj satması gereken bir kadın olabiliyor. ben ara ara arabaları test etmeye gidiyorum, belli bir süre sonra ben mi müşteriyim yoksa ona mı satacağım işler karışıyor![]()
Bir yerden sonra sırf bu konu yüzünden showroom'a gitmeyi bıraktım. Aracı bakıma falan götürdüğümde ancak girip bakıyorum bahaneyle. Çünkü dediğin gibi hiç bir şey bilmeyen tipler bütün şevkini kırıyor, soru sorsan saçma sapan cevap alıyorsun. Ayrıca bu memlekette bırak işçilik hatalı aracı, yükleme-nakliyat sırasında hasar almış araçları bile showroom'a koyabiliyorlar o yüzden artık pek şaşırmıyorum. Üzerinde çizikleri olan showroom araçları bile var. Hadi çizik halde koydun bari pasta cila yap öncesinde![]()