Abi bende baya alıştım kendimi aştım yani. Atom tostlar, sucuklu yumurtalar falan baya karnımı doyurabiliyorum.

valla biliyom hanım alıyo öyle şeyleri bakmadım hiç markasınaKnk bimdeki nar ekşisinden alma ya bildiğin şeker koymuşlar içineondan bozuluyo bizimkiler. Gerçi sen bimden alışveriş yapmazsın ama

beyler kalkın nusr-et e gidiyok
 beyler kalkın nusr-et e gidiyok 
gashdsahashfag 1:28
03:30 depoya çakmak tutan ablaya koptum

Ne çıkmaya çalışıyosun görmüyo musun geldiğimi ! Aaha bu ne la ip var burda haa
 Ne çıkmaya çalışıyosun görmüyo musun geldiğimi ! Aaha bu ne la ip var burda haaPara?Herkes elde ne varsa satsın ahaksksmsms12:30 olsada yemek yesekbeyler kalkın nusr-et e gidiyok

Para?Herkes elde ne varsa satsın ahaksksmsms
Ben de telefonu satayım geleyimbana kara jant ayarlayın benm jantları verelim
 Dumanla haberleşiriz
Dumanla haberleşirizDurun durun direk arabayı satalım yerine bi tane kartal slx hepimiz dolusur giderik hadi gene iyiyiz otobüsle uğrastırmıyım siziBen de telefonu satayım geleyimDumanla haberleşiriz

Ooo kara jant spec + 5hp si varbana kara jant ayarlayın benm jantları verelim

bende bulunan birazcık dolar vardı pnları bozarımbana kara jant ayarlayın benm jantları verelim

İyisin iyiiiDurun durun direk arabayı satalım yerine bi tane kartal slx hepimiz dolusur giderik hadi gene iyiyiz otobüsle uğrastırmıyım sizi
 Orhanbabuş makam arabasıyla gelir zaten biz sığarız
Orhanbabuş makam arabasıyla gelir zaten biz sığarız
Ooo helezonları da keseriz gardaşOoo kara jant spec + 5hp si var
 bide altına mavi led
 bide altına mavi led 
O zaman pısıyoruz abi sigara paketi girmeyecekOoo helezonları da keseriz gardaşbide altına mavi led

Evladım zararlı nabıyorsun senGaaliba çok iciyorum
Yarım ekmek yoktuu erol abimize uyamadım ama güzel oldu

Ben 2 taneyle doyuyorum vallaben bu tost ekmekleriylen yapılan tosttan 5 tane yesem gine doymam