Beyler ,,
2,99 lpg görünce, ben gene benzinden LPG yakıta gectim... Rakamlar en cok 3,2 lira bizim burda. Benzinin yarı fiyatında az. Ben gene lpg yakayım, madem arabada özellik var. Neden kullanmayalım ki . 100 kmde 13 lira fark. deli rakam.
demişti...Abi emin misin
demişti...
Ahahahahah cesaretin yok bu aşkaBeyler ,,
2,99 lpg görünce, ben gene benzinden LPG yakıta gectim... Rakamlar en cok 3,2 lira bizim burda. Benzinin yarı fiyatında az. Ben gene lpg yakayım, madem arabada özellik var. Neden kullanmayalım ki . 100 kmde 13 lira fark. deli rakam.
Aslında, hanıma sözüm var, Bozcada seyehati için masrafları tekrar kısıp bütce yapmam lazım.
Fark az değil be doktor. Adam 2,99'dan aldım litresini diyor. Artık bakmıyorum ama en son 6,25'ten mi ne almıştım galiba.Ahahahahah cesaretin yok bu aşka
Lpg nin zararlarında da yazdım aslında.Durumu olmayan birine bu lpg riskleri alınmaz denemez.İnşaatta çalışan evine günlük yevmiye götüren babanın aldığı hayati riske haksızlık yaparım.Aynı saygıyı gerçekten neredeyse dişe değmeyecek tasarrufu yapmak isteyene gösteremem ama.Benzer durumda olsaydım ben kullanmaya devam ederdim.
Araç LPGli olmasa, LPG bağlatmam. Ama LPGliyse ve bunca zaman kullandıysam, kullanmaya devam ederdim.
Fark az değil be doktor. Adam 2,99'dan aldım litresini diyor. Artık bakmıyorum ama en son 6,25'ten mi ne almıştım galiba.
Not: Ailede ve bende hiç LPGli araç olmadı, ona rağmen böyle düşünüyorum.
@İstanbulluu abi yine ucuz lpgden gol yeme fazla ucuz bir terslik var gibi
Kısa süreli kalp krizi.@trepgis
Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı; 14/08/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 46, Motorinde 58 Kuruş/Litre Fiyat artışı gerçekleşmiş olup artış ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır.
Şu otvden karşılaşma nezamana kadar devam edecek bilen varmi?@trepgis
Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı; 14/08/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 46, Motorinde 58 Kuruş/Litre Fiyat artışı gerçekleşmiş olup artış ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır.
Bu zamana kadar alınan vergileri biriktirseler zaten 1 yıl bedavaya yakıt alırız heralde@trepgis
ne güzel işte yakıttan ötv kalkmış olurAkaryakıt ürünlerinde fiyat artışı;
14/08/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 46, Motorinde 58 Kuruş/Litre Fiyat artışı gerçekleşmiş olup artış ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır.
Bu ÖTV;'den karşılanma muhabbeti bittiği zaman büyük olay var.