Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AfatsumstanAfatsum, stan adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Abi sana mito ile ilgili detaylı bir kaç. Şey sormak isterim ama whatsapp ya da başka bir uygulama üzerinden daha kolay şekilde sana ulaşma İmkanım olabilir mi?
3 Temmuz sabah karga kahvaltısını yapmadan Trabzon-İstanbul yolundayım. Yol üzerinde anamı ağlatmayacak uygun yollu yeme içme mekanları var ise tavsiyelere açığım
Vectra radyatör borusu patlattı, üst hortum değişmişken altı da değiştirelim dedik, far tampon söküldü fakat toplarken çok kötü toplamışlar yamuk duruyor nasıl halledicez bunu ya en sevmediğim şey?
Arabasıyla uğraşanları görünce kurtlanıyorum. Dün sitedeki çocuklardan 2 tanesi iş dönüşü otoparkta yanıma geldiler. Abi sarı araba nerde diye sordular. Sattım deyince biri resmen ağlamaklı oldu. Bunu da modifiye edeceksin dimi abi dedi. Dedim yok buna yakışmaz öyle şeyler. Çocuğun resmen hayal dünyasını yıktım. Benimki zaten yıkılalı çok oldu.
AbdurrahimsakrodasAbdurrahim, sakrodas adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Merhaba 1993 mitsubishi eclipse parçalarına nereden ulaşabilirim bu arabayı tğrkiyede en iyi toplayabilecek usta kimdir kasa sağlam hiç bir sorun yok motorunda bazı sorunlar var orjinal parçalarını bulamıyorum bilginiz varsa yardım edebilirseniz çok sevinirim yeni araba almak istemiyorum eskiler her zaman daha iyi gibime geliyor gerekse görüntüsü gerekse performansı
Merhaba Otomotiv dışında ilgilendiğimiz, uğraştığımız hobileri burada paylaşabiliriz. Eminim mühim derece de etkileşim olacaktır. Konu altında hobilerinize yönelik fotoğraflarda paylaşırsanız pek keyifli olur.
otopark.com
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.