Forumlarda telefondan gelen fotoğrafın boyut sıkıntısı çekmesi nedendir sürekli sıkıntı yaşıyorum ve gerçekten merak etmeye başladım
https://hizliresim.com/Forumlarda telefondan gelen fotoğrafın boyut sıkıntısı çekmesi nedendir sürekli sıkıntı yaşıyorum ve gerçekten merak etmeye başladım
Doktor dediğin az uyurGünaydın beyler son 72 saatte 8-8,5 saat uyumuşum.Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi
@Yasin Aygun gibi çalışkan olaydım sıkıntı yoktuAllah kurtarsın
La olum dur zaten ortalık karışık.Daha öğrenciyim benDoktor dediğin az uyur
abi bak orda resmi yükledikten sonra sana 4-5 tane link veriyo. Onlardan en alttakini yani Resim Direkt Adresini kopyalıyosun. Sonra foruma gelip mesaj yazma yerindeki tablo gibi olan simgenin üzerine tıklayıp adresi oraya yapıştırıyosun. Mesajı attığında resim kendiliğinden yüklenecekYa oradan indirdim fotoğrafları zaten ben link olarak değil de direk sayfada çıksın diye uğraştım biraz oradaki forumlar için olan linki kopyaladım. Beceremedim bir türlü aptal oldum
ve aleyküm selam nasılsınız zabıta bey.Selamunaleykum
İstediğin kadar çalışkan ol 3. sınıfın sonu yaz okulu knk@Yasin Aygun gibi çalışkan olaydım sıkıntı yoktu
Panpam senin haberin vardır , Fiat Yetkili Servislerinde 20 Nokta Check Up - Motor ve Klima Kontrolü yapılıyormuş Ücretsiz . Birşeyler kitlemezler değil mı ?ve aleyküm selam nasılsınız zabıta bey.
yok knk ücretsiz yapıyolar. Babamların serviste de var. Sadece bakıyolar eksik çıkarsa sen de istersen yapıyolar onun haricinde sadece kontrol. Para falan yok.Panpam senin haberin vardır , Fiat Yetkili Servislerinde 20 Nokta Check Up - Motor ve Klima Kontrolü yapılıyormuş Ücretsiz . Birşeyler kitlemezler değil mı ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam panpa müsait bir zamanda gidelim servise .yok knk ücretsiz yapıyolar. Babamların serviste de var. Sadece bakıyolar eksik çıkarsa sen de istersen yapıyolar onun haricinde sadece kontrol. Para falan yok.
Abi neler oluyor yav nasılsınSoranlara Selam olsun
değilim19:0a hazır mısınız