BANA KALSA SİERRA 2.0 125 HP YAPARIM EMİREE30 yapmiyoz mu kanka [emoji23] @kerpetenemir
BANA KALSA SİERRA 2.0 125 HP YAPARIM EMİREE30 yapmiyoz mu kanka [emoji23] @kerpetenemir
Hmmm kanka Sierra elektronik sorunu yok mu yahu?BANA KALSA SİERRA 2.0 125 HP YAPARIM EMİRE
elektronik ne sorun olabilir knka projelik arabada :ASD:A:SDF söküp atarım herşeyi farları direk aküden alırım araya anahtar koyarım farlar çalışsın yeter :ASD:FASHmmm kanka Sierra elektronik sorunu yok mu yahu?
HAYIR SAT GİTSİN RWD ALCAZ
yav arabayı satmak için foto çektim ASF:ASD:F satmaktan vazgeçicem gibi bu gidişle![]()
sorun mu? ahahahaha arabası opel corsa 1.7 dtı olan adam daha ne kadar sorun görebilir kiHmmm kanka Sierra elektronik sorunu yok mu yahu?
EMİR TOFAŞ O ZAMANe30 olmaz yapahalı parçaları , sierranın parçasını bulamayız @motorsinann
124mü alsakEMİR TOFAŞ O ZAMAN
knka yeter artık sorun istemiyorum ajsghasorun mu? ahahahaha arabası opel corsa 1.7 dtı olan adam daha ne kadar sorun görebilir ki![]()
Devlet kanalı %100 Oto gibi bir programı yaparsa böyle olurulan şu arayı 25e satıyodu sahini sonra galeri aldı ilk önce 50bin lira yazdılar sonra 42bine düştü şimdide 32ye düşmüş A:ASDF:ASDF yav bir araba nasıl maafedilir kanıtı budur abi , bende apaçiyimde benim arabam düzgün duruyo en azından dışardan![]()
knk bana daha çok uyar karbüratörlü sürekli ayar yaparız, ayarı açar performans alırız, çift wober takarız124mü alsak![]()
bu araba o programdanmı çıkmaDevlet kanalı %100 Oto gibi bir programı yaparsa böyle olurİmam osurursa cemaat şey yapar derler ya hahah
![]()
knka açık manifold yapalımknk bana daha çok uyar karbüratörlü sürekli ayar yaparız, ayarı açar performans alırız, çift wober takarız
@kerpetenemir abi satmayı düşünüyorsan o iş bende bak![]()
açık manifold nasıl yapıcan olm karbüratörlüknka açık manifold yapalım
enjeksiyona çeviririzaçık manifold nasıl yapıcan olm karbüratörlü
Ben birkaç kişiyi dürtükliym belki alırlarkanki satmayı düşünüyorum ama bi yandanda satmak istemiyorum :ASD:F
Çok izlemiştir kesin Onlardan pek bir farkı yokbu araba o programdanmı çıkma
yada kanka yanma odasına pürmüz bağlayalım pompayıda direk verelim enjektör iptali yapalım ASD:ASDF: egzoz zamanı iptali yapalım aradan bi yerden atar egzozu sürekli yansın A:SDF:ASDF:ASaçık manifold nasıl yapıcan olm karbüratörlü