Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Instagramda otomibil kütüphanesi sayfasından aldım.
Capture+_2017-03-24-00-58-38-1.png

Enerji bakanının lexusunun bazı teknik detayları, 440hp 820nm ve CVT...

Instagramda otomibil kütüphanesi sayfasından aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 5474
Enerji bakanının lexusunun bazı teknik detayları, 440hp 820nm ve CVT...
Sayın bakanim cvt yavaştır ya :(

Bende bakanın yerinde olsam bu aracı alırdım (evet yanlış duymadiniz 7 ve S serilerine tercih ederdim) ama bagaj hacmi düşündürüyor . Tasarımı nedeniyle 350L mıydı öyle bir şeydi :D

Edit : yanlış bilgi 350L nerden çıktı bilmiyorum ama orada 560 yazıyor doğrudur heralde .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam şimdi derin derin nefes al :D

ben trafikte görüyorum vallahi içim sızlıyoorrrr
Aynen öyle, Ali abi resmen duygularıma tercüman olmuş Evet Bmw, Mercedes ,Audi falan premium araçlar ama Volvo premiuma ek olarak elit bi marka. Bana göre kullanıcısını bu kadar şımartan ve iyi hissettiren bi araç yoktur tabii maybach, bentley, rr falan hariç :)

Aynen öyle, Ali abi resmen duygularıma tercüman olmuş Evet Bmw, Mercedes ,Audi falan premium araçlar ama Volvo premiuma ek olarak elit bi marka. Bana göre kullanıcısını bu kadar şımartan ve iyi hissettiren bi araç yoktur tabii maybach, bentley, rr falan hariç :)

O dediklerini göremiyoruz şimdi bişi diyemicem :D ama bu s90 ve xc90 apayrı dünyalar. Geçen ışıklarda xc90'a denkgeldik. babamla arabaya bakarken yeşil yanmış araba hareket etmiş gitmiş farkında değiliz, arkadaki korna sesleriyle uyandık.......2 lastik jant parası bizim arabaya tekabül edince bi şaşırmaca oldu haliyle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...