Yıllardır klasik otomobiller ve klasik otomobil kulüpleriyle iç içeyim. Bilgim dahilinde birkaç şey paylaşmak istiyorum.
Bir otomobilin klasik olması için dünya çapında bilinir olması şartı aranır. Sadece belli bir yaşı geçmesi yetmiyor. Bunlara ek olarak dünya genelinde kulüpleri var mı? Koleksiyon değeri taşıyor mu? gibi sorulara da cevap vermesi gerekiyor.
Konuyu baştan sona okumadım ama yukarda "T-Stop 131 Klasiktir" denmiş. Hayır değildir efendim T-Stop Türkiye dışında hangi Avrupa ülkelerinde kullanıldı veya üretildi? (İtalyan Mirafiori hariç) Yerli klasik denebilir fakat dünya çapında klasik derseniz gülerler. Aynı şey 124 için de geçerli

Ülkemizde klasik otomobiller ne yazık ki yanlış biliniyor. Eski-yaşlı her otomobile klasik deniyor. Yakında Şahin Doğan da klasik diye anılacak bakın görün

Klasik otomobil çok dallı bir ağaç. Anika Klasik Otomobiller , Oldtimer Klasikler, Youngtimer Klasik Otomobiller gibi kategoriler haricinde bir de Üretim yeri, hitap ettiği kitle ve üreticiye göre
American Muscle (Dodge Challenger) ve Pony Car (Mustang), Mopar üretimi GM üretimi, Avrupa Klasikleri (Bmw,Volkswagen vb) Amerikan Klasikleri (Pontiac,Dodge, Ford'un bazı üretimleri) gibi çok çeşitli dallara ayrılıyor. Daha çok çeşitli kategorilendirmeler ve tabirler var fakat konu uzar konuyu açan arkadaşın sorduğu soruya cevap bulması bir hayli güçleşir.