Arabalarınızda sevdiğiniz sesler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corsa C'lerin soğuk havalardaki kronik süspansiyon gacırtısı. Bir de tavandan gelen panelvan gibi tangır tungur yağmur sesi :D

Edit: Fiesta'da kontağı kapattıktan birkaç dk sonraki gacır gacır yavaşça havalandırmanın kapaklarını kapatma sesi :)
Bir ekleme yapayım: benzin depo kapağının kapanıp sona geldikten sonra cırrrttt etmesi. 2-3 kere çıtladı mı mest oluyorum o kapanmasının güveniyle karışık...

o zaman sevdiğiniz sesler bölümünede bekliyorum :D
Aslinda daha once baska bir konuda paylasmistim ama @Ali Karaer arkadasimizi kirmak istemedim.
Bu videolar motor sicakken cekilmis videolar, insallah doner donmez soguk motor calistirma esnasindaki eksoz sesini de cekip paylasirim.
Rolantinin dusmesi 2-3 dakikayi aliyor, bu da kendimden gecmeme yetiyor :D
Bu videolarda da V8 430 hp motorun sesini duyabilirsiniz :DDD
ALLAHIM SANA GELIYORUM :D

Aslinda daha once baska bir konuda paylasmistim ama @Ali Karaer arkadasimizi kirmak istemedim.
Bu videolar motor sicakken cekilmis videolar, insallah doner donmez soguk motor calistirma esnasindaki eksoz sesini de cekip paylasirim.
Rolantinin dusmesi 2-3 dakikayi aliyor, bu da kendimden gecmeme yetiyor :D
Bu videolarda da V8 430 hp motorun sesini duyabilirsiniz :DDD
ALLAHIM SANA GELIYORUM :D
sormaz olaydım ya sese bak tam sabah alarmı olarak kaydedilmelik :D

Söyelemeyi unuttum, koltukları yarı deri yarı kumaş yaptığımızdan beri şehirçi yavaş hızlarda kasis bozuk yolda deri sürtünme sesi geliyor ya hafif onu da çok seviyorum :)

bizim 122 liklerde çıkıyo mu acaba :D oluyosa bişeyler düşünebilirim :D
Bizim arabada çıkıyor, Golf 5 platformunda bildiğim kadarıyla sadece en yeni olan makyajlı jettada ve scirroccoda sadece çıkmıyor diye biliyorum.
edit: yanlış başlık, esp anladım onu kusura bakmayın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...