Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüze karşı bir şey diyemeyen, konuşmayan insanlar, nedense arkadan iş çevirmeyi konuşmayı daha mı çok seviyorlar.Gıybet haram biliyorlar mı bilmiyorum?Varsa hakkım da helal olmasın.
atatuncelhasan0693atatuncel, hasan0693 adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Merhaba f10 çalışmama olayı benimde başıma geldi maalesef. beyin rölesi dediğiniz parçanın numarası var mı elinizde acaba ? Ne kadar mal oldu. Teşekkürler.
Teknik bazı aksaklıklardan dolayı Silvia konuma 2-3 gün yazamayabilirim. Dönünce 180SX'in Avrupa ve Amerika modelleri ile devam edeceğiz. Anlayışınız için teşekkürler.
Kanka selam. Son bir yıldır araba almayı düşünüyorum ve birkaç ay içinde alacak gibiyim. Öğrenciyim ilk arabam olacak ve ford taunus düşünüyorum. Sende de ford taunus var galiba. Sormak istediğim birkaç konu var bana ulaşabilir misin ? Şimdiden teşekkürler.
Otomobil Seçimi konuları için bu foruma üye oldum tam konu açtığım akşam da askıya alınmış.
İhtiyaç oluyor demek ki de çok kullanılıyor bu konular neden askıya alındı anlamadım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.