Devlet yuzunden artiyor sizin sucunuz degilBizim marea her yil artiyor ya mantigini anlamadim. 360-430-580 di galiba son 3 yıl .
İşin garibi en son kazamiz 2012 , düşmesi lazim artiyor .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Devlet yuzunden artiyor sizin sucunuz degilBizim marea her yil artiyor ya mantigini anlamadim. 360-430-580 di galiba son 3 yıl .
İşin garibi en son kazamiz 2012 , düşmesi lazim artiyor .
Abim kimyayı 5 senede bütlerle zar zor verdim yaEmre abi kimyan iyi mi belki soru falan sorarim
model güzel fakat bu araba yanlış başka arabalara bakın bu modelin
tanıdı valla abim direkt benim sikletimde az insan var unutmam diyor1.4 şaka makinası, günümüz koşulları için fazla.
Aleyküm selam. Aydın abi görünce bilir de selam yollayınca da tanıdı bildi beni he?
Valla siyah renkte pek bir şey ayırt edilmiyor ama onun sağ dikiz aynası biraz fazla eğri duruyor sanki ya. Bi sormak gerek kapı mı yamuk, ayna mı yamuk takılmış derdi neymiş. Onu bilerek alınabilir. Onun dışında ekimeyen araba.![]()
Bugün trafik sigortasının son günü, yarın yeniletmek için acenteye gideceğim uyku tutmadı2011 Kangoo için AXA'dan 730 lira fiyat aldım nasıl sizce?
Uyuya kaliyorum genellikle abi.Günlerdir o uyarı duruyor. Her gece çalışma oluyor mu hakikaten? Böyle şişmiş log'ları yedekleyip silme gibi şeyler filan mı?
Merhaba hocam hosgeldiniz resim paylasmamissinizÖncelikle herkese merhaba. Foruma yeni üye oldum. Fotoğraftaki arabanın modelini bilen var mı? Douglasadams yollamıştı.
Astra veya insignia
Ben tesekkur ederim hocamCevap için teşekkürler aradım bulamamıştım
Hoşgeldiniz tekrardan2013ten beri otoparkı takip ederim üye olmak bugune nasipmiş
Üzüldüm, Benim çoçukluk ve lise yıllarımın simgelerinden biriydi.
Teşekkür ederimHoşgeldiniz tekrardan![]()