Yok artık daha nelerÜnide bi zenginlere bide çalışkanlara derler senin arabanda var zenginsin senin çıta çok yüksek ondan millet yanaşmıyor olabilir
 Vakit sıkıntın yoksa gelem yanına parkta otururuz
Yok artık daha nelerÜnide bi zenginlere bide çalışkanlara derler senin arabanda var zenginsin senin çıta çok yüksek ondan millet yanaşmıyor olabilir
As. O zaman bana müsaadeee...Sa beyler nassınız
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Tabiri caizse gavur.. gibi... sıcak?..Şu an İzmir

Obviously yeass!Tabiri caizse gavur.. gibi... sıcak?..
Shdjhjfhf günaydınYok artık daha nelerVakit sıkıntın yoksa gelem yanına parkta otururuz

yaşıyosun bu hayatı abiiiiiEkli dosyayı görüntüle 7826 Günaydın dostlar bir kaç gündür giremiyorum sebepse bu

2 günlüğüne geldim ya pazartesi yaz okulu başlıyor Ağustosun sonuna kadar devam ediyorGünaydın arkadaşlar.
yaşıyosun bu hayatı abiiiii

Ayıp değilmi krdş ben de tatile çıkayım görürsünüzEkli dosyayı görüntüle 7826 Günaydın dostlar bir kaç gündür giremiyorum sebepse bu
O nasıl yaZ okulu kanka2 günlüğüne geldim ya pazartesi yaz okulu başlıyor Ağustosun sonuna kadar devam ediyor
Askerlik yazacaktın galiba2 günlüğüne geldim ya pazartesi yaz okulu başlıyor Ağustosun sonuna kadar devam ediyor

Valla kanka bilmiyorum nasıl olucak görücem bendeO nasıl yaZ okulu kanka

Şimdi baktım da 3 Ağustosta bitiyormuş dersler sınavlarıda 18 ağustosta bitiyormuşAskerlik yazacaktın galiba

Allah kurtarsınŞimdi baktım da 3 Ağustosta bitiyormuş dersler sınavlarıda 18 ağustosta bitiyormuş
Sayılı gün çabuk geçerŞimdi baktım da 3 Ağustosta bitiyormuş dersler sınavlarıda 18 ağustosta bitiyormuş

geçen sene mezuna bıraktım koca bi sene bi ay gibi geçti ya
 geçen sene mezuna bıraktım koca bi sene bi ay gibi geçti ya 
Akşama ayrı bir başlık açalım. Bu sene baya heyecanlı.Le Mans severler