Almadan 3 gün öncesine kadar OPC sandığım(Opc den daha iyi durumda) aracımın konusunu hayırlısıyla açıyorum arkadaşlar, gazamız mübarek olsun.
Eski aracımın konusu:
otopark.com
Polo‘nun tadını güzel çıkarttım, gerçekten sorunsuz bir şekilde zaman geçirdim, kazasız geçirmedim diyemeyeceğim ama ölmeden her gencin binmek istediği bir araca sahip olduğum için şükürler olsun!
Sürekli gel gitler yaşadığımı herkes bilir, artık bir karar verip amacıma ulaşmam lazımdı. Hem gündelik binebileceğim hem de pist için uygun bir araç arıyordum epeydir. Aklımda hep daha önce Booster Performance Erhan abimin sıfırdan topladığı 1.6T Astra’yı almamanın pişmanlığı vardı. Piyasada temiz bir 1.6T kalmadığını kabullenerek daha önceden de tanıdığım Hasan Abi’nin 2.0T GTC’ye yöneldim. Gerçekten ilk sürüşe çıktığım da “işte, yıllardır aradığım otomobilim bu” demiştim. Şükürler olsun, bu çılgınlığı da yapıp sahip olduk
Aracı anlat anlat bitiremem açıkçası, adminler onaylarsa başka forumdan daha önce açılmış olan konusunun linkini buraya bırakıyor, aracın da birkaç resmini sallıyorum
Eski aracımın konusu:
Polo GTI
Bu konu Polo GTI olan tüm maceralarımın detayları olacaktır. Araç ile neler yaptım, neler olmuş, vs. hepsi yer alacaktır. Satmayı düşünmesem de ilerdeki sahibine kılavuz olacak bir konu olacaktır. Takip edip iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim :) Öncelikle bu hikayeye nasıl başladım...

Polo‘nun tadını güzel çıkarttım, gerçekten sorunsuz bir şekilde zaman geçirdim, kazasız geçirmedim diyemeyeceğim ama ölmeden her gencin binmek istediği bir araca sahip olduğum için şükürler olsun!
Sürekli gel gitler yaşadığımı herkes bilir, artık bir karar verip amacıma ulaşmam lazımdı. Hem gündelik binebileceğim hem de pist için uygun bir araç arıyordum epeydir. Aklımda hep daha önce Booster Performance Erhan abimin sıfırdan topladığı 1.6T Astra’yı almamanın pişmanlığı vardı. Piyasada temiz bir 1.6T kalmadığını kabullenerek daha önceden de tanıdığım Hasan Abi’nin 2.0T GTC’ye yöneldim. Gerçekten ilk sürüşe çıktığım da “işte, yıllardır aradığım otomobilim bu” demiştim. Şükürler olsun, bu çılgınlığı da yapıp sahip olduk

Aracı anlat anlat bitiremem açıkçası, adminler onaylarsa başka forumdan daha önce açılmış olan konusunun linkini buraya bırakıyor, aracın da birkaç resmini sallıyorum

Astra GTC - 100 Bin TL Pist Arabasi (Dikkat Yogun FP Icerigi)
Selamlar Baþlýktan da anlaþýlabileceði gibi 100bin TL bütçe ile biraz da iddialý hedefler koyduk, bunlar; - Istanbul Park'da 2:25 yapabilecek
www.techturkey.com
Ekli dosyalar
-
9A53BD9A-A7FC-4CF0-B7D2-285AF897874A.jpeg215.4 KB · Görüntüleme: 0
-
E7547963-9EB8-4A34-A755-8A194F396CB8.jpeg1.8 MB · Görüntüleme: 0
-
72FFD320-0888-4159-9D05-B5F384EB4CCE.jpeg355.1 KB · Görüntüleme: 0
-
C01F9128-8890-497D-9803-DA365FAEF640.jpeg289.7 KB · Görüntüleme: 0
-
BEEC36A2-9EE6-4495-9A79-29632AF942D1.jpeg198.6 KB · Görüntüleme: 0