Al işte ,operasyon olursa zamdan farklı şeyler de olabilirdaha yeni haberlerde okudum rusya: türkiye ile suriyeye büyük bir operasyon yapacağız bu ay içinde demiş daha çok görürüz herhalde zam haberlerini
Al işte ,operasyon olursa zamdan farklı şeyler de olabilirdaha yeni haberlerde okudum rusya: türkiye ile suriyeye büyük bir operasyon yapacağız bu ay içinde demiş daha çok görürüz herhalde zam haberlerini
Rusyada bi elma 10 dolar bizi kiskaniyler heyy
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendini bitirdi buda yarancam diye be.
Karaktersiz işte, 3 5 sene sonra yonetim degisirse onlardan taraf olurKendini bitirdi buda yarancam diye be.
operasyonmu :O Sebebi neydi ki ? Neyseki haberleri takip etmiyorum son dakikaya bakayım dedim ruhum sıkıldı.daha yeni haberlerde okudum rusya: türkiye ile suriyeye büyük bir operasyon yapacağız bu ay içinde demiş daha çok görürüz herhalde zam haberlerini
akaryakıt zamlarından sonra aslşdkdkfj donanımhaberde gördümoperasyonmu :O Sebebi neydi ki ? Neyseki haberleri takip etmiyorum son dakikaya bakayım dedim ruhum sıkıldı.
zengin ne bilsin yav zamı bu gece bekleniyodu ama ortalık sessiz geçecek gibi 3 5 günyarın için bekleniyor sanırım.
bir zengine sormak lazım ===>> @maximaorhan
Ozaman motorine 6 kr daha.akaryakıt zamlarından sonra aslşdkdkfj donanımhaberde gördüm
5 26 idi galiba gecen aldigimda benzin uzuntuden bakmadim benbugün ankaradaki fiyatları görünce benzin filan almadan arabamı sitenin en sakin yerine çekip usulca aynalarını kapattım.cidden içime öyle bir oturduki bu fiyatlardan dolayı lpg'ye geçsem bile eski ekonomikliği kalmadı.2.75 ney la
5.32 benzin 2.75 lpg fiyatı vardı.gözüme bisikletleri kestirdim.sağlıklı kalmalıyım diye kendimi avutsamda bu fiyatlar en büyük sebebi5 26 idi galiba gecen aldigimda benzin uzuntuden bakmadim ben
Birdahaki secime insallahBen opetin önünden geçerken gazın fiyatını 3.tlnin üstünde mi gördüm oha :O kim dur diyecek buna yahu