Yok artık daha nelerÜnide bi zenginlere bide çalışkanlara derler senin arabanda var zenginsin senin çıta çok yüksek ondan millet yanaşmıyor olabilir![]()

Yok artık daha nelerÜnide bi zenginlere bide çalışkanlara derler senin arabanda var zenginsin senin çıta çok yüksek ondan millet yanaşmıyor olabilir![]()
As. O zaman bana müsaadeee...Sa beyler nassınız
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Tabiri caizse gavur.. gibi... sıcak?..Şu an İzmir
Obviously yeass!Tabiri caizse gavur.. gibi... sıcak?..![]()
Shdjhjfhf günaydınYok artık daha nelerVakit sıkıntın yoksa gelem yanına parkta otururuz
![]()
yaşıyosun bu hayatı abiiiiiEkli dosyayı görüntüle 7826 Günaydın dostlar bir kaç gündür giremiyorum sebepse bu![]()
2 günlüğüne geldim ya pazartesi yaz okulu başlıyor Ağustosun sonuna kadar devam ediyorGünaydın arkadaşlar.
yaşıyosun bu hayatı abiiiii![]()
Ayıp değilmi krdş ben de tatile çıkayım görürsünüzEkli dosyayı görüntüle 7826 Günaydın dostlar bir kaç gündür giremiyorum sebepse bu![]()
O nasıl yaZ okulu kanka2 günlüğüne geldim ya pazartesi yaz okulu başlıyor Ağustosun sonuna kadar devam ediyor![]()
Askerlik yazacaktın galiba2 günlüğüne geldim ya pazartesi yaz okulu başlıyor Ağustosun sonuna kadar devam ediyor![]()
Valla kanka bilmiyorum nasıl olucak görücem bendeO nasıl yaZ okulu kanka
Şimdi baktım da 3 Ağustosta bitiyormuş dersler sınavlarıda 18 ağustosta bitiyormuşAskerlik yazacaktın galiba![]()
![]()
Allah kurtarsınŞimdi baktım da 3 Ağustosta bitiyormuş dersler sınavlarıda 18 ağustosta bitiyormuş![]()
Sayılı gün çabuk geçerŞimdi baktım da 3 Ağustosta bitiyormuş dersler sınavlarıda 18 ağustosta bitiyormuş![]()
Akşama ayrı bir başlık açalım. Bu sene baya heyecanlı.Le Mans severler