Geyik Başlığı 4

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler inanılmaz bir haberim var.Evet yanlış duymadınız xx.12.2007 tarihinde Tokullar-İzmir Toyota bayii çıkışlı pederin araba için aramışlar bizi.Ön sağ hava yastığı değişimi yapacaklarmış.Bir sorun tespit edilmiş.Ne diyorsunuz 10 yıl 2 aylık arabayı garantisi dolalı 6 yıl olmuş
Toyota... Arada yapar öyle. Gidin değiştirin ki adamlar da rahatlasın siz de rahatlayın :D
 
p622km.jpg

NZGGN5.jpg

azggp5.jpg

Scirocconun orjinal 17 inç Shanghai jantları.Sizce yakışmış mı?Bizim makinaya gider mi?
Jant ateş ediyor hakikaten. Valla çok beğendim.
 
  • Beğeni
Tepkiler: DuzboruDownpipe
38 bin liranız var. Atmosferik benzinli manuel B hb sınıfında hangi aracı alırdınız ? Polo, Fiesta, Jazz, İ20 vs. ?
Ne kadar süre kullanılıp elden çıkarılacağı ve ihtiyaçlara göre tercihlerim değişir. Hacim ihtiyacı yoksa 1.4 Fiesta Titanium X tüketim-performans-donanım olarak çok ideal ve dolu bir araç, ama işte... İç hacim genişliği az. Kullanıyoruz oradan biliyorum :p Duruma göre Polo veya Fabia da alınabilir. Çok keyifli olmasa da olur ama sorunsuz, geniş ve donanımlı olsun desem de i20'yi tercih ederim. Manevrası ve kullanım kolaylığı, ekonomik olması gibi faktörlerle Yaris, Micra; dar iç hacme biraz tahammül varsa keyifli olan Swift öne çıkar. Parçası ucuz, geniş servis ağı, performans olmasa da olur filan dersem Clio 1.2 alabilirdim. Gelecek planlarına göre her modeli alabilirdim herhalde ya. :)
 
Siz hiç satılmayan daire gördünüz mü bizim ülkemizde?
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...dan-akyazi-da-essiz-bir-proje-532770046/detay
Eklediğim projenin bir kısmına biz çalıştık. Adam 3 kuruşun hesabını yaptı, tartışarak biz bu işi yapmıyoruz dedik. Bir de şu çektiği fiyata bak.

İstanbul’da artik buyuk projelerin %40’ini satsalar seviniyorlar..Yeni Atasehir dedikleri Fikirtepe’de cok insaatci batti, yarida birakip kacanlar var..Nakit sadece zorunu islerde donuyor onun haricinde hep barter
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: kekum34 ve Sailor
İstanbul’da artik buyuk projelerin %40’ini satsalar seviniyorlar..Yeni Atasehir dedikleri Fikirtepe’de cok insaatci batti, yarida birakip kacanlar var..Nakit sadece zorunu islerde donuyor onun haricinde hep barter

O kentsel dönüşümler adı altında onlarca evi yıkıp , istanbulu Şantiye'ye cevirdiler, Sonra yüksek kar marjlarını koyup satmaya çalışıyorlar.
Tapu kadastroya gidiyorsun, bu evin raic bedeli 110 bin tl. Banka exspertizi geliyor bu eve biz 210 bin tl kredi veririz, ama gel görki mütayit benden 270 bin tl istiyor.

Devlet 110 bin tl
Banka 210 bin tl
Mütayit 270 bin tl

Söyleyin bana bu evin fiyatı nedir.
 
Vay be arkadaş, Gavur gavur derik hesamesini yapmayız. sesi soluğu çıkmayan İngiltere bizden en fazla ihracat yapan ülke cıktı. İhracatımzıda en büyük pazar payına sahipler. Vay be.
 
  • Beğeni
Tepkiler: kekum34 ve Sailor
Ufacik hollanda ( konya ile yakin yuz olcumune sahip ) bizi ihracatta gecmisti ama yetmez durmak yok yola devam

Bence secimle başa adam getirme devri kapandı. Başımıza profesor ve akademisyenlerin yönettiği süper bir bilgisayar koysalar. Tüm dataları içine girseler. Türkiye ucar gider. Çok basit..
Sigara sağlığa zararlıdır.
sigara bağlı hastalıklar yüzünden SGK masrafları artıyor
Çalışan maaşlarından yüksek SGK prim kesiliyor
=
Sigara satışlarında kısıtlama ve yüksek vergi konulsun...

Petrol varil 55 tl
Petrol alımı cari açık yaratıyor.
=
Düşük yakıt tüketimi yapan arabalara teşvik verilmeli.
Benzin tüketimi düşük sürücülere teşvik verilmeli.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sailor
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...