Akaryakıt Fiyatları

Zam gelmesine şaşırmam.
Kore DHC olayları nedeniyle dolar düştü, brent yükseldi. Yükseldi derken çok değil, 52 küsur dolar seviyelerinde, ama doların düştüğünü de göz önüne alınca artması için bir neden yok gibi duruyor.

DDb4QHbWsAApkLY.jpg
 
Lan diyaneti kapatın ne yaptı bu ülkeye camiye gidersin hoca önündekini okuyamıyor daha bi de fırça kayıyo gelmiyosunuz diye bi de üstüne para topluyorlar bakanlıkların harcamaları şefaflaştırılsın
 
Neyse beklenenden az . 5.35 den yırtttık (adana) çok büyük bi başarı . Nasılda beklenenden 6 kr aşşa zam gelmiş . Helallik . Oto gazda 14 kr deilde 1 kr aşşa oda bişey . Neyse sakinim .
 
  • Beğeni
Tepkiler: Iskender™
lpgyi doldurdum, içinde vardı zaten 45 liralık daha aldı. 100 liralıkda benzin aldım, çeyrek depo civarında zaten vardı içinde. depoyu fullemeye ciğerim yetmez,60 ltrelik depo
 
Ben arabaya acıdığımdan lpg taktımıyorum. Ama satarsam alan kişi taktırmazsa binemez. Bende yine araba alırsam ve benzinli olursa düzgün son sistem yağlamalı falan lpg sistemli tercih edeceğim gibi... derken lpgde en dış kulvardan bastırıyor :). 50 tllik benzin ışığı bile söndürmüyor kalan mesafede güncellemiyor her an yolda kalabilirm diğe bi 50 lik daha aldırıyor her türlü üstümüze oynuyor dış güçler :@ hep kim hadi tahmin edin ; dağlar denize ??
 
Son düzenleme:
Olm bunların hangi beklentileri fos çıktı. 15 kuruş derler 25 kuruş zam yaparlar! Hayır dertleri ne ben onu anlamadım? Daha ne kadar devam edecek bu? zengininden fakirine, çalışanından emeklisine, gencinden yaşlısına sömürmedikleri yer kalmadı. Sadece benzin olsa iyi. Götümüze aldığımız donda verginin vergisi var lan!
Müstahak.

Bunu derken durumdan memnun degilim.durumum olsada olmasada bile bile buyrun diye onlerine sunmam kendimi banada hos gelmiyor.herkeste oldugu gibi benimde canim cok aciyor ay sonu kendime kalan para giderek azaliyor.

Kimlere mustahak onu konusalim. En son referandumda evet verenlere mustahak.rezalet bir halde iken goz gore gore daha iyi olacaz deyip ulkeyi bu duruma surukleyenlere mustahak. Bana degil yani.ben geceleri bebek gibi uyuyorum.ha borcum var mi var o ayri.ama vicdanim inanilmaz rahat.yarin obur gun koyunlarinda giyecek donlari kalmadiginda isyana baslayacaklar iste o zaman alacagim patlamis misirimi oturup zevkle izleyecem.