@DuzboruDownpipe un yasadıgı yerlere gıdıcem ben oralarda zaten golfu bulurum plakasıda bellı sen dur sımdılık ben lastıklerı ındırırımYapma lan
@Sailor vur de vurayım abi
dikkatli ol :ddgitmişken @DouglasAdams doktorumu göreceğim
Ülkede yaşamayip ülke için oy kullanmak saçmalığın daniskasıhttps://onedio.com/haber/sonuc-belirleyen-faktor-gozler-3-milyon-yurt-disi-oyunda-819467
yurtdısında yasayan varsa dıye paylasıyorum. lutfen oy verırken kendı refah durumunuzu degıl türkiyede yasayan bızlerı dusunun.
Götürmeseler baridikkatli ol :dd
ilk hamlesi mesajlı şarkılar açmak oluyo dikkat et düşme bsnfkskdkfnfGötürmeseler bari
Adama nasıl travma olduysa 6 ay öncesini hatırlıyorilk hamlesi mesajlı şarkılar açmak oluyo dikkat et düşme bsnfkskdkfnf
Bendenmi kurtardin ? Sinana yazdin alenen bakalim doktora napcanEyvahhh şimdiden başladı @Sailor kaptanımdan paçayı kurtardık ama burda patlayacaz gibi hadi hayirlisi
O ayrı Vag'cı bi kere TMM mıBendenmi kurtardin ? Sinana yazdin alenen bakalim doktora napcan
Bendenmi kurtardin ? Sinana yazdin alenen bakalim doktora napcan
O ayrı Vag'cı bi kere TMM mı
Ben sana hiiiiç yürümedim valla ama ustam napti bilmemSırf sinanamı? Arka koltukta bu ikisiyle ben vardım. zor kurtardım kendimi
Ben sana hiiiiç yürümedim valla ama ustam napti bilmem
Tek kapili corsaya 5 kisi binen apacilerSırf sinanamı? Arka koltukta bu ikisiyle ben vardım. zor kurtardım kendimi