Alınmayası araçlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tövbeler tövbesi. Babasının prensesleri ve Doğuş Grubu çalışanlarına kiralık verilenler hariç kimsenin alacağını sanmıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vas....6-tdi-dynamic-otomatik-beyaz-449144135/detay
C sütunu ile gövdenin rengi tutmuyor sanırım ben mi yanlış görüyorum? 1.0 Polo gibi duruyor.........

Aracın arkası yeni polo ile çok benzer değil mi?
Şişirilmiş Polo gibi gözüküyor :D :D

Şuraya bi Alfa 156 yazalım :D @ctanguner @sinan

YNOaqE.jpg

Öyle deme öyle deme :rolleyes:
Alfa Romeo 156- ALF38

Aynı araca Audi değil de başka bir markanın logosu gelse 100.000'den fazla kimse vermez açık net, şirket Fluence i gibi görünüyor şu haliyle. Ayrıca 167.000 tl lik araçta arka havalandırma ve kol dayama yok mu ben mi yanlış görüyorum?

Tam da şansa gördüm bu aracı. Satın alma departmanında çalıştığım için bize bugün test aracı olarak gönderildi bu q2. 1.0 TFSI ağzına kadar doluydu. Kısa da olsa inceleme şansı buldum. Şöyle söyliyim dışarıdan çirkin görünse de içeriye girip sürmeye başladığınız an yüzünüzü güldürüyor bu araç. Gerçekten çok eğlenceli. Fiyatları tartışmak yersiz diye düşünüyorum çünkü bu araç nezdinde söylüyorum, Türkiye'deki hiçbir araç fiyatını HAKETMİYOR. Sonuç olarak beni şaşırttı bu araç, acaba diye sordurttu :)

Tam da şansa gördüm bu aracı. Satın alma departmanında çalıştığım için bize bugün test aracı olarak gönderildi bu q2. 1.0 TFSI ağzına kadar doluydu. Kısa da olsa inceleme şansı buldum. Şöyle söyliyim dışarıdan çirkin görünse de içeriye girip sürmeye başladığınız an yüzünüzü güldürüyor bu araç. Gerçekten çok eğlenceli. Fiyatları tartışmak yersiz diye düşünüyorum çünkü bu araç nezdinde söylüyorum, Türkiye'deki hiçbir araç fiyatını HAKETMİYOR. Sonuç olarak beni şaşırttı bu araç, acaba diye sordurttu :)
Malzeme kalitesi nasıldı hocam genel olarak?

Malzeme kalitesi nasıldı hocam genel olarak?
Detaylı olarak inceledim hocam. En üst donanım geldiği için bunun üzerinden yazacağım. Alt donanımları bilmiyorum. Üst taraf klasik olarak bayağı yumuşak. Alt taraf ve vitesin etrafı sert lakin bacağınızın değdiği yeri kromumsu bir malzemeyle kaplamışlardı, öyle çıplak plastik değildi. Kapı üstleri dashboardun üstü kadar yumuşak olmasa da yumuşak. Kapıda kolunu koyduğun yer ile kapı üstü arasında kalan malzeme bir cins, itince içeri göçüyo falan. Orayı çok beğenmedim. İç aydınlatmalarının rengi çok güzeldi ve basınca öyle aniden yanmıyor. Ağırdan alıyor. Bayağı hoş bir detay geldi bana. Farlarını çok beğendim. Uzunları yakınca bayağı aydınlanıyor. Sırlar Odası dizisinden Salih karakteri gelecek sandım bir an, o derece :) Koltukların kumaşı eh, kol dayama vasat, bagaj küçük, havalandırma ızgaraları her an kırılacakmış gibi geldi bana. Şimdilik genel olarak söyleyeceklerim bunlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...