Kaptanim saygılarprıme var bende

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaptanim saygılarprıme var bende
primela kirala kesin o kadar uyguna geliyor ki hiçbiyerde o fiyata bulamıyorsun, ben a serisini 80tlye kiralamıştım geçen senePeki hocam , benim kafama yatti babamla konuşalım bakalım . Custom iyi gider bize 9kisilikti galiba .
Prime'ye %50 indirim var diye yazıyor sitede . Güzel fırsat benceprimela kirala kesin o kadar uyguna geliyor ki hiçbiyerde o fiyata bulamıyorsun, ben a serisini 80tlye kiralamıştım geçen sene
Karisiyi da buna itelemişler belliArabayı uçurumdan yuvarlamışlar sanırım. O kadar hasar kaydı nasıl oluyor?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-s3-sedan-quattro-a3-fiyatina-515899665/detay
prıme var bende
geçen yine @Sailor kaptanın zenginliği ifşa olurkensende bi zengin havası var zaten ben anlamıştım![]()
Bende de RED varprıme var bende
Yok indirim isterseniz diye sey ettiydim numarami paylasayim indirimli kullaninKaptanim saygılar
Yok canim ne zenginligi yavsende bi zengin havası var zaten ben anlamıştım![]()
Birimiz mazda birimiz audi kullaniyor yalnizgeçen yine @Sailor kaptanın zenginliği ifşa olurken![]()
Yalan daha yeni saat aldı parlağindanYok canim ne zenginligi yav![]()
Ne saati hangi saat iftiraYalan daha yeni saat aldı parlağindan![]()
Birimiz mazda birimiz audi kullaniyor yalniz
Anladim kaptanim , çok teşekkür ederim . İş o aşamaya gelirse yardım isterizYok indirim isterseniz diye sey ettiydim numarami paylasayim indirimli kullanin
e alfada mazda dan pahalı ?asdfadsfasdf iyi malzeme verdim yalnız bu sefer haklısın
da ben yine alfa![]()
e alfada mazda dan pahalı ?
Roma karşısında Muhammed Salah 2 gol, 2 asist. İnsan değilsin.
çok erken çıkardı bence. Ben 80 85de falan bekliyodum.oyundan çıkarmasa rekoru kırabilirdi