Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman kendime sevdiğim işi yapayım paranın önemi yok diyorum ama öyle olmuyor dimi :D
Ben bayiliyorum sanki denizlere. He allah herkese sevdigi isi yapip karsiligini da fazla fazla almayi nasip etsin ama bir yerde fazla maas goze hos geliyor insan mecbur baska islere yoneliyor.yoksa gecinirsin ama ilerki planlar icin birikim yapmak gerektigi kafaya vurunca mecbur kaliniyor

Her zaman kendime sevdiğim işi yapayım paranın önemi yok diyorum ama öyle olmuyor dimi :D
Sevdiğin işi söyle ona göre yorum yapalım :D

Ben bayiliyorum sanki denizlere. He allah herkese sevdigi isi yapip karsiligini da fazla fazla almayi nasip etsin ama bir yerde fazla maas goze hos geliyor insan mecbur baska islere yoneliyor.yoksa gecinirsin ama ilerki planlar icin birikim yapmak gerektigi kafaya vurunca mecbur kaliniyor
Abi biri vardı uzun yol kaptanı birikim yapıp nalbur açmış onu işletiyodu bıraktıydı kaptanlığı :D

Bugüne kadar hiç parayı düşünmedim.Ben de hep havacılıkla ilgili veya otomobille ilgili bir iş sahibi olmak istiyordum ama bu gidişle kazanamayacam ikisini de artık ne olurum bilemiyorum
edit: @bedirhan al söyledim :D

CqsRfnLWgAAOiji.jpg:large

HAhashdahahda ulan ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...