Opel'e biner binmez otomatikman camdan kolunu dışarı sarkıtan kaptanTek kapili corsaya 5 kisi binen apaciler
Opel'e biner binmez otomatikman camdan kolunu dışarı sarkıtan kaptanTek kapili corsaya 5 kisi binen apaciler
Amortisörler kaç kere dip yaptı o gün sayamadımTek kapili corsaya 5 kisi binen apaciler
Ama helal olsun valla masallah arabaya tik demediAmortisörler kaç kere dip yaptı o gün sayamadım
Bence de ya sen audisin kendisine gel...Saka mi bu
Sen benim memleketimi niye hedef gösteriyorsun kardeşim ndjsjsjs
Hangi motora sahip Ceyhun?
1.4 tsi act dsg asr esp abs mbs obsHangi motora sahip Ceyhun?
ogs hgs kpss sbs öss sls xdrive quattro 4matici unutmuşsun kardeşim1.4 tsi act dsg asr esp abs mbs obs
abi akü voltajı düşmüş olabilir ilk bir takviye yapmayı deneyinford ka'nin mars motoru bozuldu sanirim, araba calismiyor, anahtari cevirince tik diye bir ses cikiyor mars basmiyor, vurdurmayi denesek mekanik biyerine zarar verirmiyiz ?
A4 e dokundurtuyonuzmu efendimogs hgs kpss sbs öss sls xdrive quattro 4matici unutmuşsun kardeşim
Forumda dokunanlar var.A4 e dokundurtuyonuzmu efendim
Olur neden olmasın. Totonun durumuna bağlı. Uyuşmalar baş gösterebilir yalnız.Arabadan hiç inmeden, 750 km yolu tek seferde gitmek mümkünmüdür acaba Benim arabanın 2 deposunude fulleyip, otobandan yardırıp, İstanbul Marmaris sürmeyi düşünüyorum. Hiç bir benzin istasyonunda durmadan, vakit kaybı olmadan 7 saate yakın deksiyon sallamam gerekiyor. Sizce bu iş olurmu