Burda kdv ötv almıyor ama şirketlerden kurumlar vergisi olarak alacak
Her türlü kazanç
Abi burasi akaryakit fiyatlari basligi. Ceza alma diye soyluyorum. Isteyen olursa senden ayri bir baslik altinda tecrubelerini birikimlerini paylasirsin.Yarın aytemizde Halk günü var. Merak ediyorum kaç para fiyat yazacaklar.
Yarından itibaren işe haftanın 4 günü direksiyon sallayacağım. Ayda 1100 km,
Buraya yazarım onuda.
Abi burasi akaryakit fiyatlari basligi. Ceza alma diye soyluyorum. Isteyen olursa senden ayri bir baslik altinda tecrubelerini birikimlerini paylasirsin.
Abi fiyatlar aciklanir paylasirsin . Oznel yorumlarin varsa farkli bir baslikla konusulmasi daha iyi olur.Aytemiz'de Halk günü Akaryakıt Fiyatları buna dahil değil mi?
Abi fiyatlar aciklanir paylasirsin . Oznel yorumlarin varsa farkli bir baslikla konusulmasi daha iyi olur.
Geçen hafta 2.69'dan aldım Bursa'dan. En uygun yer orasıydı, aynı gün yine İstanbul'da en uygun yer olan 2.61'den almıştım. Bugün gidicem bakalım kaç kuruş olmuş İstanbul'daki yer...
Halkalı'da PO var, orası diğer yerlere göre gerçekten uygun veriyor ve hemen hemen aynı km götürüyor.... Öğrenince buraya yazarım, yakın olanlar gidip doldurabilir.
Bugün gittim doldurmaya, 2,38'den aldım. İndirimden önce 2,61'den alıyordum. Yer tarifi isteyen olursa yardımcı olabilirim.
Birde adam referandumdan sonra alttan olanlara dolum yapılmayacak dedi ama ben çok üzerinde durmadım. Var mı böyle bişey?
Yine depolarımıza ateşler düştü
Aytemiz bu gün halk günü olmasına rağmen fiyatı 2,29 liradan 2,26 lira düşürmüş. Amma düşürmüş.. 4 kuruş indirim
abi 2,29 dan 2,26ya düşünce 3 kuruş indirim oluyor yakıştıramadım
Valla nasıl böyle bir hata yaptım ben
yok mu arttıran allah beee. 5.35 yetmeeeeeeez