Aytemiz bu gün halk günü olmasına rağmen fiyatı 2,29 liradan 2,26 lira düşürmüş. Amma düşürmüş.. 4 kuruş indirim
Ali hocam canın sağolsun. Son 2 haftadaki zamlardan sonra herkesin kafalar karışık.Valla nasıl böyle bir hata yaptım ben
Aytemiz bu gün halk günü olmasına rağmen fiyatı 2,29 liradan 2,26 lira düşürmüş. Amma düşürmüş.. 4 kuruş indirim
Ali hocam canın sağolsun. Son 2 haftadaki zamlardan sonra herkesin kafalar karışık.Valla nasıl böyle bir hata yaptım ben
Aynen daha önce açıklamıştım bunu temel sebebi bu Türkiye'deZaten devlet asıl olan direk vergileri (kurumlar vergisi, gelir vergisi gibi) toplayamadığı için, en direkt vergiler (KDV, ÖTV gibi ) ayakta durmaya çalışıyor.. hal böyle olunca takır takır, peşin peşin gelir vergisi veren vatandaş (işçi sınıfı ve beyaz yaka) hem gelir vergisini nizami olarak veriyorken, hemde korkunç seviyeye ulaşmış olan en direk vergileri hayatın her alanında direkt ödüyor..
Devlet kayıt dışı ekonomiyi denetleyemeyip, vergilendiremediği sürece, en direkt vergiler bu şekilde devam edecek ..
Bireyelere düşen görevlerde var.... en önemlisi her alışverişte fiş almak.....fiş almadığınız her ekonomik faliyet kayıt dışına gider....
Lan daha yaptıkları yansımadı şimdi bi daha mı zam gelicekPÜİS, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası
AKARYAKIT FİYATLARI
11-12 Nisan 2017 tarihlerinde benzin ve motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmemektedir.
hacı beklenmemektedir diyoLan daha yaptıkları yansımadı şimdi bi daha mı zam gelicek
Sövücem şimdi ana avrat biri piyasayla oynuyo $ öyle artmadı varil fiyatıda aynı şekildehacı beklenmemektedir diyo
https://www.instagram.com/p/BSv8-yWjRjq/Ali hocam canın sağolsun. Son 2 haftadaki zamlardan sonra herkesin kafalar karışık.
Ekli dosyayı görüntüle 6014
Sadece ilişkide değil, siyasette de milletçe matematik özürlüyüzsonra niye ilişkiler yürümüyor
Bu efsane yaa .Sadece ilişkide değil, siyasette de milletçe matematik özürlüyüz
Sadece ilişkide değil, siyasette de milletçe matematik özürlüyüz
ne güzel dertlerin var. pazar günü 1 saatte 3.köprüde 70tl benzim içtimBen hayla indirimli lpg alamadım, alamadan zam yaparlar diye tedirginim. Depo bitmiyor. .
ne güzel dertlerin var. pazar günü 1 saatte 3.köprüde 70tl benzim içtim
Vayyy onlar da bizi takip ediyor
Halk arasında iyi mazot daha çabuk biter, ya da shellinki incedir daha çabuk biter gibi şeyler söylenir. Tek sebebi yakıt katkısı, performans artırıcı enjektör temizleyici gibi. Aslında normal motorin almak en doğrusu ama malesef ülkemizde benzin ve motorin kalitesi düşük olduğu ve kirli olduğu için eurodiesel ya da süper benzin diye tabir edilen katkılı akaryakıt almak daha mantıklı. Aralarındaki tek fark katkılar, shell o yüzden çabuk bitiyorBu fiyatlarda hayatta kalmanın tek yolu yokuş aşağı gaza basmamak,klima kullanmayıp onun yerine soyunmak,arabanın panelleri arasındaki boşlukları bant ile kapamak vb kısacası muhip reisin izinden gitmek gerekiyor. Ek bilgi olarak 6 aydır shell vpower nitro mazot kullanıyordum. Son 2 depoda po kullanmaya başladım. Menzilim 100+ km arttı. Shellde su mu katıyolar mazota neden böyle oldu bilen biri yazabilirmi?