Ahahahahaha harbidenhttps://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV
şuradan bilgileri girip bir de sen yapsana kanka müsaitsen.
100k ya olsa varyaaa abooooovvv

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ahahahahaha harbidenhttps://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV
şuradan bilgileri girip bir de sen yapsana kanka müsaitsen.
100k ya olsa varyaaa abooooovvv
Aynen.. O fümeye benzer, biraz daha koyu renkte focus rengi var. Onu çok seviyorum ama dediğim gibi bekleyecek durum yoktu. Zam kapıdaydı. Zaten parayı ancak denkleştirmiştikBen bekledim fume almistim. Yine olsa yine fume alirim.fume candir. Fume
Sorma o olaya nasıl kılım ya... Sadece beyaz ve fabrikasyon gri sonrası bekleme..Var var 2-3 tane beğendiğim renk skalası var. Ah işte farklı renk isteyince 1 ay bekletmeselerdi, benim de hemen alma ihtiyacım olmasaydı ay tozu gri almazdım ama beyazdan iyidir yinede![]()
doğru dimi. kankaaaaaaa sdafsdfsdfd şuan benzini hesaplıyorummAhahahahaha harbiden ına yimahahaha param olsa da ben alsaaaam
Galiba sı fazlaAshdahsda fazla siyasi konuştum biraz galiba![]()
@saracer 8 le dolanıyor mustangle bu daha hafif. 12 yle gezer miyizdoğru dimi. kankaaaaaaa sdafsdfsdfd şuan benzini hesaplıyorumm![]()
![]()
Tfsifisiid dsg noldudoğru dimi. kankaaaaaaa sdafsdfsdfd şuan benzini hesaplıyorumm![]()
![]()
Sorma o olaya nasıl kılım ya... Sadece beyaz ve fabrikasyon gri sonrası bekleme..
Beyaz olmaması tek tesellim diyelimGaliba sı fazla![]()
Kanka değiştirmeyi düşünüyordum asdfdfasdfsd duruyor ama belli olmazTfsifisiid dsg noldu
Allah korumuşBeyaz olmaması tek tesellim diyelim![]()
Ben bekledim fume almistim. Yine olsa yine fume alirim.fume candir. Fume
Biz direk otomatik corolla olsun boş paket olmasın dedikAynen.. O fümeye benzer, biraz daha koyu renkte focus rengi var. Onu çok seviyorum ama dediğim gibi bekleyecek durum yoktu. Zam kapıdaydı. Zaten parayı ancak denkleştirmiştik![]()
Corolla en azından şirket aracı olarak kullanılmıyor. İstanbul'a bir gidiyorum, beyaz focus'u sanki kızılay dağıtmış gibi her yerde karşımda. Artık psikolojik olarak ' benimki titanium, hem bunların hepsi beyaz benimki griBiz direk otomatik corolla olsun boş paket olmasın dedikdışı beyaz içi siyah vardı stokta onu aldık
biraz acelemiz de vardı
Bir de projeden satiyor..Acaba satabiliyor mu
Ordu'da da ev fiyatları almış başını gitmiş. Ordu bu kadar gelişmiş bir yer miydi yahu ?
Valla bulusma oldugunda mazda arac gordugunuzde atlayin diyorum oyle nadirCorolla en azından şirket aracı olarak kullanılmıyor. İstanbul'a bir gidiyorum, beyaz focus'u sanki kızılay dağıtmış gibi her yerde karşımda. Artık psikolojik olarak ' benimki titanium, hem bunların hepsi beyaz benimki gri' diye saçma sapan triplere girip duruyorum
![]()
Vallahi ne diyeceğimi bilemedim. Tamam, bina çok güzel eyvallah ama fiyatı çok pahalı. Bizim evin binası 20 yıllık, ama Zonguldak'ın en merkezi yerinde oturuyoruz. Çoğu merkezi yere yürüme mesafesindeyiz, 130 m2 evimiz var ama 200 bin liraya satarsan öp başına koy. Ordu'da ev fiyatları cidden yükselmiş. Zonguldak'ta da böyle pahalı evler var yeni yapılan ama bunların çoğu dublex deniz manzaralı yeni evler.Siz hiç satılmayan daire gördünüz mü bizim ülkemizde?
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...dan-akyazi-da-essiz-bir-proje-532770046/detay
Eklediğim projenin bir kısmına biz çalıştık. Adam 3 kuruşun hesabını yaptı, tartışarak biz bu işi yapmıyoruz dedik. Bir de şu çektiği fiyata bak.
Çok şükür Zonguldak'tayım da burada focus nispeten daha azValla bulusma oldugunda mazda arac gordugunuzde atlayin diyorum oyle nadirvolvo subaru da oyle ne o oyle her kose basi golf focus megane
Acaba ben ne zaman buluşmalara arabayla gelebilcemValla bulusma oldugunda mazda arac gordugunuzde atlayin diyorum oyle nadirvolvo subaru da oyle ne o oyle her kose basi golf focus megane
Şaşırmadım, gecikmiş bir karar. Dizel motorun gereksiz olduğunu düşünüyorum. Çevreye verdiği zarar kağıt üstündekinden çok daha fazla. Bir sonraki arabamı inşallah hibrit veya elektrikli olarak olmasını istiyorum
Özgür bu gece kafan mı karışık panpa?Şu an sadece dizel geliyor, tam 4x4 1.5 tsi almayı planlıyorduk, yattı.