şu haberi buraya attıktan sonra migrosa girdim. Kasiyer kız popeyes kampanyasından yararlanmak ister misin diye soruyormuş, opet kampanyası anladım lpgde varmı diyorum, kız suratıma bakıyo tuhaf tuhaf...
EVETBenzin üvey evlat mı?
her zaman ki taktik.Dolar düştü, brent uzun zamandır aynı seviyelerde ama maşallah benzin 5,18. Şimdi baya bir kişi yollara düştü, bayram sonrası göstermelik bir indirim gelebilir dolar artmazsa.
Bu sefer harvey yüzünden o olmuycak gibi https://twitter.com/foxnews/status/903673970867785732Dolar düştü, brent uzun zamandır aynı seviyelerde ama maşallah benzin 5,18. Şimdi baya bir kişi yollara düştü, bayram sonrası göstermelik bir indirim gelebilir dolar artmazsa.
valla keşke demeseydin. Sanki sen zammı sen yapmış gibi düşğndüm şimdi zor tutuyorum kendimi şaka bi yana zam zam zam bu ne yav taş mı yiyelim bizBenden duymuş olmayın ama ;
06.09.2017 çarsamba gününden gecerli olmak üzere benzinde 15, motorinde 10 krs fiyat artis beklentisi bulunmaktadir.
Yarın depoyu fulleme günü o zaman35 litre civarı yemlendirmek lazım makinayı.Benden duymuş olmayın ama ;
06.09.2017 çarsamba gününden gecerli olmak üzere benzinde 15, motorinde 10 krs fiyat artis beklentisi bulunmaktadir.
Yarın değişiklik yokmuş az daha sıkın dişiniziYarın depoyu fulleme günü o zaman35 litre civarı yemlendirmek lazım makinayı.
Otobüsü filan da bıraktım her yere bisikletAlmıyorum lan benzin mazot, hepsini koyacam garaja vurucam kilidi. Her yere dolmuş, otobüs, metro.
Aqmun dangalakları... Soydunuz soğana çevirdiniz yeter lan. Kendime mi çalışıyorum, devlete mi çalışıyorum belli değil be!
Olm bunların hangi beklentileri fos çıktı. 15 kuruş derler 25 kuruş zam yaparlar! Hayır dertleri ne ben onu anlamadım? Daha ne kadar devam edecek bu? zengininden fakirine, çalışanından emeklisine, gencinden yaşlısına sömürmedikleri yer kalmadı. Sadece benzin olsa iyi. Götümüze aldığımız donda verginin vergisi var lan!Dur abi beklenti daha sakin . İnşALLAH olmaz .
misOtobüsü filan da bıraktım her yere bisiklet
Okula da arada bisikletle gidebilirim gidiş 7.5 dönüş 7.5 km.30 dakikamı alır maksimum.
oh koyacak yerim olsa ben de gider gelirim belki de. Yerimiz yok.Okula da arada bisikletle gidebilirim gidiş 7.5 dönüş 7.5 km.30 dakikamı alır maksimum.