Bildiğim kadarıyla 1.0 75bg polo da yani en küçük motorunda bile disk fren var. Buradaki eleştiri kampana dan disk frene neden geçiliyor? Yoksa b sınıfında genel olarak kampana kullanılıyorBenim eklediğim videodaki araç R-Line. Motorunu bilmiyorum ama üst versiyon olduğunu biliyoruz. Mesela güncel Clio da arkada kampana kullanıyor. Ayrıca yeni Micra'nın arka camları elektrikli değil, belki üretim versiyonlarında düzeltirler.
Ben fiyat ile ilgili 13.000 euro hariç birşey duymadıysam padişahı gelse bilemezEkşi sözlükte takılırken fiyat olarak saçma sapan rakamlar duydum herhangi bir şey açıklandı mı? dizel-otomatik için 100k diyenler var![]()
şuanki dizel otomatik 85k o da comfortlineBen fiyat ile ilgili 13.000 euro hariç birşey duymadıysam padişahı gelse bilemez.
100k barajını aşmayacak sen raad olşuanki dizel otomatik 85k o da comfortline
Bu 13000 euro ne başlangıç mı net fiyat mı?100k barajını aşmayacak sen raad oltâbi euro 4.5 civarını görmezse kalanına karışamam vergi oranı artarsa yapacak bişey yok.
Başlangıç fiyatı net fiyat değil. Standart olarak 6 inç ekran falan gelecek ama ben hala 1.0 atmosferdik üniteye koyulan kampanalarda kaldım çok garip valla.Bu 13000 euro ne başlangıç mı net fiyat mı?
Otomobilde ciddi bir hafifleme olduysa kampanaya geçiş olabilir baz versiyonlarda diye düşünüyorum.Başlangıç fiyatı net fiyat değil. Standart olarak 6 inç ekran falan gelecek ama ben hala 1.0 atmosferdik üniteye koyulan kampanalarda kaldım çok garip valla.
100hp ve 1000kg altı olsa ok ama sadece 100hp ise sıkıntılı seçim derim.Kampana konusunda, vw yeni araçlarında 100bg altında kampana koyuyor diye biliyorum ben. Sadece bizdeki modeller değil, UP için vs de geçerli bu.
Şuanki kasada 1.0 mpi da bile disk fren var diye biliyorum yanlış biliyorsam düzeltin lütfen. Belli oldu emisyon cezalarının nereden çıkacağıKampana konusunda, vw yeni araçlarında 100bg altında kampana koyuyor diye biliyorum ben. Sadece bizdeki modeller değil, UP için vs de geçerli bu.
Corsa 1.3 siditiay easiytronik tam senlikbeyler Mercedes C180 avangarde AMG 2011 mi?
yeni POLO mu?
not : polo beyaz ve tidiay desegee
acil taktik verin POLO da çok sıra varmış şimdi sipariş versek 6 ay sonra geliyor49, POLO yu çok istiyoruz ama Mercedes C180 de güzel galiba yha .ss
Bela mı corsa mı tarafını seçBEYLER SON SANİYEDE ÇOK ÖNEMLİ BİR MAİL YAZIYORDUM BİRDEN SİLİNDİR HERŞEY, BİRİSİ BELA MI OKUDU BANA YA BELAMI MI İSTEDİ BENDEN BİŞEY Mİ OLDU
@berkay4408
opel mi dedin sen?Bela mı corsa mı tarafını seç![]()