Bro gel seninle yıldıız olalımmmmHayallerim ülkeme faydalı bir mühendis olmaktan İsviçre’ye Almanya’ya kaçmaya döndü :/
Bro gel seninle yıldıız olalımmmmHayallerim ülkeme faydalı bir mühendis olmaktan İsviçre’ye Almanya’ya kaçmaya döndü :/
otomatik için ne kadar fark eder bu hesap sence?Hyundai i20 üzerinden yakıt tipi maliyetleri.
yıl başı hediyesi olarak bi zam yaparlar. Sonra hediyenin hediyesi zammı derken gider öyleZam yok mu? Canım zam çekti. Zam getirin banaaaa..
Artık direkt damardan alıyoruz.Zam yok mu? Canım zam çekti. Zam getirin banaaaa..
Zamm istiyorum zammm sulu sulu ılık ılık ıslak ıslakkk..Zam yok mu? Canım zam çekti. Zam getirin banaaaa..
Yanliz o sizinde partiniz... gelir yine...Yetmez ama EVET.. Ver mehteri, reiiss ve aveneleri bizi uzaya götürecek, en iyi 10 ekonomiden biri yapacak, çağ atlayacağız, dolar 1 lira olacak, AB'ye gireceğiz vizesiz gideceğiz, terör bitecek.. say say bitiremiyorum Hüloğğ
Benim partim değil çok net. Her oy veren aynı zihniyette değil tabii ki. Benim asıl eleştirdiğim, eleştirmeyi bile bilmeyen, ne hale geldiğimizi zerre görmeyen ya da görmek istemeyen, siyaseti futbol taraftarlığına dönüştüren cahil tayfadır. Yoksa 10 parmağın 10 'u da bir değil.Yanliz o sizinde partiniz... gelir yine...