Akıllı Telefon Seçmem konusunda yardım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Modeller hakkında pek bir bilgim yok ama samsung note serisi kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki A7'de heyyvvvanlar gibi pil ömrü var.

Son durum bu. Maaş alınca siparişi onaylıyacağım :)
Mv7pzg.png

Abi bizim mi5s telefon kullanıcı grubu var wp de dur link atayım da sen de gir belki GPS sıkıntısı yaşayan vardır

Arkadaşlar,
Biraz daha bekleyip Xiaomi Mi6 mı alsam.. Nedersiniz. ?
Kesinlikle mi6 al. Zira mi5 benim gözümde şu videodan sonra bitmiştir. Adam bisküvi paylaşır gibi kırdı telefonu. Kesme şekeri bile kırmak daha zor gibi duruyor. Bu telefonun dayanıklılığı vasatın da altında. Bir kaç defa düşürmeden sonra neler olur hayal etmek istemiyorum. Videonun ilk saniyelerinde mi5 var, sonra mi6'ya geçiyorlar.

Son düzenleme:
Kesinlikle mi6 al. Zira mi5 benim gözümde şu videodan sonra bitmiştir. Adam bisküvi paylaşır gibi kırdı telefonu. Kesme şekeri bile kırmak daha zor gibi duruyor. Bu telefonun dayanıklılığı vasatın da altında. Bir kaç defa düşürmeden sonra neler olur hayal etmek istemiyorum. Videonun ilk saniyelerinde mi5 var, sonra mi6'ya geçiyorlar.
Abi mi5 plastik ondan öyle bi sıkıntı var.Mi5s de metal kasaya geçtiler öyle bi problem yok.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.5 yıldır kullanıyorum. Hiç kırmaya çalışmadığım için sıkıntı olmadı. [emoji23]

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ee tabii ki hocam, ben de kendi telefonumu hiç öyle zorlamadım. Zaten zorlayan olduğunu da düşünmüyorum :D Ama telefonun zorlanmaya karşı verdiği tepki kasa sağlamlığını gösterir. Telefonların zaman içinde performanstan düşmesine sebep olan en önemli şey darbeler, yere düşmelerdir. Kasa dayanıklılığı düşük olan telefonlar en küçükten en büyük darbeye kadar tüm etkiyi işlemciye aktarır. Plastik kasalı telefonlarda maalesef bu etki daha fazla görülür. O yüzden genelde metal kasa tercihi dayanıklılık açısından daha idealdir.

Dün biraz düşündüm. eksiklerini gözden gecirdim..
Cep telefonu 1300 tl vereceğim. Elimdeki telefon hala çalışıyor , bozuk ama çalışıyor iş görüyor. Dedim en iyisi lastik alayım..
Agustos ayının ortasında 4 mevsim lastik buldum 800 tl. fiyat cincik . Ama arabanın debriyajı yarın bir gün patlarsa , o lastikler debriyaj için gereken 1300 liranın hesabında eksi bakiye yapar.

Düşündüm ve geleceği gördüm.. Telefon alma işini erteleyip, Aralık ayına kadar hiç bir şey almıycam. Aralık ayından önce debriyaj gumlerse, parayı debriyaja akıtacam. Debriyaj bir şekilde gümlemezse ve kış kapıya dayanırsa, Lastikleri alacam. Eğerki İstanbul'a kar yağmaz, hava çok sogumazda 2018 yılına girersem Xiaomi mi6 alırım.

Bu süre zarfındada xiaomi fiyatları düşer, debriyajı kullandığım kar yanıma kalır. Lastikleride 2018 model alırım. Her ay kıyıya para koyup birikim yapmak lazım . Aralık ayına kadar ne birkirse kardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...