Ben bisikletle 20 kmde 10 tl falan yakıyorum . Ye iç falan . Duş deterjan bisiklet bakımı falan daha yok . Kmde 50 kr Çok yakıyom .
@CenkGs diyanetin bütçesini bulduk D:Lpgyede 14 kr artış diyorlar beyler.
Açılan onca imam hatip okulunun masrafı buradan karşılanıyor demek..@CenkGs diyanetin bütçesini bulduk D:
Allahım sen bize sabır ver yarabbim. Aklımı çıldırıcam en sonunda.
Müstahak.Olm bunların hangi beklentileri fos çıktı. 15 kuruş derler 25 kuruş zam yaparlar! Hayır dertleri ne ben onu anlamadım? Daha ne kadar devam edecek bu? zengininden fakirine, çalışanından emeklisine, gencinden yaşlısına sömürmedikleri yer kalmadı. Sadece benzin olsa iyi. Götümüze aldığımız donda verginin vergisi var lan!
Daha pompaya yansımadı bu ne aceleikinci bi zam geliyo diyolar 3 5 kuruşluk haberiniz olaaa
daha yeni haberlerde okudum rusya: türkiye ile suriyeye büyük bir operasyon yapacağız bu ay içinde demiş daha çok görürüz herhalde zam haberleriniDaha pompaya yansımadı bu ne acele
Rusyada bi elma 10 dolar bizi kiskaniyler heyydaha yeni haberlerde okudum rusya: türkiye ile suriyeye büyük bir operasyon yapacağız bu ay içinde demiş daha çok görürüz herhalde zam haberlerini