İyi geceler millet bende kaçmak zorundayım stajın son haftası notları falan yetiştirmeye çalışacağım ondan sonra sorumluluk sınavları falan bekliyor beni okulu bitirip biraz kafayı dinleyeceğim yav
Hadi abimiz işi yarılamış biz napcaz Daha sigortam bile yok bana kızda vermezler asdadssaa@pulusoglu allah kolaylık versin valla abi işin zor
Amin amin benim gelecek parlak calis calis calis para para yok@pulusoglu allah kolaylık versin valla abi işin zor
Her zaman kendime sevdiğim işi yapayım paranın önemi yok diyorum ama öyle olmuyor dimiAmin amin benim gelecek parlak calis calis calis para para yok
Ben bayiliyorum sanki denizlere. He allah herkese sevdigi isi yapip karsiligini da fazla fazla almayi nasip etsin ama bir yerde fazla maas goze hos geliyor insan mecbur baska islere yoneliyor.yoksa gecinirsin ama ilerki planlar icin birikim yapmak gerektigi kafaya vurunca mecbur kaliniyorHer zaman kendime sevdiğim işi yapayım paranın önemi yok diyorum ama öyle olmuyor dimi
Sevdiğin işi söyle ona göre yorum yapalımHer zaman kendime sevdiğim işi yapayım paranın önemi yok diyorum ama öyle olmuyor dimi
Abi biri vardı uzun yol kaptanı birikim yapıp nalbur açmış onu işletiyodu bıraktıydı kaptanlığıBen bayiliyorum sanki denizlere. He allah herkese sevdigi isi yapip karsiligini da fazla fazla almayi nasip etsin ama bir yerde fazla maas goze hos geliyor insan mecbur baska islere yoneliyor.yoksa gecinirsin ama ilerki planlar icin birikim yapmak gerektigi kafaya vurunca mecbur kaliniyor
Bugüne kadar hiç parayı düşünmedim.Ben de hep havacılıkla ilgili veya otomobille ilgili bir iş sahibi olmak istiyordum ama bu gidişle kazanamayacam ikisini de artık ne olurum bilemiyorumBen bayiliyorum sanki denizlere. He allah herkese sevdigi isi yapip karsiligini da fazla fazla almayi nasip etsin ama bir yerde fazla maas goze hos geliyor insan mecbur baska islere yoneliyor.yoksa gecinirsin ama ilerki planlar icin birikim yapmak gerektigi kafaya vurunca mecbur kaliniyor
Valla ayda 40 milyari hangi akilli biraktiysa helal olsunSevdiğin işi söyle ona göre yorum yapalım
Abi biri vardı uzun yol kaptanı birikim yapıp nalbur açmış onu işletiyodu bıraktıydı kaptanlığı
Banlanmış knk ya sağolsun berkin efendi affetmedi...
Beni de en son 1 ay banladı bida küfür etmedimBanlanmış knk ya sağolsun berkin efendi affetmedi...
locada ediyoduk ama kapattı onu daBeni de en son 1 ay banladı bida küfür etmedim
locanın kapanmasının bi etkisi oldu mu? analizler ne diyor?locada ediyoduk ama kapattı onu da
tek etkisi burada yazdıklarımız fişleniyo knk google amca sağolsun <3locanın kapanmasının bi etkisi oldu mu? analizler ne diyor?
kayyum atandı herhal xDForuma ne oldu la