Yok artık daha neler Vakit sıkıntın yoksa gelem yanına parkta otururuzÜnide bi zenginlere bide çalışkanlara derler senin arabanda var zenginsin senin çıta çok yüksek ondan millet yanaşmıyor olabilir
Yok artık daha neler Vakit sıkıntın yoksa gelem yanına parkta otururuzÜnide bi zenginlere bide çalışkanlara derler senin arabanda var zenginsin senin çıta çok yüksek ondan millet yanaşmıyor olabilir
As. O zaman bana müsaadeee...Sa beyler nassınız
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Tabiri caizse gavur.. gibi... sıcak?..Şu an İzmir
Obviously yeass!Tabiri caizse gavur.. gibi... sıcak?..
Shdjhjfhf günaydınYok artık daha neler Vakit sıkıntın yoksa gelem yanına parkta otururuz
yaşıyosun bu hayatı abiiiiiEkli dosyayı görüntüle 7826 Günaydın dostlar bir kaç gündür giremiyorum sebepse bu
2 günlüğüne geldim ya pazartesi yaz okulu başlıyor Ağustosun sonuna kadar devam ediyorGünaydın arkadaşlar.
yaşıyosun bu hayatı abiiiii
Ayıp değilmi krdş ben de tatile çıkayım görürsünüzEkli dosyayı görüntüle 7826 Günaydın dostlar bir kaç gündür giremiyorum sebepse bu
O nasıl yaZ okulu kanka2 günlüğüne geldim ya pazartesi yaz okulu başlıyor Ağustosun sonuna kadar devam ediyor
Askerlik yazacaktın galiba2 günlüğüne geldim ya pazartesi yaz okulu başlıyor Ağustosun sonuna kadar devam ediyor
Valla kanka bilmiyorum nasıl olucak görücem bendeO nasıl yaZ okulu kanka
Şimdi baktım da 3 Ağustosta bitiyormuş dersler sınavlarıda 18 ağustosta bitiyormuşAskerlik yazacaktın galiba
Allah kurtarsınŞimdi baktım da 3 Ağustosta bitiyormuş dersler sınavlarıda 18 ağustosta bitiyormuş
Sayılı gün çabuk geçer geçen sene mezuna bıraktım koca bi sene bi ay gibi geçti yaŞimdi baktım da 3 Ağustosta bitiyormuş dersler sınavlarıda 18 ağustosta bitiyormuş
Akşama ayrı bir başlık açalım. Bu sene baya heyecanlı.Le Mans severler