Kesinlikle katılıyorum maceraya gerek yok S7 zaten çok başarılı bir telefon.http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-samsung-turkiye-garantili-p-TELCEPSAMS7-GD
Bütçeni 250 tl daha zorlayıp bunu alabilirsin. Fotoğraf kalitesi tartışılmaz. Batarya ömrü fena değil ve bence hepsinden daha uzun ömürlü.
Hiç duymadım bugüne kadar GPS şikayeti.Bu telefonun gps sıkıntıları yok dimi arkadaşlar, bakın en önemli şeylerden biri benim için![]()
Hocam İnşAllah seçimizle mutlu olursunuz aldığınız takdirde değerlendirme yazısı bekliyoruzSon durum bu. Maaş alınca siparişi onaylıyacağım
![]()
Mi5s i bi al bence. Kullan biraz sonra mi6s çıkacak. Belki onu alırsın. Benim telefona dün güncelleme geldi iyice güzel oldu. Al gitsin abiArkadaşlar,
Biraz daha bekleyip Xiaomi Mi6 mı alsam.. Nedersiniz. ?
Kesinlikle mi6 al. Zira mi5 benim gözümde şu videodan sonra bitmiştir. Adam bisküvi paylaşır gibi kırdı telefonu. Kesme şekeri bile kırmak daha zor gibi duruyor. Bu telefonun dayanıklılığı vasatın da altında. Bir kaç defa düşürmeden sonra neler olur hayal etmek istemiyorum. Videonun ilk saniyelerinde mi5 var, sonra mi6'ya geçiyorlar.Arkadaşlar,
Biraz daha bekleyip Xiaomi Mi6 mı alsam.. Nedersiniz. ?
Abi mi5 plastik ondan öyle bi sıkıntı var.Mi5s de metal kasaya geçtiler öyle bi problem yok.Kesinlikle mi6 al. Zira mi5 benim gözümde şu videodan sonra bitmiştir. Adam bisküvi paylaşır gibi kırdı telefonu. Kesme şekeri bile kırmak daha zor gibi duruyor. Bu telefonun dayanıklılığı vasatın da altında. Bir kaç defa düşürmeden sonra neler olur hayal etmek istemiyorum. Videonun ilk saniyelerinde mi5 var, sonra mi6'ya geçiyorlar.
5s de halletmişlerse sevinirim diyebilirim. Öyle telefon mu olur cebindeyken otursan bükülüp kırılacak gibi yani. Milletin parasına yazık.Abi mi5 plastik ondan öyle bi sıkıntı var.Mi5s de metal kasaya geçtiler öyle bi problem yok.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi5s te bi sıkıntı yok dayanıklı baya5s de halletmişlerse sevinirim diyebilirim. Öyle telefon mu olur cebindeyken otursan bükülüp kırılacak gibi yani. Milletin parasına yazık.
Dediğim gibi halletmişlerse gayet iyi.. Aksi takdirde o şekilde telefon kullanılmaz.Mi5s te bi sıkıntı yok dayanıklı baya
1.5 yıldır kullanıyorum. Hiç kırmaya çalışmadığım için sıkıntı olmadı. [emoji23]Dediğim gibi halletmişlerse gayet iyi.. Aksi takdirde o şekilde telefon kullanılmaz.
Ee tabii ki hocam, ben de kendi telefonumu hiç öyle zorlamadım. Zaten zorlayan olduğunu da düşünmüyorum1.5 yıldır kullanıyorum. Hiç kırmaya çalışmadığım için sıkıntı olmadı. [emoji23]
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi