Doğru yolu sonunda buldun .
Doğru yolu sonunda buldun .
Japon degil mi , hava tut geç .Bizimkinin bakım tablosunda hava filtresi değişimi 40.000km de bir diyor ilginç
Ekli dosyayı görüntüle 11728
Aşk üç rakam iki harf Rc500Aşk üç rakam 911.
RC500 nere 911 nere yav. Haa ama allahi var 4'den ve C Coupe den iyi.Aşk üç rakam iki harf Rc500
Toyota... Arada yapar öyle. Gidin değiştirin ki adamlar da rahatlasın siz de rahatlayınBeyler inanılmaz bir haberim var.Evet yanlış duymadınız xx.12.2007 tarihinde Tokullar-İzmir Toyota bayii çıkışlı pederin araba için aramışlar bizi.Ön sağ hava yastığı değişimi yapacaklarmış.Bir sorun tespit edilmiş.Ne diyorsunuz 10 yıl 2 aylık arabayı garantisi dolalı 6 yıl olmuş
Jant ateş ediyor hakikaten. Valla çok beğendim.
Scirocconun orjinal 17 inç Shanghai jantları.Sizce yakışmış mı?Bizim makinaya gider mi?
Ne kadar süre kullanılıp elden çıkarılacağı ve ihtiyaçlara göre tercihlerim değişir. Hacim ihtiyacı yoksa 1.4 Fiesta Titanium X tüketim-performans-donanım olarak çok ideal ve dolu bir araç, ama işte... İç hacim genişliği az. Kullanıyoruz oradan biliyorum Duruma göre Polo veya Fabia da alınabilir. Çok keyifli olmasa da olur ama sorunsuz, geniş ve donanımlı olsun desem de i20'yi tercih ederim. Manevrası ve kullanım kolaylığı, ekonomik olması gibi faktörlerle Yaris, Micra; dar iç hacme biraz tahammül varsa keyifli olan Swift öne çıkar. Parçası ucuz, geniş servis ağı, performans olmasa da olur filan dersem Clio 1.2 alabilirdim. Gelecek planlarına göre her modeli alabilirdim herhalde ya.38 bin liranız var. Atmosferik benzinli manuel B hb sınıfında hangi aracı alırdınız ? Polo, Fiesta, Jazz, İ20 vs. ?
Siz hiç satılmayan daire gördünüz mü bizim ülkemizde?
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...dan-akyazi-da-essiz-bir-proje-532770046/detay
Eklediğim projenin bir kısmına biz çalıştık. Adam 3 kuruşun hesabını yaptı, tartışarak biz bu işi yapmıyoruz dedik. Bir de şu çektiği fiyata bak.
dava açılmış galiba. Ama savcımız tatile çıkmış. İlerleyen süreçte ifademiz falan alınacak. Bakalım.Senin pandayi pert edenler ne oldu. Surec nasil .
İstanbul’da artik buyuk projelerin %40’ini satsalar seviniyorlar..Yeni Atasehir dedikleri Fikirtepe’de cok insaatci batti, yarida birakip kacanlar var..Nakit sadece zorunu islerde donuyor onun haricinde hep barter
Aşk üç rakam 911.
Ufacik hollanda ( konya ile yakin yuz olcumune sahip ) bizi ihracatta gecmisti ama yetmez durmak yok yola devamVay be arkadaş, Gavur gavur derik hesamesini yapmayız. sesi soluğu çıkmayan İngiltere bizden en fazla ihracat yapan ülke cıktı. İhracatımzıda en büyük pazar payına sahipler. Vay be.
Ufacik hollanda ( konya ile yakin yuz olcumune sahip ) bizi ihracatta gecmisti ama yetmez durmak yok yola devam
0Ben de yazıyı okurken nerde kendine dokunduracak diyordum.Benzin tüketimi düşük sürücülere teşvik verilmeli.
derken ? ne demek istedinPetrol varil 55 tl
yav he heRC500 nere 911 nere yav. Haa ama allahi var 4'den ve C Coupe den iyi.