Akaryakıt Fiyatları

inanır mısın uzun zamandır bunu düşünüyorum biz de 3 5 çocuk yapmalıyız ama çocuklarımız yokluk çekmesin kaliteli bir yaşam sürmesi için iyi okullara gitsin zorluk çekmesin düşünceleriyle üreyip sokağa salmıyoruz. bunlar maşallah çat çat 3 5 yapıyor sonra neredeyse tümü böyle tipler oluyor.
Valla kimse kusura bakmasin da cahil cebinde 5 kurus parasi olmayan allah rizkini verir diye yapiyorda yapiyor cocuk. Ulan neden hayatini karartiyorsun belki omru boyunca hep diger cocuklara gipta edecek. 4 cocuga bolusturdugun azicik parayi tek cocuga harcayip onun iyi bir egitim iyi bir hayata sahip olmasina yol acmak varken neden yani bizim cahilimizde kor kütük be

Valla kimse kusura bakmasin da cahil cebinde 5 kurus parasi olmayan allah rizkini verir diye yapiyorda yapiyor cocuk. Ulan neden hayatini karartiyorsun belki omru boyunca hep diger cocuklara gipta edecek. 4 cocuga bolusturdugun azicik parayi tek cocuga harcayip onun iyi bir egitim iyi bir hayata sahip olmasina yol acmak varken neden yani bizim cahilimizde kor kütük be

Sen bu çoçuk işine takmışsın :)

Abi saklamadiysan otoparka girememek , motor icin omur kisitlayici , tek bir patlama haberi olmasa bile bana gore hala tehlikeli , 0 km ye sonradan taktiriliyorsa pahali ve garantiden cikma durumu vs bana gore goze alinmayacak kadar bi fark var

Kesinlikle sonradan lpg işine karşiyim. Ayrıca senin aeaban ekonomik. Senin Hypermiling yapıp kasım kasım kasman gerek :p

Abi babam 2 çocuk yapmış da noluyo. Ben ilkokul dönemimdeyken babam 0 km araba alırdı, telefonu arızalanınca yaptırmak yerine yenisini alırdı, haftada en az 3-4 kere “hadin bi dışadı çıkalım” derdi migrostaki otomobil şeklindeki alışveriş arabalarının içine binerdik döke saça alışveriş yapardık, Türkiyenin yarısını çocukluğumda babam gezdirdi. Son birkaç yıldır bişey istesem “bi dahaki ay bakalım” veya “gezmeye harcayacak paramız yok” cevabını alıyorum

Abi babam 2 çocuk yapmış da noluyo. Ben ilkokul dönemimdeyken babam 0 km araba alırdı, telefonu arızalanınca yaptırmak yerine yenisini alırdı, haftada en az 3-4 kere “hadin bi dışadı çıkalım” derdi migrostaki otomobil şeklindeki alışveriş arabalarının içine binerdik döke saça alışveriş yapardık, Türkiyenin yarısını çocukluğumda babam gezdirdi. Son birkaç yıldır bişey istesem “bi dahaki ay bakalım” veya “gezmeye harcayacak paramız yok” cevabını alıyorum
Cevabim anca tahmin ve gozlem uzerine olabilir kendi cevremden ileri surerek anlatiyorum durum sizde farklida olabilir alinma lutfen. Insanlar yaslaninca cimrilesir. Belli zaman sonra ben öldükten sonra cocuklar ne yapacak torunlar ne olucak endiseside yuruyup gitmis olabilir.

Bizim millet de bir enterasan. Şu cam filmi yasağı için yapılan tatavanın yarısını benzin zamları için yapmıyorlar.
Zamanında yapıldı. Hatta bir ara kontak kapatma eylemi filan da yapıldı ama en fazla 1-2 gün sürebiliyor. İnsanların dayanması mümkün değil ki. E millet akaryakıt fiyatları yüzünden sokaklara dökülse bu sefer "bunnar teröriz vatan hayini" diye hallenip palayla kovalayacak dingil sayısı da az değil malum. Durumdan hoşnut olmamasına rağmen ses çıkaramayan, tamamen sindirilmiş bir toplum var. Hepimiz bu topluluğa dahiliz maalesef. Kaç yıldır söylüyorum: Bittik, okeye dönüyoruz, ülke olarak uzatmaları oynuyoruz.

Cevabim anca tahmin ve gozlem uzerine olabilir kendi cevremden ileri surerek anlatiyorum durum sizde farklida olabilir alinma lutfen. Insanlar yaslaninca cimrilesir. Belli zaman sonra ben öldükten sonra cocuklar ne yapacak torunlar ne olucak endiseside yuruyup gitmis olabilir.
Haklısın abi o durum da var da genel anlamda hepimizin yaşadığı sorunlara kendi hayatımdan bir örnek vermek istedim. Yani en azından benim için geçerli :)

Zamanında yapıldı. Hatta bir ara kontak kapatma eylemi filan da yapıldı ama en fazla 1-2 gün sürebiliyor. İnsanların dayanması mümkün değil ki. E millet akaryakıt fiyatları yüzünden sokaklara dökülse bu sefer "bunnar teröriz vatan hayini" diye hallenip palayla kovalayacak dingil sayısı da az değil malum. Durumdan hoşnut olmamasına rağmen ses çıkaramayan, tamamen sindirilmiş bir toplum var. Hepimiz bu topluluğa dahiliz maalesef. Kaç yıldır söylüyorum: Bittik, okeye dönüyoruz, ülke olarak uzatmaları oynuyoruz.
Hoca doğru söylüyor... Bu sefer güldürmedi

Ben her sabah trafik çekiyorum. Son günlerde trafiğin boyutu iyice arttı. Malum sabah ayazında millet arabası ile işe gitmek istiyor. Kadiköy metrosuda Pendikte bitiyor. 7 yılıdr gebzeye getiremediler. Tabi rantcıların rantı bozulcağı için metro inşası yavaş yürüyor.
Yani benzine ne kadar zam yapsakta, trafik asla bitmiyor. Dün 1 saate eve vardım. 1,94 liradan alınan gaz, 1 yılda 1 lira dan fazla zam görmüş. Ama kimin umurunda :(

zzzzaaaammmm vaaaaaaarrrrr beyler bayanlar.benzine 13krş bindirdiler yine.yarın geçerliymiş depoları dolduralım (para kaldıysa tabi :( )

Son düzenleme:
Hafta sonundan itibaren motorine 10-12 kuruş arası zam bekleniyormuş. Akbile yatırım yapmayı planlıyorum tutarsa büyük kazanırım gibime geliyor.