Abi ben v power alınca daha az yakıyo anlamadım yaBizim zonguldak çıkışındaki shell'de satılıyordu ama oradan da kaldırmışlar. Bilemiyorum vallahi.
Abi ben v power alınca daha az yakıyo anlamadım yaBizim zonguldak çıkışındaki shell'de satılıyordu ama oradan da kaldırmışlar. Bilemiyorum vallahi.
Genelde menzilin biraz daha kısaldığını söylerler ama bilemiyorum. Okuduğum bir blog yazısında da oktan yüksekliğinin menzile artı ya da eksik anlamda hiç bir etkisinin olmadığını söylüyordu anlatan kişi bilemiyorum.. Shell'in dizel yakıtını ben de çok merak ediyorum ama yıllardır aracı opet'e alıştırdım, açıkçası shell kullanmak yemiyor. Malum dizel motor benzinliye benzemez, hiç de şakası olmaz keratanınAbi ben v power alınca daha az yakıyo anlamadım ya
Bende opet daha az yakiyordu ama v power da cekis muazzam artti.yakit biraz daha cabuk gidiyor gibi. Daha dun deponun 4 te 1 i kalmisti 150 liralik aldim 4 te 3 anca dolu noluyor bu fiyatlara ya.Abi ben v power alınca daha az yakıyo anlamadım ya
Burdan 25 kişiye özel mesaj attım kampanyayı anlatan, kaçı kullandı merak ediyorum.
Arabayı ilk aldığımda lpg 1,94 lira idi. Şu an en son 2,82 liradan gaz aldım.
Arabanın bana 10 aylık dönemde km de kuruş cinsinden yakıt maliyeti ekteki resimden görüyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 5818
6-7 liradan satarlar artık o yakıtı...aklıma geldi. 2018 başında yakıta avrupa standardı geliyor. ne olacak bilmiyorum ama duam şu:
ALLAHIM NOLUR PİYASAYA 98 VE 100 OKTAN GİRSİN. AMIN
Abi bizim buralar hep yokuş güç gerekiyor belkide ondandırGenelde menzilin biraz daha kısaldığını söylerler ama bilemiyorum. Okuduğum bir blog yazısında da oktan yüksekliğinin menzile artı ya da eksik anlamda hiç bir etkisinin olmadığını söylüyordu anlatan kişi bilemiyorum.. Shell'in dizel yakıtını ben de çok merak ediyorum ama yıllardır aracı opet'e alıştırdım, açıkçası shell kullanmak yemiyor. Malum dizel motor benzinliye benzemez, hiç de şakası olmaz keratanın
fiyatlar canımıza okuyor ya artık bu işe çözüm lazımBende opet daha az yakiyordu ama v power da cekis muazzam artti.yakit biraz daha cabuk gidiyor gibi. Daha dun deponun 4 te 1 i kalmisti 150 liralik aldim 4 te 3 anca dolu noluyor bu fiyatlara ya.
Hayir^lisi olsun insallahAbi bizim buralar hep yokuş güç gerekiyor belkide ondandır
fiyatlar canımıza okuyor ya artık bu işe çözüm lazım
Aygaz ın içeriği diğer otogazlara göre daha değişik, yakıt katkıları daha fazla ve performans olarak güzel bir yakıt.Değerli arkadaşlar, ben size danışmak istediğim bazı konular var.
Şimdi arabamızda benzin filtresi var, Lpg filtresi var. Bunlara rağmen halen nasıl motorun enjektörüne pis yakıt gidiebiliyor.
Benimde lpg enjektörüm garantiden değiştirildi.
Ama gel görki ben arabamın lpg filtresini değiştirdikten 2 3 bin km sonra oluşan bir durumdu.
Bu resimdeki küçük beyaz filtre , esas sıvı gazın depodan gecerken ilk girdiği filtre.
Büyük metalik olan ise enjektörelere varmadan önce gectiği filtre.
Sonuc olarak Opetten üst üste 10 depo alıp akabinde 2 adet enjektörümü kaybettim. EN kaliteli opet aygaz sanırdım. Ama malesef enjektörlerim bozuldu. Ben ilk zamanlar hep aytemizden aldım. 50 60 depo aytemiz gecmişim vardır. Ama şimdi korkuyorum. Teknik servis Shell dedi diye shelden şaşmıyoruz. Ama AYtemizdede güzel indirimler var. Üstelik shellden daha yaygın
Yaşadığım şehir de 2-3 tane vardır ya da yoktur ve hiç biri yolumun üzerinde değil
Bizde de petrol ofisinin kartı var duruma göre 20-30 kuruş indirim yapıyor tek avuntumuz oBizim Bursa'da bizim eve 5 ve 10 km uzaklıktaki istasyonlarda vardı. Sonra kampanya uzayınca 2 km uzaklıktaki istasyona da geldi şansa. Telefon ekranında yakıt alınıyor yazısını görünce pompa dolana kadar sırıtıyosun falan, sinirinden değil de keyiften gülüyosun ilk defa
O da bişey bi yerde.Bizde de petrol ofisinin kartı var duruma göre 20-30 kuruş indirim yapıyor tek avuntumuz o
bunları gerçekten anladıysanız size helal olsun. ben gerçek 98 oktan hariç farkı göremiyorumPeugeot 308 BlueHDi'ma bugüne kadar en iyi fiyat/performansı sunan Total Excellium Eurodizel oldu. BP ve Shell ile daha performanslı gidiyor ama menzil düşüyor, Opel'de hem performans yok hem menzil daha düşük. Total'de ise motor daha sessiz çalıştı, menzil daha uzadı ama Shell ve BP'nin yarım tık altında gibi geliyor performansı.