Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla biraz kişinin kendisine bağlı :) ben 4 senedir evliyim. Evlilikten önce de bi 7 senelik dönemimiz var. Anlayacağım taa lise zamanından. E iki tarafta mutlu olduktan sonra uzatmanın manası yok evlen gitsin :) Bi de çocuk gelirse yaşama sevincin falan x5 öyle söyleyeyim
Abi kanyon kenarında bisiklete binenler gibi kıl payı kurtardın işi hahahah :D bana şu an evlilik de çocuk da zulüm gibi görünüyor bilmiyorum belki de 18'in verdiği serseri serbest stilden dolayıdır :D :D

Ya da vazgeçtim masaya yatırmayalım oturur konuşuruz şimdi ortalık kötü yatırmaya falan gerek yok :rolleyes:

:D :D :D
Valla ben askerliği yapmadım, okul vs dertlerini henüz çözebilmiş değilim yaşım 27 iş mevzusunuda çözdüm çözmek üzereyim yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, ama evlilik + hemen çocuk kafasındayım yani çevremde arkadaşlarım var çoluğu çocuğu olan cidden bambaşka bi duygu, bambaşka bi yaşantı. 18 19 yaşındayken düşünseydim bunu çocuk eve bağlar ya erkenden ne gerek var diyebilirdim

:D :D :D
Valla ben askerliği yapmadım, okul vs dertlerini henüz çözebilmiş değilim yaşım 27 iş mevzusunuda çözdüm çözmek üzereyim yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, ama evlilik + hemen çocuk kafasındayım yani çevremde arkadaşlarım var çoluğu çocuğu olan cidden bambaşka bi duygu, bambaşka bi yaşantı. 18 19 yaşındayken düşünseydim bunu çocuk eve bağlar ya erkenden ne gerek var diyebilirdim
Ben de öyle düşünürdüm herhalde ama düşünmedim işte long term relationships ve üstüne evlilik gelince :D

Dostlar berkinkadan bildirim var :/

5) Konuyu saptırmak / dalga geçmek / trollemek

Konu veya mesajları saptıran, dalga geçen ve bunu haddinden fazla yaparak forum içi saadeti bozan üyeler takibe alınacaktır.

Bu davranışların 3.kez yapılması durumunda 2 uyarı puanı alınır.

6) Küfüre ve hakarete teşvik / forum içi provokasyon

Kendisine veya başka üyeleri küfür ve hakarete teşvik ve tahrik eden, forum içerisinde saadeti ve düzeni bozma durumlarında ilgili üye takibe alınacaktır.

Bu davranışların 2.kez yapılması durumunda 2 uyarı puanı alınır.

https://www.otopark.com/forum/threads/forum-kuralları.48/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...