Zaten bayrak sallayan kişiler normalde var ama pistin bu noktasında bir ihmal var gibi gözüküyorPistin üzerinde kırmızı bayrak sallama noktaları olması gerekmez mi?
Şahsi düşüncem bu direkt ihmal
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten bayrak sallayan kişiler normalde var ama pistin bu noktasında bir ihmal var gibi gözüküyorPistin üzerinde kırmızı bayrak sallama noktaları olması gerekmez mi?
Megane 2'ler olabilir bakıyorum birkaç gündür ama çoğu folloş olmuş araçlar. C4 sorunsuz mudur biraz çekinceliyim ?Megane veya C4 geldi aklıma ama bu fiyatlara temizi bulunur mu bilmiyorum
Hocam o paraya C segmenti dizellerin hemen hepsi perişandır. Sizi de perişan eder. Direk D sınıfı araç düşünün derim. Onların piyasası daha düşük oluyor ve km'yi uzun yolda yapıp daha az eskimişini bulmak mümkün.
Edit:
şu an çok bakmaya fırsatım yok ama şu tarz arabalar bolca var: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...is-firsat-araci-full-plusfull-469611875/detay
Pistin üzerinde kırmızı bayrak sallama noktaları olması gerekmez mi?
Pistin başlarında genelde pek kaza olmadığı için görevliler olmayabilir, yada kazayı görüp ilerideki noktadan geliyorlardır 70küsur viraj var hepsinde her an hazır adam bekletmek zor olabilirZaten bayrak sallayan kişiler normalde var ama pistin bu noktasında bir ihmal var gibi gözüküyor
Abi arabayı mı satıyorsun?Lastik konusunu gordum aklima geldi benim dunloplar cortlamaya basladi iyice. Sanirim 35 bin km oldu.satilmazsa araba bi 10 bin km daha sonra lastik konusu acacagim gibi 4 mevsim icin.
Yani oyunda oynadığım halde sonunu zar zor getirdiğim bir pistHakikaten yeşil cehennem yahuhttp://alkislarlayasiyorum.com/m/content/360269/nurburgring-pistinde-gelenin-gecenin-kaza-yapmasi
Singerların fiyatı 500.000$civarı diye duymuştum997 model kodu öncesi 911'ler çok iyi değiller mi yahu? Bir de Singer veya RWB olursa yeme de yanında yat.
https://www.motor1.com/news/186485/singer-williams-porsche-911-restoration/
C 4 2006 model akrabamda vardı 130.000 km kadar kullandı bir sorunla karşılaşmadı ilk sahibi ve hor kullanılan bir arabaydiMegane 2'ler olabilir bakıyorum birkaç gündür ama çoğu folloş olmuş araçlar. C4 sorunsuz mudur biraz çekinceliyim ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...rdoba-1.4-tdi-style-124-binde-482266738/detay
B+ segment olsa da cordoba nasıldır ?
Her ay her gun fikrim degisiyor degistiriliyor degistiriyorlar. Ama kesin olarak soyleyebilecegim tek sey araba 100 bin e dayandi artik gitme zamaninin geldigiAbi arabayı mı satıyorsun?
Yerine ne geliyorHayırlısı olsun
Sana yeni XV mi baksak kaptan?Her ay her gun fikrim degisiyor degistiriliyor degistiriyorlar. Ama kesin olarak soyleyebilecegim tek sey araba 100 bin e dayandi artik gitme zamaninin geldigi
Japon kullanan birinin KM'yi dert etmesine gerek yok benceHer ay her gun fikrim degisiyor degistiriliyor degistiriyorlar. Ama kesin olarak soyleyebilecegim tek sey araba 100 bin e dayandi artik gitme zamaninin geldigi
O ic mekanla hic sanmiyorum ya mazdanin servis agina katlanma sebebim tamamen ic mekan.subaru olursa dertlerim buyur netSana yeni XV mi baksak kaptan?![]()
Bmw benim icin 3 serisinden baslar. Onada param yetmez acikcasi.Japon kullanan birinin KM'yi dert etmesine gerek yok bence
Yerine Bavyeralı düşünür müyüz şöyle yanlayanından![]()
Yerine sıfır araba almayı düşünüyorsan satma bence abiBmw benim icin 3 serisinden baslar. Onada param yetmez acikcasi.
Niye yahu napim baskaYerine sıfır araba almayı düşünüyorsan satma bence abi![]()
Ya volvo dusunuyorum ama gene servis agi vs sikinti cekecegime eminim. Ama aklimda olan markalardan .almayacaklarimi belirledim bakalim hayirlisi@Sailor Senin araban Volvo V40 T3 İnscription ve ya R design donanım(makyajlı 2.el ya da şubatta filan bakarsan Volvo bayilerinin elinde kalıyor 2-3 v40 geçen sene Kocaeli'de ellerinde 3 tane kalmıştı baya ucuza vermişlerdi)
Ya da Ds5 1.6 Thp D-Sport
Ben yenisini demistim amaO ic mekanla hic sanmiyorum ya mazdanin servis agina katlanma sebebim tamamen ic mekan.subaru olursa dertlerim buyur nethayirlisi bakalim gundem hep degisiyor malum bu fiyatlari verirken insanin sayisiz defa dusunmesi gerekiyor
O zaman outlet araç kovalamak lazım abi, sıfır araç fiyatları inanılmaz pahalı. Gene de ikinciel temiz araçlar olabiliyor gerçekten 20K kmde vs. onlara da bakmak lazım.Niye yahu napim baska
Yeni bakmistim bende ic resimlerine ceyhun noluyor sana yahu nesi ates o mekaninBen yenisini demistim ama. Yenisinin içi ateşşşş bence bi bakıver araba baz donanımda bile gırtlak
.