Dursun ÖzbekArkadaşlar bana hayatını ingilizce anlatabileceğim birini önerir misiniz? Ben metin şentürkü yapnayı düşünüyom önerilerinizi bekliyorum.
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dursun ÖzbekArkadaşlar bana hayatını ingilizce anlatabileceğim birini önerir misiniz? Ben metin şentürkü yapnayı düşünüyom önerilerinizi bekliyorum.
yazdım kenaraFatih Terim
vatskenayduuuu samtaymsss
kamu oyuna sunuyorumDursun Özbek
bu eleman awd olayını biraz yanlış anlamış sanırsam. Mahvetti lan güzelim aracı, içim acıdı resmen.Valla değişik video olmuş ve eğlenceli olmuş tavsiye ederim ve eminim ki hepiniz videoyu izlerken ne hayatlar var beyaaa diyeceksiniz. @CenkGs abi özellikle sende bak bu videoya.
Adam zaten biraz troll hatta 2 3 hafta önce işini bıraktı ve Youtuber olmaya karar verdi. Eskiden Ford Bayisinde çalışıyordu bide geçenlerde C63 AMG siparişi verdi.bu eleman awd olayını biraz yanlış anlamış sanırsam. Mahvetti lan güzelim aracı, içim acıdı resmen.
Desene c63'e de geçmiş olsun diyeceğiz. Bu araçlar benim olsa bırak off road yapmayı, çakıllı yola sokmam.Adam zaten biraz troll hatta 2 3 hafta önce işini bıraktı ve Youtuber olmaya karar verdi. Eskiden Ford Bayisinde çalışıyordu bide geçenlerde C63 AMG siparişi verdi.
Abi bu arabalar orda sudan ucuz olduğu için normal yani adamlar biyerden sonra sapıtıyorlar .Desene c63'e de geçmiş olsun diyeceğiz. Bu araçlar benim olsa bırak off road yapmayı, çakıllı yola sokmam.
İnşaallah bizde de böyle olurAbi bu arabalar orda sudan ucuz olduğu için normal yani adamlar biyerden sonra sapıtıyorlar .
Panpalar polen filtresi önemli tabiki ...
@motorsinannn a meydan okuyorum ben değiştirdim
Panpa sizin ağır bakım gelmişti galiba çek bahceye halledelimHelal be panpama bak be
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Panpa sizin ağır bakım gelmişti galiba çek bahceye halledelim
Sırada buji değişimi var .
Biliyom olm geçen sene 8binde almistiniz hatta fiyatıda soyliyim mı ?Adgdhdhdhsf yok daha 31 binde
Biliyom olm geçen sene 8binde almistiniz hatta fiyatıda soyliyim mı ?
1000km nin lafını yapma panpiş9 binde aldık zasfaffvsglskd
1000km nin lafını yapma panpiş
bi ara gidiyim bimden ıslak mendil alıyım motoru temizliyim @KorcanTufan dan esinlenerek
Panpalar polen filtresi önemli tabiki ...
@motorsinannn a meydan okuyorum ben değiştirdim
Panpa bende Fisfisa genel temizlik vardı , birde şu koydum başka şişeye .bi ara gidiyim bimden ıslak mendil alıyım motoru temizliyim @KorcanTufan dan esinlenerek
altlara gerek yok zaten oralar görünmüyo.Panpa bende Fisfisa genel temizlik vardı , birde şu koydum başka şişeye .
Temizleyici sikip fircaladim sonra su sikip duruladim . Ardından lastik parlatıcı siktim . Detaya girmedigim için altlar kirli duruyor sadece üst plastikler güzel
Yok panpa gözüken yerlerde pis , valla yarısı kirli yarışı temiz duruyoraltlara gerek yok zaten oralar görünmüyo.
oooo adam zengin, bilgisayarı gta çalıştırıyoooooooo
5abi gtanın birsürü serisi var hangisi olduğunu nereden bilecez