ben de dışardayım yav yoğunum 2 gündür kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorumAbi neler oluyor yav nasılsın
değilim
ben de dışardayım yav yoğunum 2 gündür kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorumAbi neler oluyor yav nasılsın
değilim
İzlemicem daha doğrusu izleyemicem haftaya anca izleyebilirim.19:0a hazır mısınız
Aciliyeti yoksa bekle, elbet bir daha düşerEvet yarın alırım dediğim RAM dün 150 TL iken bu gün siteye girdiğimde sepetim boştu baktım 250 TL olmuş. Bir gecede 100 TL kaçtı
Sınavdan sonra bilgisayara bir operasyon yapmak istiyorum abi Yani acelem yok ama almışken RAM'ı da değişmek istiyorum birde DDR3L fazla bulunmuyor namıssız.Aciliyeti yoksa bekle, elbet bir daha düşer
Jetta'ya halleneni ilk defa görüyorumhttps://www.dod.com.tr/arac-detay/Volkswagen/JETTA/173404725?searc
selam millet linlkteki arabaya hallendik sizce nasıldır alınırmı ? @berkertekin abi birde doğuş otoda tanıdık olan varmı @gtepro
Abim arkasını biraz fazla dövmüşler ama tahminimce büyük bir kazası yoktur. Bizden çok oraya isimleri yazılmış satış görevlileri bilgilendirici olacaktır tabii Bence alınır. Arabanın olduğu bayide benim tanıdığım var ama yeni araç binek satışta. Bir inisiyatifi olmaz bu araba üzerinde. @gtepro konuşturur burada.https://www.dod.com.tr/arac-detay/Volkswagen/JETTA/173404725?searc
selam millet linlkteki arabaya hallendik sizce nasıldır alınırmı ? @berkertekin abi birde doğuş otoda tanıdık olan varmı @gtepro
Arkadaşa bunu öneriyorumJetta'ya halleneni ilk defa görüyorum
Arkadaşa bunu öneriyorum
Ekli dosyayı görüntüle 7832
Görüşemeyiz tabii. Hedef 1M km, sonra Ford'a müzelik satacağız arabayı Şu aralar bu projeye yoğunlaştığım için pek ortalarda yokum. Bizi merak eden olursa Susurluk Festiva dinlenme tesislerinde biraz takılsın, siyah Corvette yakınlarında bulabilirşu an bana lazım bu direk kafamı sokmam lazım yanıyorum reisss
görüşemiyoz abi nassın yav?
Görüşemeyiz tabii. Hedef 1M km, sonra Ford'a müzelik satacağız arabayı Şu aralar bu projeye yoğunlaştığım için pek ortalarda yokum. Bizi merak eden olursa Susurluk Festiva dinlenme tesislerinde biraz takılsın, siyah Corvette yakınlarında bulabilir
Bu aralar forumdan @DouglasAdams doktorumla sıkça iletişim halindeyiz. Benden ses çıkmazsa onun haberi illa ki olur Sağolsun bugün de büyük yardımı oldu.
Şu anda köyümdeyim. Ama dur bekle geliyorum dersen, sen gelene kadar karabatak gibi İzmir Körfezi'nden çıkabilirim bir andayine mi izmire döndün yahu ?
Şu anda köyümdeyim. Ama dur bekle geliyorum dersen, sen gelene kadar karabatak gibi İzmir Körfezi'nden çıkabilirim bir anda
Bugün oturdum içine çalıştırdım biraz. Biraz da klimayı açtım gazı çökmesin diye. Şu aralar elimden başka birşey gelmiyor Debriyaj parası benzine gidiyor, seferiyken konaklamaya gidiyor, doktora gidiyor, ilaca gidiyor... Belki 1 ay daha yatacak bilemiyorum.hahahah fiesta siesta süleyman nasıl bakabildin mi ?
İzmit korfezimi İzmir mı abi , buraları ozlediysen fotoğraf falan atayımŞu anda köyümdeyim. Ama dur bekle geliyorum dersen, sen gelene kadar karabatak gibi İzmir Körfezi'nden çıkabilirim bir anda
Bugün oturdum içine çalıştırdım biraz. Biraz da klimayı açtım gazı çökmesin diye. Şu aralar elimden başka birşey gelmiyor Debriyaj parası benzine gidiyor, seferiyken konaklamaya gidiyor, doktora gidiyor, ilaca gidiyor... Belki 1 ay daha yatacak bilemiyorum.
Abi akşam eve geçince ben bi bakayım buna ama sene sonu gibi Yeni Jetta tanıtılacak ondan pek önermiyorum ama bi bakayım.https://www.dod.com.tr/arac-detay/Volkswagen/JETTA/173404725?searc