Yokluğa düştükçe güzelleşiyorlar denendi onaylandı :ddS.a güzel insanlar <3
Ya bişey sorcam kadınlar her geçen gün daha mı güzel oluyo yoksa ben büyüdükçe mi farkına varıyorum ?
abi honda 1500tl lik kiti 2700e takıyodu en son o paraya prins taktırır kalan parayla Türkiye turu yaparım ve garanti 6dan 3e düşüyorduBeyler, 1.6 atmosferik focus kullananlar ya da çevresinde kullanan kişiler araca lpg dönüşümü yaptırmak istiyorsa Ford, Brc ile anlaşma yapmış ve Ağustos, Eylül gibi garantiyi bozmayacak ve Ford yetkili servislerinde dönüşümü yapılacak lpg kiti uygulaması başlıyor. Fiyatı henüz net değil fakat Honda ve Hyundai'nin dönüşüm fiyatlarından farklı olmayacaktır.
Yetkili servislerin bu uygulamayı daha pahalıya yapacağı zaten aşikar. Ama işte gidip 1.6 atmo focus alan biri dışarıda lpg taktırınca garanti bozuluyordu. Şimdi garanti bozulmadan lpg taktırabilmek mümkün en azından.abi honda 1500tl lik kiti 2700e takıyodu en son o paraya prins taktırır kalan parayla Türkiye turu yaparım ve garanti 6dan 3e düşüyordu
Olmamı la elim ayağım titriyor matematikte cortladıktan sonra biraz saldım ama genede var çalıştıydım feneKnk sende heycan mı var? @bedirhan.
Knl sanki öylesine bi dersane denemesine giriyomuş gibi düşün yarın da ders çalışma psikopat gibi bak bende ygs de heycan yaptıydım çünkü dershaneye gitmiyorum deneme olmuyorum birden girince heycan yaptım ama matematikte saldım biraz şimdi sonuç ne olur bilemiyorum ama heucan yapmassan her şey daha kolay oluyor.Olmamı la elim ayağım titriyor matematikte cortladıktan sonra biraz saldım ama genede var çalıştıydım fene
İnşallah knk ya ama sınav anında insan ne yapacağını düşünemiyor transa geçiyorsun o an. Bildiklerimi yapsam yeterKnl sanki öylesine bi dersane denemesine giriyomuş gibi düşün yarın da ders çalışma psikopat gibi bak bende ygs de heycan yaptıydım çünkü dershaneye gitmiyorum deneme olmuyorum birden girince heycan yaptım ama matematikte saldım biraz şimdi sonuç ne olur bilemiyorum ama heucan yapmassan her şey daha kolay oluyor.
Tosttuning güzel mi knkSA beyler bugün gez gez bitmedi yav. Sabah Koluman'ın basın gününe davetliydik ordan Retro Garaj' a geçtim ordan Tost Tuning ordan Lexus ordan da Doguş Maslak'a geçtim yetmedi eve döndükten sonra babalar günü hediyeleri için palladium a gittim. Ama gezdigime deydi efso makinaları inceledim bugün yav.
Mekân güzel ama tostlar öyle süper ötesi değildi normaldi yani.Tosttuning güzel mi knk
Yasin Bey'den talihsiz demeçler...S.a güzel insanlar <3
Ya bişey sorcam kadınlar her geçen gün daha mı güzel oluyo yoksa ben büyüdükçe mi farkına varıyorum ?
Ne zaman derslere sardım hayatım karardı abi hani çalışkanların başından kızlar eksik olmazdıYasin Bey'den talihsiz demeçler...
Edit:
Ünide bi zenginlere bide çalışkanlara derler senin arabanda var zenginsin senin çıta çok yüksek ondan millet yanaşmıyor olabilirNe zaman derslere sardım hayatım karardı abi hani çalışkanların başından kızlar eksik olmazdı