Aynen utkunun eli kötü, baya bir dikiş var. Volkan'ın dedesi rahatsız vs. Gündemde kötü vs. durgunluk var ama canlanıcak merak etmeyin
Valla geçmiş olsun abi ya @and Reis'ten de ses yok o iyidir inşallah
Aynen utkunun eli kötü, baya bir dikiş var. Volkan'ın dedesi rahatsız vs. Gündemde kötü vs. durgunluk var ama canlanıcak merak etmeyin
Abi utku reyis motor kazası mı yaptı çok geçmiş olsun.
And reyis yok piyasada YGS zamanı özel ders yoğunluğu diyorum ama öylr mi
8 şubatta barcelonada civic hb 1.5 turbo lansmanı var bakalım ınsallah guzel yollar vardır. Acımıcam vurucam kırbacıı vurucam kırbacıGözümde canlandırabiliyorum abi o sahnelerikırpsın da sonra firmalar ağlamasın "arabamızı kırıyosunuz" diye
![]()
![]()
Bak gene bayramlik agzimi accam he nerede hizmet nerede bu hukumet ?
evet motordan düştü baya oldu, bilek kırığı daha yeni anlaşıldı. Bilek kırıkları çok pistir anlaşılmaz uzun süre iyileşmez vs.
Sık reyis acıma al canını8 şubatta barcelonada civic hb 1.5 turbo lansmanı var bakalım ınsallah guzel yollar vardır. Acımıcam vurucam kırbacıı vurucam kırbacı:
Sık reyis acıma al canını![]()
manuelse bi de kesiciye gir bizim için
![]()
![]()
Sinan abi sen yazdıkça mutlu oluyorum yemin ederim hep yaz böyle lütfenmuhtemelen girmez kesiciye , atmosferikte o güzel atattatatturboda keyifsiz
Valla benim de moralim düzeldi sinan reyis gelip muhabbete katılıncaSinan abi sen yazdıkça mutlu oluyorum yemin ederim hep yaz böyle lütfen![]()
Reis arada gel böyle yaz ya canimiz sıkılıyormuhtemelen girmez kesiciye , atmosferikte o güzel atattatatturboda keyifsiz
Tr tek cvt gelecekmiş galiba onu da sorabilirsen iyi olur reis. Bi de periscope filan yayın açın bari özledik yamuhtemelen girmez kesiciye , atmosferikte o güzel atattatatturboda keyifsiz
And reyis önceden açardı periscope. Artık instagramda da var canlı yayın ordan izleyelim 10 dakka 20 dakka güzel olurTr tek cvt gelecekmiş galiba onu da sorabilirsen iyi olur reis. Bi de periscope filan yayın açın bari özledik ya
![]()
![]()
![]()
![]()
Panpalar makina nasıl![]()
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en son M5 ile derse giderken açmıştı galibaAnd reyis önceden açardı periscope. Artık instagramda da var canlı yayın ordan izleyelim 10 dakka 20 dakka güzel olur![]()
And reyis önceden açardı periscope. Artık instagramda da var canlı yayın ordan izleyelim 10 dakka 20 dakka güzel olur![]()
Hatırlamıyorum ki hiç.en son M5 ile derse giderken açmıştı galiba
Geliriz reyisinstagramda açıcam canlı yayın kaç gundur aklımda , açarım bu akşam belki