Onlarda sıkıntı vardır valla yoksa araba cıncıkAlttan vanası gibi bişey varmış ben sinan abiden detaylı bilgileri aldım ileride lazım olursa hortumlamak için.
Onu bilmem de 25 lt gezen arkadaşım vardı Tiguan boşline sövüp sattılardı![]()

Onlarda sıkıntı vardır valla yoksa araba cıncıkAlttan vanası gibi bişey varmış ben sinan abiden detaylı bilgileri aldım ileride lazım olursa hortumlamak için.
Onu bilmem de 25 lt gezen arkadaşım vardı Tiguan boşline sövüp sattılardı![]()
Yavaş akan trafikte vızır vızır gidiyorlar aralardan, insanın küçük dikkatsizlikte görememesi çok doğal yani nereden çıkacakları belli değil. Ufacık bir şey oldumu benimde canım var bende taşıtım. Kardeşim şeridinden adam gibi gideceksin o zaman. Ülkemizde her şeyde olduğu gibi bununda cıvığını çıkardılar 'Kaydettim akşam izlersin Youtube'de'
Var tamamda eli yuzu duzgun ev icin araba satmak yetmez bankalarda bana yuksek para vermiyor ailelerden biraz destek alarak yuruyecez mecbur.abi yengeninde araç varsa ihtiyaca göre birini elden çıkarsanız hemde yatırım için kaynak yaratmış olursunuz
Orda haklısın abi ben şuan motorculara aşırı doluyum mantıklı bir yorum yapamıyorum. Sakat iş gerçekten.Kimi araba alamıyor ekipman alamıyor arkasında bıraktıkları vs kötü bir durum.Ya bak onemli olan suclu yada sucsuz degil öldugünde ben hakliydim mi diyecek adam. Istedigin kadar ekipmanlar tam olsun yinede en kotu hayatin boyunca gecmeyecek kirik acilari oluyor oda en kotu.
haklısın abi şimdi bir konum istanbul olunca fiyatlar iyice uçuyor valla evlenmekde zor işVar tamamda eli yuzu duzgun ev icin araba satmak yetmez bankalarda bana yuksek para vermiyor ailelerden biraz destek alarak yuruyecez mecbur.
Valla sinan umarim ne yaptigini biliyordur.Orda haklısın abi ben şuan motorculara aşırı doluyum mantıklı bir yorum yapamıyorum. Sakat iş gerçekten.Kimi araba alamıyor ekipman alamıyor arkasında bıraktıkları vs kötü bir durum.
Kafadan 50 dugun zaten . Araba alsan eli yuzu duzgun en az 100. 2 arti 1 yeni iyi yerde ev 500. Ne guzel kalem kalemhaklısın abi şimdi bir konum istanbul olunca fiyatlar iyice uçuyor valla evlenmekde zor iş
ZenQinsin MuTlu sanıYorlArVar tamamda eli yuzu duzgun ev icin araba satmak yetmez bankalarda bana yuksek para vermiyor ailelerden biraz destek alarak yuruyecez mecbur.
Zenginlik goreceli kavram cidden.gecen sene yakin arkadasimin abisi 2.5 ay hastanede yatmak zorunda kaldi oncesinde doktor doktor gezdi 150 milyar harcadilar. Ne kadar para olursa olsun sukretmek lazim cunku her an degisebilir durumZenQinsin MuTlu sanıYorlAr
abi seni temizinden bi 700 bin tl toplar gibiKafadan 50 dugun zaten . Araba alsan eli yuzu duzgun en az 100. 2 arti 1 yeni iyi yerde ev 500. Ne guzel kalem kalem
30 sene calisirim artikabi seni temizinden bi 700 bin tl toplar gibi
Harbi millet zengin. Bakin hakana berker abiye hele orhan varya aman amanYa Esenyurt'a daha yakın zamana kadar millet biri arabama taş falan atar diye gitmiyordu şimdi dikmişler binaları sitenin bir binasında 400'den fazla daire vardı ki 1+1 bunlar ve fiyatları 300.000 TL'den başlıyormuş. Çoğu satılmıştı bile. Yav 300 bin ne demek ya İstanbul çığırından çıktı zaten zamanında birşeyler yapan yaptı bu saatten sonrası artık milyonlara doğru gidiyor
Tövbe estağfurullah. Bi an yanlış okudum. Dedim noluyoOnu öyle getireni iyice bir silkmek lazım kendine gelmesi için.
İyi geceler ağabeyGençler ben kaçar. İyi geceler.
Allah daha çok versin hepsineHarbi millet zengin. Bakin hakana berker abiye hele orhan varya aman aman
Tövbe estağfurullah. Bi an yanlış okudum. Dedim noluyo
Yavaş silk alttaki balkona gidiyor
iyi geceler abiGençler ben kaçar. İyi geceler.