Alınmayası araçlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım videonun tamamını izlememişsin araba deli gibi önden kayıyordu hatta Carlson baya sövüyordu. Trim sesleri konusunda benim bindiğim araçlardan geliyordu. Fakat Türkiye'de bir yerden sonra her araçtan geldiği konusunda dibine kadar haklısın.
O videoyu gayet iyi biliyorum hatta direksiyona gerek yok zaten dönmüyor diyordu. Bende diyorum ki 90 bg lik fiesta ile de kafadan kaydığım oldu her araba yapabilir vectra hiç bir zaman viraj arabası olmadı zaten

O videoyu gayet iyi biliyorum hatta direksiyona gerek yok zaten dönmüyor diyordu. Bende diyorum ki 90 bg lik fiesta ile de kafadan kaydığım oldu her araba yapabilir vectra hiç bir zaman viraj arabası olmadı zaten
Problem şu o kadar güçlü olup o gücü taşıyamaması ve yer yer bu durumun (normal versiyonlar dahil) korkutucu olması.

En alınmayası araç...... VECTRA C. Sebebi belli. Her yerden gelen trim sesleri, neredeyse dünyanın en çok önden kayan arabası efendime söyliyim elektronik aksam konusunda hassas olmasi falan filsn bu liste uzaaar gider. Yenilikçi teknolojileri pek âlâ koymuşlar ama hemencecik bozulduğu için pek bir anlamı kalmıyor.
Hadi vectra c nin modeli eskidi, eski teknoloji ile üretiliyor, o zaman audi nin kendisine hayrı olmayan, özellikle a3 hb lerde 10 15 bin km den sonra cam tavan dan ses gelmesi, vag grubu dsg nin araç değişimine giden arızaları gibi gibi.. Bunları da dile getirmek lazım örn.. Açıkçası ben de 4 yıldır kullanıyorum, aracın kondisyonu düşmesin diye filtreleri yağları Vs 7-8 binde kesinlikle değiştiririm.. 169 bin km de.. Trip sesi olarak sağ koltuk altından ve ön motor altından geliyor.. Süspansiyonları çok sert.. Hızlı geçilen her tümsek ya da çukurda resmen patlıyor.. Acaba yayı öı kırık diyorum hatta.. Ayrıca opel ve özellikle de vectra c sınıfında en iyi yol tutuşa sahip otomobillerdendir.. Eksikleriyle artılarıyla bana uygun bir araç.. Bunu sattığımda insignia 2.0 bi turbo alacağım..

Problem şu o kadar güçlü olup o gücü taşıyamaması ve yer yer bu durumun (normal versiyonlar dahil) korkutucu olması.
Bu devirde 110bg dizel motorları taşıyamayan arabalarda var dediğim gibi bırak güçlü versiyonda kaysın.
Normal versiyonda ben niye öyle bir sıkıntı yaşamadım. Hadi sürüşü kütük gibi de anlarım ya da aşırı zevksiz de tamam derim de tehlikeli demek ne bileyim saçma geliyor

Listeye Vectra C yazmamın sebebi konforu, güçlü motoru vs.. değil
B kasadan sonra başarısız C kasa geçişi Vectra'nın sonunu getirdi..Arızaları da cabası

310 bin lira veriyorsun merceksiz fara 50 liralık xenon ampulü alıp faça şahin stiliyle etrafta dolanıyorsun. Tövbe estagfurullah..
Abi hazır sen yazmışken söylemek istiyorum. Ülkemde halojen varlı yeni kasa BMW görmek istemiyorum ya. Bu kadar mı iğrenç olur arkadaş o angeller arabanın ruhunu yansıtıyor onsuz olmaz. Geçen halojen farlı F10 gördüm çıldırıyordum :D

Abi hazır sen yazmışken söylemek istiyorum. Ülkemde halojen varlı yeni kasa BMW görmek istemiyorum ya. Bu kadar mı iğrenç olur arkadaş o angeller arabanın ruhunu yansıtıyor onsuz olmaz. Geçen halojen farlı F10 gördüm çıldırıyordum :D
Halojen farlı bmw, mercedes, audi ve volvo gördüğümde ne yalan söyleyeyim aracı hiç ciddiye almıyorum ben de.

Alfa mito uzak durun hemde baya uzaktaki üstünüze bulaşmasın,nissan primera eger sanayi bagımlısı degilseniz tercih etmeyin tatanın pikabı ismini hatırlayamadım alırsanız sakın nemli memlekette binmeyin hadi bindiniz yagmurda arabayı oturma odasina sobanın yanina cekin romatizmali dedeler gibi anında çürüyüp dökülüyor mercedesin yüz karası b serisi bence cinde ürettirip biz urettik diye millete kitliyorlar bir cok araba var bunlar gibi sayfalar yetmez

Alfa mito uzak durun hemde baya uzaktaki üstünüze bulaşmasın,nissan primera eger sanayi bagımlısı degilseniz tercih etmeyin tatanın pikabı ismini hatırlayamadım alırsanız sakın nemli memlekette binmeyin hadi bindiniz yagmurda arabayı oturma odasina sobanın yanina cekin romatizmali dedeler gibi anında çürüyüp dökülüyor mercedesin yüz karası b serisi bence cinde ürettirip biz urettik diye millete kitliyorlar bir cok araba var bunlar gibi sayfalar yetmez
Mito dan neden uzak duralım?

Mito dan neden uzak duralım?
Bozuk yol arabası değil kesinlikle bozuk yolda ilk önce elektirikli direksiyon kendini bırakıyir direk arıza veriyor sonra heryeri oynamaya baslıyor özellikle kapı içleri ,ön alt takım malum tr yollarıda düzgün degil yakıtıda boyutuna göre pekde cazip sayılmaz tabi buna birde bayan kullanıcı faktörü ekleyince dayanamadı garibim

Tövbeler tövbesi. Babasının prensesleri ve Doğuş Grubu çalışanlarına kiralık verilenler hariç kimsenin alacağını sanmıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vas....6-tdi-dynamic-otomatik-beyaz-449144135/detay
Yahu şu dış taraftaki plastikler çok fazla batıyor gözüme. Bir tek bana mı böyle oluyor bilemiyorum ama hiç premium otomobil hissi vermiyor. Markalardan bağımsız olarak yanına Tucson'u koysak ve hangisi premium desek cevap belli olurdu sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...